Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]ja, deklaruje, ze moge wziac Iskierkie na tymczas. i bede sie starac o dom staly.
rozwazcie wszystkie mozliwosci i prosze o odp w jak najblizszym czasie.[/QUOTE]
Daga, chętnie skorzystamy, skoro Pani Ala nie chce dalej rozmawiać. Czekaliśmy na jakis odzew, bo to nie my zrezygnowalismy z Pani Ali, ale Pani Ala z Iskierki. I tak myśle ze to nie był powód braku pieniedzy na sterylke, bo jak Ania napisała mozna u nich znaleźć za 150 zł, a termin mógł być uzgodniony, tak aby Pani Ali pasował, w ostatecznosci zrobic zbiórke. Ale skoro nie było odzewu to chyba chodziło o to, ze rodzice by się nie zgodzili wogóle na sterylkę i stad powstał problem.

Daga czyli co szukamy transportu do Gdyni?

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]jestem zdecydowana wziac tego Boba Marleya hihih na tymczas. mysle, ze nawet dom bede miala dla Iskierki w Elblagu ;-)[/QUOTE]

Dobra szukamy transportu dla Iskierki :loveu:

Mówisz Boba Marleya? :razz:

Daga czyli transport do Gdyni?

Posted

oby sie cos ruszylo. moze ten domek o ktorym pisalam nas wyprzedzi i sam wpadnie do Ostrody, do schroniska ;-) to pokazcie wtedy Iskierke. beda o nia panstwo pytali.

Posted

[quote name='daga_27']oby sie cos ruszylo. moze ten domek o ktorym pisalam nas wyprzedzi i sam wpadnie do Ostrody, do schroniska ;-) to pokazcie wtedy Iskierke. beda o nia panstwo pytali.[/quote]
Daga Ty mój aniele, a właściwie Iskierki :calus:
DAj tylko znać keidy chcą przyjechac to napewno się nią zajmą ;)
Iskierka będzie napewno kochaną i pocieszna sunią. TAka prawdziwa Iskierka.
A jak za domek ręczysz, to ja Ci wierze :lol:

Posted

Wytłumaczcie mi bo już nie wiem przez to, że posty giną...

Iskierka w końcu jedzie do DT do dagi czy już jest domek stały dla niej ??:cool3::cool3:

Posted

[quote name='LALUNA']Daga Ty mój aniele, a właściwie Iskierki :calus:
DAj tylko znać keidy chcą przyjechac to napewno się nią zajmą ;)
Iskierka będzie napewno kochaną i pocieszna sunią. TAka prawdziwa Iskierka.
A jak za domek ręczysz, to ja Ci wierze :lol:[/quote]moze pan sam wpadnie w poniedzialek, albo wybiora sie razem. dam znac kiedy beda dokladnie jak sie z nimi skontaktuje.
domek jest sprawdzony. mlode malzenstwo z dwojka wspanialych chlopcow. byli u mnie obejrzec Czarusie, ktora jest u mnie na tymczasie, ale od poczatku wiedzielismy, ze bedzie dla nich za duza. szukali mniejszego psiaka, ale i tak to im nie przeszkadzalo w tym, by przyjechac do Tczewa cala rodzinka, zeby sie z nia zapoznac. podaczs tej wizyty przedstawilam im Iskierke. Bardzo sie panstwu spodobala. Bob Marley:loveu: teraz czekam na rozwoj wydarzen. jutro do nich zadzwonie i ustale cos konkretniejszego;)

Posted

[quote name='matusz5']nic nie widze.... :placz::placz::roll::roll::roll:[/quote]
Wystarczy ze ja widzę:lol:
Daga tak sie ciesze ze Iskierka trafi do domku koło Ciebie, myślę ze bedzie fajnym kompanem dla chłopcó i razem sobie poszaleja.
MAm nadzieje ze zaopiekujesz sie ta adopcja na miejscu i powiesz jak mają opiekować się Iskierką przez te pierwsze kilka dni, a takze bedziesz służyć im radą jak wychowac i to że musza dać jej czas aby oswoiła sie z nowymi warunkami.

Posted

Przez to znikanie postów to ja juz nic nie wiem. Czy Iskierka ma domek czy nie ma. Czy mam ją zdjąć z ogłoszeń czy ma jeszcze być. Bo w meilach mam jakieś posty niby, ale nie ma ich w wątku, więc zupełnie nic nie wiem.
Cięzko teraz sie coś działa.

Posted

[quote name='supergoga']Przez to znikanie postów to ja juz nic nie wiem. Czy Iskierka ma domek czy nie ma. Czy mam ją zdjąć z ogłoszeń czy ma jeszcze być. Bo w meilach mam jakieś posty niby, ale nie ma ich w wątku, więc zupełnie nic nie wiem.
Cięzko teraz sie coś działa.[/quote]
Iskieraka jeszcze w schronie, czyli domku nie ma. Wiec póki przebywa w schronie niech zostanie na allegro. Ale jak tylko znajomi Dagi odbiorą Iskierkę, być może już w poniedziałek to od razu damy Ci znać, cioteczko i zdejmiesz Iskierke.
A my będziemy mogli spokojnie wzniesć toast za nowy domek Iskierki:multi:

Posted

[quote name='malagos']Udało mi się przeczytać co z Iskierka, i bardzo sie cieszę! To będzie dobry domek, tak czuję i mam ochotę juz to oblać!![/quote]
wszystkim sie zajme na pewno. jeszcze nic nie oblewamy, zeby nie zapeszac. jesli bedzie to lepsze dla Iskierki i dla przyszlych wlascicieli, to ja ja wezme i oporzadze u siebie. przezyjemy ewentualne bieguneczki i sikanka. odstresujemy dziewczynke w towarzystwie doroslo - dziecio - pieso -kocim i wypuscimy w swiat ;-)

jutro zadzwonie do tych panstwa i omowimy sprawe Boba Marleya:evil_lol:

Posted

ciezko sie ostatnio korzysta z dogo, oj ciezko..
ale dobre wiadomosci udało mi sie jakos przeczytac..:multi:

daga27 :loveu:
pomysł z oporzadzeniem iskierki jest mysle dobry, zeby smrodkiem i dredami nie zniechecić od początku nowych potencjalnych właścicieli..:evil_lol:

to tylko transport jeszcze !!!