Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakby co jaaga , najlepiej dzwoń do mnie , nie mam teraz czasu siedzieć przy kompie , komunia Olki , przymiarki , próby , wianki , i te inne roztomaitości , do tego kończy mi się L4 i wracam do pracy po 12 godzin , choć nie wiem , co będzie z tymi potworami:placz: :placz: :placz: Przyeżdza moja mama , ale trudno wymagać od 70 letniej kobiety sprzątania 10 razy dziennie zafajdanej łazienki i klatki w garażu:-( :-( :-( dobrze , że choć pół domu jest moje , może mój TZ nie wyrzuci mnie od razu z całego , chyba , że będzie chciał ubezwłasnowolnić jak Violette W :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Paola06 napisał(a):
Na przygarne psa-jest info.o domku dla szczeniaka ze Śląska.

Paola06 Jeżeli widzisz takie ogłoszenie to kopiuj i wklejaj w wątek. Ja tak robię, bo dla mnie to niewielki wysiłek a oszczędzam czas innym na szukanie.

Wandul , wiem co przechodzisz i bardzo chcę pomóc. Jak wiesz moje możliwości są strasznie ograniczone. Przez porządki przeforsowałam nogę i dzisiaj mogę tylko siedzieć. Zabieram się za ogłaszanie ich w necie.
Przyjmuję, że Formika dała ogłoszenie tylko na Allegro

Jaaga strasznie mi przykro, że malec nasz ( uważam go po części za swojego) tak źle się czuje. Jestem cały czas myślami z Wami

Posted

Niestety nie wezmę tego szczeniakaz Zabrza. Po prostu nie jestem w stanie. Właśnie pochowałam mojego Tolka:-( . Znalazłam go zabitego. Nie daję rady wziąć na razie innego psa do domu. Może za kilka dni, ale nie teraz:shake: .

Posted

Jaaga, współczuję straty!
Na kilka dni to ja go mogę wziąć, ale najwyżej do 15 kwietnia, potem jadę na trzydniową wycieczkę z klasą i sama podrzucam swoje stado pod opiekę koleżance :oops:

Posted

wspolczuje ci jaaga:placz:

Dziewczyny przywiezcie domnie jednego malutkiego sczeniorka! mam chyba domek dla malucha!! a jak dom niewypali to najwyzej na swieta pojade z 5 psami,do Francji.

Posted

halbina napisał(a):
Jaaga, współczuję straty!
Na kilka dni to ja go mogę wziąć, ale najwyżej do 15 kwietnia, potem jadę na trzydniową wycieczkę z klasą i sama podrzucam swoje stado pod opiekę koleżance :oops:
halbinko , to super , formica się ucieszy , cieszę się bardzo , jak wszyscy możemy się zgrać , Wandziu , ogłoszenia to cała praca przy tym , reszta zostaje i tak dla mnie!!!! znalazłysmy kiedyś domek Twoim 8 szczeniakom , znajdziemy i teraz !!!!! dzięki serdeczne , ża pomoc!!!:loveu:

Posted

Mona4 napisał(a):
wspolczuje ci jaaga:placz:

Dziewczyny przywiezcie domnie jednego malutkiego sczeniorka! mam chyba domek dla malucha!! a jak dom niewypali to najwyzej na swieta pojade z 5 psami,do Francji.
wykonałam dzisiaj do Ciebie 100 telefonów , jeżeli masz domek , to sprecyzuj , jaki pies !!!!

Posted

ten szczeniak jest u mony 4 i walczy teraz o życie , ma pradopodonie wirusowe zapalenie wątroby:placz: :placz: :placz: to taki maluszek , az się boje , wczoraj jeszcze jadł , dzisiaj z godziny na godzinę stan jest coraz gorszy!!!!

Posted

halbina napisał(a):
Biedactwo maleńkie i takie piękne... Oby mu się udało.
czarno to widzę , to jest mirusik malenki , dostał u mnie wszystkie leki i pojechał do mony , domek nim zainteresowany podjął sie wspólnie z moną leczenia!!! pozostaje trzymać kciuki!!!!

Posted

nie daje juz rady , biszkoptowy juz był super , od dzisiaj znowu brzydkie kupy z domieszką krwi:placz: :placz: :placz: ,mam nadzieje , że to tylko przejściowe!!! od tygodnia antybiotyk i tony innych leków!!!!!!

Posted

Ja myślę, że z konkretnymi ofłoszeniami trzeba poczekać jeszcze troche, wole aby były zdrowsze do adopcji. Mam zaufanie do Waszych umiejetności i opieki, a jak pójdą gdzie indziej - to nie wiem.
Biedne maluszki. Trzymajcie się dzieciaki, zycie jest naprawde piękne, będzie dobrze.

Posted

dzisiaj kolejny raz wszystkie dostaną surowicę , kurcze , niedługo się okaże , że na Komunię u córki stac mnie będzie na parę zupek AMINO!!!! Jak zwyklę dziękuje formici i Piotrkowi , bez Was nie dałabym rady - mało kto ma weta , który jest na każde zawołanie!!!!

Posted

Bardzo to przykre, że maluchy są tak chore... i że mogą odejść za TM.
Wandull robi, co może i poświęca im czas i energię, że o pieniądzach nie wspomnę. Nie dziwie się, że już jej sił i nadziei zaczyna brakować.
Wandulko, pamiętaj, że ja podziwiam i bardzo szanuję to wszystko, co robisz... dla ludzi i dla zwierząt! A zwłaszcza to, co robisz dla zwierząt właśnie!