Medorowa Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='dealer']czesc:) bylam u ciebie rano ale dogo zjadalo posty:angryy: naskarzylam w administracji i wylaczyli dogo calkiem:diabloti: a teraz jestem znowu:loveu: Hejoooo ziom:cool1: A fotej jednak ni będzie:shake: Bo nie wiem,jakim cudem z moich 38 zdjęcie, zostały mi dwa:niewiem: A były takie pikne:placz: :diabloti: Quote
caroolcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 medorek cudo - wczorak was poogladałam ;) ale chyba wszyscy wiedzą, że wczorajsze posty pofruneły gdzieś w świat... Pozdrawiamy serdecznie :loveu: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a tak mi sie ladnie wczoraj ciebie sledzilo:diabloti: i posty ukradlo...jakas sila ubrudzona tu wczoraj dzialala:diabloti: Quote
drzalka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hejka madzia.. i medorku caluski :eviltong: ... ale ty masz wziecie.. niecale 4 dni i juz 14 stronek w galerii.. ja musiałam pracować na tyle stronek 4 tyg :shake: :multi: .. o by tak dalej jescze z miesiąc i 1000 zobaczymy :D:D Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry! :lol::lol::lol::lol: DORRAG napisał(a):cześć:p :p evaxon napisał(a):berek Madziula:p :hand: drzalka napisał(a):hejka madzia.. i medorku caluski :eviltong: ... ale ty masz wziecie.. niecale 4 dni i juz 14 stronek w galerii.. ja musiałam pracować na tyle stronek 4 tyg :shake: :multi: .. o by tak dalej jescze z miesiąc i 1000 zobaczymy :D:D Ta mam wzięcie, szkoda, że tylko w necie:roflt: :roflt: :roflt: ;) caroolcia napisał(a):medorek cudo - wczorak was poogladałam ;) ale chyba wszyscy wiedzą, że wczorajsze posty pofruneły gdzieś w świat... Pozdrawiamy serdecznie :loveu: Witamy :multi: Wczoraj byłam załamana, jak zabrakło DGM, pomału zaczęłam popadać w depresję... :shake: :crazyeye::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']a tak mi sie ladnie wczoraj ciebie sledzilo:diabloti: i posty ukradlo...jakas sila ubrudzona tu wczoraj dzialala:diabloti: Ubrudzona, czyli nieczysta:diabloti: Dziś mnie już możesz śledzić, ile kcesz :calus::diabloti: [quote name='majoka']heloł Medorki, nowy aparat więc do dzieła :hand: Tak nowy, ale do dupy:angryy: Będę go chyba musiała oddać do reklamacji, bo zdjęcie mi same znikają:niewiem: Dziś też większej połowy nima:niewiem::angryy: Chciałabym, żeby mi oddali pieniądze, dołożyłabym wtedy do jakiegoś lepszego:roll: :roll: Co oczywiście wiem, że jest niemożliwe;) :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 No to fotki:p Ahoj marynarzu;) Komandos:razz: Zobaczyłem wędkarza i rzecz jasna musiałem go oszczekać:cool1: Wredna mamcia kazała mi się przymknąć, więc udałem, że bawię się patyczkiem, ale tak naprawdę, to dalej bacznie go obserwowałem:cool1: Wkońcu jednak dałem za wygraną i zająłem się tym, co najbardziej lubię - wygłupami;) Quote
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Ubrudzona, czyli nieczysta:diabloti: Dziś mnie już możesz śledzić, ile kcesz :calus::diabloti: :hand: Tak nowy, ale do dupy:angryy: Będę go chyba musiała oddać do reklamacji, bo zdjęcie mi same znikają:niewiem: Dziś też większej połowy nima:niewiem::angryy: Chciałabym, żeby mi oddali pieniądze, dołożyłabym wtedy do jakiegoś lepszego:roll: :roll: Co oczywiście wiem, że jest niemożliwe;) :evil_lol: a jaki masz aparat??? jejku ale on potezny, jak ja kocham takie muskularne ciałaka, kiedy ten kanulec zgrubnie- straciłam nadzieję Quote
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] :loveu: czołganko:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] Zobaczyłem wędkarza i rzecz jasna musiałem go oszczekać:cool1: A po co siedzi nad moją wodą:mad: ? Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='majoka']a jaki masz aparat??? jejku ale on potezny, jak ja kocham takie muskularne ciałaka, kiedy ten kanulec zgrubnie- straciłam nadzieję Zaraz zobaczę:razz: Medziu to taki cielaczek;) :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='evaxon']:loveu: czołganko:loveu: Jego mania:cool1: [quote name='majoka']masz ciekawy tytuł zdjęcia wqrwiona heheh O losie:crazyeye: To to widać:crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: Myślałam, że nie:evil_lol: [quote name='Agga']Ale cudne zdjęcia. Czołganko :loveu: Witamy:bigcool: [quote name='AgusiaTerierka']A po co siedzi nad moją wodą:mad: ? Też tak myślę, tzn. Medor tak myśli ;) A wogóle to jest teren prywatny i są tabliczki z zakazem wstępu:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Ok, już wiem Mariolu:razz: A więc, uwaga, uwaga;) NYTECH ND-4020:cool3: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bosz, dopiero co zalozyla blogaska, a tu juz prawie 150 postow :mdleje:;) Nie czytalam tego ględzenia :eviltong: Foteczki obejrzalam :p Medorek jest sliczny :loveu: Hahaha :D Swietna mina :klacz: Dinus tez slodki :loveu: Witaj Madzia :multi: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 halo Madzienko i Medorku muskularny, ogromniasty :loveu: moj Dili tez taki siakis chudy..... kurde a moze mu jesc zaczne dawac:razz: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']halo Madzienko i Medorku muskularny, ogromniasty :loveu: moj Dili tez taki siakis chudy..... kurde a moze mu jesc zaczne dawac:razz: No , to naprawdę działa:crazyeye: Kiedyś też nie karmiłam i się dziwiłam, czemu to cuś takie chude:hmmmm: I ktoś mi wtedy podpowiedział, spróbuj dać mu jeść:razz: I to był szczał w dziesiątkę:crazyeye: :multi: :evil_lol: paula-z witamy serdecznie:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
agbar Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='madzia i medor']No , to naprawdę działa:crazyeye: Kiedyś też nie karmiłam i się dziwiłam, czemu to cuś takie chude:hmmmm: I ktoś mi wtedy podpowiedział, spróbuj dać mu jeść:razz: I to był szczał w dziesiątkę:crazyeye: :multi: :evil_lol: paula-z witamy serdecznie:multi: :multi: :multi: :multi: halo Madzia:diabloti: kurde ty chyba masz racje.....sprobuje z jedzeniem.... Quote
teqquila Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Madziu dotarlam do Was:):cool3: i wszytskie 15 stron przeczytalam :P ale nadal jest malo zdjeciuszkow :evil_lol: Quote
Recommended Posts