Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']czesc:) bylam u ciebie rano ale dogo zjadalo posty:angryy:
naskarzylam w administracji i wylaczyli dogo calkiem:diabloti:
a teraz jestem znowu:loveu:
Hejoooo ziom:cool1:

A fotej jednak ni będzie:shake: Bo nie wiem,jakim cudem z moich 38 zdjęcie, zostały mi dwa:niewiem:
A były takie pikne:placz: :diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

hejka madzia.. i medorku caluski :eviltong: ... ale ty masz wziecie.. niecale 4 dni i juz 14 stronek w galerii.. ja musiałam pracować na tyle stronek 4 tyg :shake: :multi: .. o by tak dalej jescze z miesiąc i 1000 zobaczymy :D:D

Posted

AlKil napisał(a):
Dzień dobry! :lol::lol::lol::lol:

DORRAG napisał(a):
cześć:p :p

evaxon napisał(a):
berek Madziula:p

:hand:
drzalka napisał(a):
hejka madzia.. i medorku caluski :eviltong: ... ale ty masz wziecie.. niecale 4 dni i juz 14 stronek w galerii.. ja musiałam pracować na tyle stronek 4 tyg :shake: :multi: .. o by tak dalej jescze z miesiąc i 1000 zobaczymy :D:D

Ta mam wzięcie, szkoda, że tylko w necie:roflt: :roflt: :roflt: ;)

caroolcia napisał(a):
medorek cudo - wczorak was poogladałam ;) ale chyba wszyscy wiedzą, że wczorajsze posty pofruneły gdzieś w świat...
Pozdrawiamy serdecznie :loveu:

Witamy :multi: Wczoraj byłam załamana, jak zabrakło DGM, pomału zaczęłam popadać w depresję... :shake: :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']a tak mi sie ladnie wczoraj ciebie sledzilo:diabloti: i posty ukradlo...jakas sila ubrudzona tu wczoraj dzialala:diabloti:
Ubrudzona, czyli nieczysta:diabloti: Dziś mnie już możesz śledzić, ile kcesz :calus::diabloti:

[quote name='majoka']heloł Medorki, nowy aparat więc do dzieła
:hand: Tak nowy, ale do dupy:angryy: Będę go chyba musiała oddać do reklamacji, bo zdjęcie mi same znikają:niewiem: Dziś też większej połowy nima:niewiem::angryy: Chciałabym, żeby mi oddali pieniądze, dołożyłabym wtedy do jakiegoś lepszego:roll: :roll: Co oczywiście wiem, że jest niemożliwe;) :evil_lol:

Posted

No to fotki:p

Ahoj marynarzu;)

Komandos:razz:

Zobaczyłem wędkarza i rzecz jasna musiałem go oszczekać:cool1:

Wredna mamcia kazała mi się przymknąć, więc udałem, że bawię się patyczkiem, ale tak naprawdę, to dalej bacznie go obserwowałem:cool1:

Wkońcu jednak dałem za wygraną i zająłem się tym, co najbardziej lubię - wygłupami;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Ubrudzona, czyli nieczysta:diabloti: Dziś mnie już możesz śledzić, ile kcesz :calus::diabloti:

:hand: Tak nowy, ale do dupy:angryy: Będę go chyba musiała oddać do reklamacji, bo zdjęcie mi same znikają:niewiem: Dziś też większej połowy nima:niewiem::angryy: Chciałabym, żeby mi oddali pieniądze, dołożyłabym wtedy do jakiegoś lepszego:roll: :roll: Co oczywiście wiem, że jest niemożliwe;) :evil_lol:

a jaki masz aparat???

jejku ale on potezny, jak ja kocham takie muskularne ciałaka, kiedy ten kanulec zgrubnie- straciłam nadzieję

Posted

[quote name='majoka']a jaki masz aparat???

jejku ale on potezny, jak ja kocham takie muskularne ciałaka, kiedy ten kanulec zgrubnie- straciłam nadzieję

Zaraz zobaczę:razz:
Medziu to taki cielaczek;) :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='evaxon']:loveu: czołganko:loveu:
Jego mania:cool1:
[quote name='majoka']masz ciekawy tytuł zdjęcia wqrwiona heheh
O losie:crazyeye: To to widać:crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: Myślałam, że nie:evil_lol:
[quote name='Agga']Ale cudne zdjęcia. Czołganko :loveu:
Witamy:bigcool:
[quote name='AgusiaTerierka']A po co siedzi nad moją wodą:mad: ?
Też tak myślę, tzn. Medor tak myśli ;) A wogóle to jest teren prywatny i są tabliczki z zakazem wstępu:evil_lol:

Posted

Bosz, dopiero co zalozyla blogaska, a tu juz prawie 150 postow :mdleje:;)
Nie czytalam tego ględzenia :eviltong: Foteczki obejrzalam :p

Medorek jest sliczny :loveu:

Hahaha :D Swietna mina :klacz:

Dinus tez slodki :loveu:

Witaj Madzia :multi:

Posted

[quote name='dealer']halo Madzienko i Medorku muskularny, ogromniasty :loveu:
moj Dili tez taki siakis chudy.....
kurde a moze mu jesc zaczne dawac:razz:
No , to naprawdę działa:crazyeye: Kiedyś też nie karmiłam i się dziwiłam, czemu to cuś takie chude:hmmmm: I ktoś mi wtedy podpowiedział, spróbuj dać mu jeść:razz: I to był szczał w dziesiątkę:crazyeye: :multi: :evil_lol:

paula-z witamy serdecznie:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']No , to naprawdę działa:crazyeye: Kiedyś też nie karmiłam i się dziwiłam, czemu to cuś takie chude:hmmmm: I ktoś mi wtedy podpowiedział, spróbuj dać mu jeść:razz: I to był szczał w dziesiątkę:crazyeye: :multi: :evil_lol:

paula-z witamy serdecznie:multi: :multi: :multi: :multi:

halo Madzia:diabloti:
kurde ty chyba masz racje.....sprobuje z jedzeniem....