Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Imbir1 napisał(a): Alutka, śledzę Cię:diabloti::cool1:Imbirkowa.........bo łapnę stresa ....cierpię na manię prześladowczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:nareszcie .......:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: BeaC napisał(a):Jestem z samego rańca..............:cool3: Ja też;):loveu: Alicjarydzewska napisał(a):Doberek Madziu :multi::loveu::multi:...co u Was slychować :hmmmm: Nudy... w sumie, to ja mam kupe roboty, ale lenia jeszcze większego:roll::roll: Imbir1 napisał(a):Helloł Madzialena:multi::multi::multi::multi: co z Tobą jest, ze Cię ostatnio tak mało:roll: Alutka, śledzę Cię:diabloti: Sama nie wiem, mam dużo roboty na głowie, poza tym chodzę na stepy, piłki i joge:evil_lol: I niby nic nie robię, a ciągle mi czasu brakuje:niewiem: Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry moja najmilejsza:loveu::loveu: Witam ciem najukochańsza:loveu::loveu: bonita napisał(a):Witaj moja Magdaleno- córciu :loveu: Witaj moja Kasiu - mamciu:loveu::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:Imbirkowa.........bo łapnę stresa ....cierpię na manię prześladowczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ŁAlu, to trza terapie wstrząśniętą zastosować:evil_lol::evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Berek, Dziewczyny...:razz: Berek:hand::loveu: Chyba się wezmę za sprzątanie:roll::roll: Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Chyba się wezmę za sprzątanie:roll::roll: :crazyeye: popitolilo cie??? we no lepiej wlacz tvp2 i ogladaj Dr. Qiunn:evil_lol: czesc myszeczko moja:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: popitolilo cie??? we no lepiej wlacz tvp2 i ogladaj Dr. Qiunn:evil_lol: czesc myszeczko moja:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Nie oglądam doktorowej, oglądam jedynie "Gotowe na wszystko...":loveu: Chociaż Qiunnke kiedyś oglądałam, lata temu:roll::roll: Witaj różyczko:loveu: Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Nie oglądam doktorowej, oglądam jedynie "Gotowe na wszystko...":loveu: Chociaż Qiunnke kiedyś oglądałam, lata temu:roll::roll: Witaj różyczko:loveu: dr. Qiunn to ponadczasowy serial naj..... lepszy :) :loveu: Quote
agbar Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 chodzisz na joge?? wyglo cie:cool3::evil_lol: Quote
Kiłi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Madziaaa!! Madzia!!! Madziaaa!! Cześć!!:loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 evaxon napisał(a):dr. Qiunn to ponadczasowy serial naj..... lepszy :) :loveu: Mhmm:cool1::cool1::cool1: :loveu: dealer napisał(a):chodzisz na joge?? wyglo cie:cool3::evil_lol: Wygło mi musk:loveu: Kiłi napisał(a):Madziaaa!! Madzia!!! Madziaaa!! Cześć!!:loveu::diabloti: Cio:crazyeye::crazyeye::evil_lol: Idem siem wyginać na joge:evil_lol::evil_lol: Quote
mia_mia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 witam przyszla wlascicielke bullika :cool3: Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 mia_mia napisał(a):witam przyszla wlascicielke bullika :cool3: Witamy u nas:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 doberek Medorkowa..... byłam dziś w Tychach... i mam dla ciebie coś... ale to jutro w pracy ;) Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 madzia i medor napisał(a): Idem siem wyginać na joge:evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:yno tak co byś dojszła z powrotem ;) Quote
Jagoda1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:yno tak co byś dojszła z powrotem ;) Chiba ma kłopoty...:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 clockwork napisał(a):doberek Medorkowa..... byłam dziś w Tychach... i mam dla ciebie coś... ale to jutro w pracy ;) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi:KCM:loveu::loveu::loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:yno tak co byś dojszła z powrotem ;) AgusiaTerierka napisał(a):Chiba ma kłopoty...:evil_lol: No wygło mi siem coś w kręgosłupie:roll: Dobranoc:loveu::diabloti::loveu: Quote
Paula Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Cześć Madzia :multi: Jak Medziu? Kiedy macie to usg? Bo wydawało mi się, że w środę miało być, ale nie pamiętam w którą :oops: :evil_lol: ;) madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Nie oglądam doktorowej, oglądam jedynie "Gotowe na wszystko...":loveu: Ja oglądam jeszcze czasem "Chirurgów", ale ciągle zapominam, kiedy są :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 clockwork napisał(a):doberek Medorkowa..... byłam dziś w Tychach... i mam dla ciebie coś... ale to jutro w pracy ;) :hmmmm: czyżby fota browaru ....:razz::razz::razz: i co ekło cię w krzyżu .......biduleczka :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ...................no i gdzie ten łańcuch????:mad: witaj:multi::multi::multi: Quote
Paulina. Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Słoonecko dzisiaj wcesnie rano wstało. chocias mogło jesce spac :grins::grins::grins: Zaspiewałam ja Ci :oops: Lepiej Ci w kręgosłupik? :cool3: Quote
basia2202 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 witam Cię Madzialenowa :loveu::loveu::loveu: jak tam Twój stopień jogowego wygięcia? ;) :eviltong: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :hand: witaj Medorkowa :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Madzia :multi: Jak Medziu? Kiedy macie to usg? Bo wydawało mi się, że w środę miało być, ale nie pamiętam w którą :oops: :evil_lol: ;) Ja oglądam jeszcze czasem "Chirurgów", ale ciągle zapominam, kiedy są :roll: :evil_lol: Tak w środę, następną;) Ooo, chirurgujących też mi się zdażało oglądać, ale też nie wiem kiedy są:niewiem:;):evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: czyżby fota browaru ....:razz::razz::razz: i co ekło cię w krzyżu .......biduleczka :loveu::loveu::loveu: :roll:A nuu, ale dziś czuję się po prostu zajebiście:loveu:prawie:evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']...................no i gdzie ten łańcuch????:mad: witaj:multi::multi::multi: :siara::siara::diabloti: Witajcie:bigcool: Quote
Recommended Posts