Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

apple napisał(a):

P.S. czuje pismo nosem - dzisiaj bedą problemy z Dogo non stop mnie wywala :angryy:

wiedźma!! :evil: jak wykraczesz będzie na Ciebie!! :turn-l: :eviltong:

Medorowa napisał(a):
Już nie chcę palić, naprawdę nie chcę:roll::roll: Wczoraj koleżanka przy mnie paliła, no i się skusiłam... ale, ale, wzięłam tylko cztery maszki i wcale mi się przyjemnie nie zrobiło:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:więc fajkę jej oddałam:bigcool::bigcool:

nie wolno Ci się kusić:shake: goopolu Ty!! :-x
chcesz znowu palić??
nie wolno mówię!! i już!! :nono: :no-no-no:
pomyśl.... przestaniesz palić... i będziesz wtedy niosła jeszcze większe piękno :loveu: :loveu: :loveu: (to motywacja miała być :cool3: :diabloti:)

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

hihihi kochana łączę się z Tobą w bólu:evil_lol: ja mam tez takie momenty, że juz nie wytrzymuję i wiczorkiem sobie pozwole na buszka, ale to i tak postęp, prawda? może dłużej potrwa, ale byle do celu... i fujjj ten smród fajek teraz czuje blehhh

ale i tak je kocham i uwielbiam i przez nie świat staje się piękniejszy :eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
hihihi kochana łączę się z Tobą w bólu:evil_lol: ja mam tez takie momenty, że juz nie wytrzymuję i wiczorkiem sobie pozwole na buszka, ale to i tak postęp, prawda? może dłużej potrwa, ale byle do celu... i fujjj ten smród fajek teraz czuje blehhh

ale i tak je kocham i uwielbiam i przez nie świat staje się piękniejszy :eviltong:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No co ja czytam :mad::mad:- a ja taka dumna z ciebie byłam :cool1:

Posted

apple napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No co ja czytam :mad::mad:- a ja taka dumna z ciebie byłam :cool1:

Każda metoda jest dobra, która wiedzie do celu...;)

Posted

Jagoda* napisał(a):

No właśnie nie bardzo do celu........:cool1: a rzekła bym że raczej w odwrotna stronę :cool1:

Posted

apple napisał(a):
Ja nie kracze tylko stwierdzam fakty.... dzisiaj już cztery razy sie nie mogłam dostać :angryy:

Może dogo Cie nie lubi:niewiem: :diabloti:
Alicja napisał(a):
cze Smoczyco :loveu::razz::razz:

........już wiem skąd u Ciebie ten zwierzęcy magnetyzm :evil_lol:

Buhahahahi wszystko jasne:grins::grins:
basia2202 napisał(a):
wiedźma!! :evil: jak wykraczesz będzie na Ciebie!! :turn-l: :eviltong:

nie wolno Ci się kusić:shake: goopolu Ty!! :-x
chcesz znowu palić??
nie wolno mówię!! i już!! :nono: :no-no-no:
pomyśl.... przestaniesz palić... i będziesz wtedy niosła jeszcze większe piękno :loveu: :loveu: :loveu: (to motywacja miała być :cool3: :diabloti:)

I spalimy ją na stosie:loveu::loveu::loveu:

A tak szczerze, to przemówił do mnie fakt, że mojej najlepsiejszej przyjaciółki tato ma podejrzenie raka płuca:-(:roll::roll::roll:

Posted

caroolcia napisał(a):

No a dzisiaj spaliłam pół fajeczki, ale i tak jestem z siebie dumna. Pewnie, że postępy, wiem co to znaczy;) Damy radę;););) Niestety masz rację:roll:
Jagoda* napisał(a):
Rzucanie palenia podobno nie jest trudne, gorzej z wytrwaniem...;)
Wierzę w Was, Dziewczyny, wspieram duchowo...:lol:

A na dodatek wszyscy moi znajomi palą:roll::roll::roll: I to będzie dla mnie ogromnym wyzwaniem wytrzymać, gdy dookoła wszyscy będą palić:crazyeye:
apple napisał(a):

A ze mnie:diabloti::cool1::cool1::cool1:

Posted

Jagoda* napisał(a):

Ot, ja od dawna wiedziałam, że Jagoda to mądra kobieta jest:)
apple napisał(a):
No właśnie nie bardzo do celu........:cool1: a rzekła bym że raczej w odwrotna stronę :cool1:

Ee tam Dżapuszkowa pitolisz:evil_lol::evil_lol:I tak Ciem koffam;):loveu:

My już wyPSAcerkowani:mdleje: Mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach i dzisiejszym spacerze, ale czuję się wyśmienicie:multi::multi::multi:
Zbędne kilogramy uciekajcie:loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
No a dzisiaj spaliłam pół fajeczki, ale i tak jestem z siebie dumna. Pewnie, że postępy, wiem co to znaczy;) Damy radę;););) Niestety masz rację:roll:

A na dodatek wszyscy moi znajomi palą:roll::roll::roll: I to będzie dla mnie ogromnym wyzwaniem wytrzymać, gdy do okoła wszyscy będą palić:crazyeye:

A ze mnie:diabloti::cool1::cool1::cool1:
A to z jakiego powodu niby?:diabloti:

Posted

witam:) jak Medorkowa łapa? probowaliscie juz z rowerem?

co do palenia - RZUĆ W CHOLERE!! mnie sie po 5latach udało i gwarantuje ze teraz jest o niebo lepiej.. no i nie śmierdze:cool3:

Posted

Jagoda* napisał(a):
Jaki ma cel Madzia, wie tylko ONA...:evil_lol:

Buhaha ot cała tajemnica:evil_lol:
Izabela124. napisał(a):
witanko
Zycze wytrwalosci w zucaniu palenia

Nie dziękuję;):loveu:
mia_mia napisał(a):
witam:) jak Medorkowa łapa? probowaliscie juz z rowerem?

co do palenia - RZUĆ W CHOLERE!! mnie sie po 5latach udało i gwarantuje ze teraz jest o niebo lepiej.. no i nie śmierdze:cool3:

Jeszcze nie, a to z tego względu, że
a) rower stoi w stanie... hmmm w bardzo złym stanie;)
b)muszę zakupić nowy rower, ale myślę, ze marzec/kwiecień sobie jakiś sprezentuje;)

Ja palę już ponad... sześć lat:oops: A zaczęło się dla szpanu, ot tak, by stać się doroślejszą:roll:
Wierzę i bardzo chciałabym rzucić:roll::roll::roll:

Własnie się dowiedziałam, że boksiui mojej kumpeli ma raka i jest nie do uratowania... w wieku czterech lat:mdleje::flaming::flaming::flaming:

Posted

Medorowa napisał(a):

Własnie się dowiedziałam, że boksiui mojej kumpeli ma raka i jest nie do uratowania... w wieku czterech lat:mdleje::flaming::flaming::flaming:

W takim wieku? :shake:
Tak mi przykro...

Posted

Jagoda* napisał(a):
W takim wieku? :shake:
Tak mi przykro...

Mi też:-(:-(
Mam gdzieś jego zdjęcia ...jak znajdę to wstawię:roll::roll:
BeaC napisał(a):
................cze
prawie nie paląca i jak zwykle piękna:razz::razz:

Cze prawie paląco-niepaląca, piękna posiadaczko psa topciela piłek:grins: