Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co sie orientuje,to podobno MATUSZ bywa w schronisku co tydzien w sobote,tak??? Wiec,czy onmoglby wtedy wziasc Iskierke do siebie na jeden dzien- zeby ja wykapac i jako tako doprowadzic do porzadku? I czy ewentualnie moglby lub ktos inny dowiezc ja do Olsztyna? Gdyby,takie cos sie udalo,to Iskierka bylaby u Ciebie w niedziele.Co ty na to?

Posted

czoko123 napisał(a):
LALUNA I DAGA- najpierw pomuzcie skontaktowac sie z osoba kompetentna,czyli z Matuszem.Wtedy dokladnie bede wiedziala,co i jak ma dzialac dalej.

NApisz do MAtusza na priv.
NAtoamist osoba która opiekuje się w Ostródzie to Aga MAzury. Musisz się z nią skontaktowac. MAtusz jest jeszcze bardzo młodym wolontariuszem, niedawno obchodził swoje naste - urodziny. Jeszcze nie jest na swoim aby decydowac o wszystkim.

Posted

mnie w tą sobotę nie będzie w ogóle w schronisku, gdyż nie mam mnie w tym czasie w Ostródzie...

a jesli chodzi i zabranie iskierki do siebie to odpada, mam w domu swojego psa, ktory nie toleruje innych psów, a po drugie rodzice sie nie zgodzą na to...

Posted

czoko123 napisał(a):
A czy ktos inny moze pomoc?!!! Jest druga szansa dla ISKIERKI!!!!! LLUDZISKA SPICIE???!!!

Czoko czy bedziesz jechac z Olsztyna do Gdyni? O której godzinie?

Posted

Jezeli udaloby sie wyciagnac Iskierke z Ostrody...,to wtedy jechalabym ok.11.00. Ale,to jest wszystko uzaleznione rowniez od tego,czy bede jechala z Iskierka. Poniewaz- jezeli bylaby ta szansa dla suni,to wtedy pojade na weekend do Olsztyna, a jezeli wszystko zawiedzie,to raczej nie pojade wtedy do Olsztyna.

Posted

PRZEMAS-OL - CHodzi o to,ze by ktos mogl wyciagnac Iskierke z Ostrody,dowiezc ja do Olsztyna i zapewnic jej AWARYJNY DT na jedna dobe.Potem ja odbiore Iskierke i zawoze ja do DT- do Tczewa,do DAGI.

Posted

czoko123 napisał(a):
PRZEMAS-OL - CHodzi o to,ze by ktos mogl wyciagnac Iskierke z Ostrody,dowiezc ja do Olsztyna i zapewnic jej AWARYJNY DT na jedna dobe.Potem ja odbiore Iskierke i zawoze ja do DT- do Tczewa,do DAGI.

Ja najprawdopodobniej bede jechal w poniedzialek samochodem do Starogardu Gdańskiego zawieść 5 psiaków z ostródy. Jak nie w poniedziałek to we wtorek :) Będe jechał przez Tczew. Mówie prawdopodobnie bo niewiem czy kase uzbieramy. Potrzebne jest 150 złotych :) Może jak byśmy wszyscy się jakoś zrzucili to by sie udało :) :)

Posted

Ja jade na 100% tylko jak się znajdzie 150 złotych na paliwo, to w tedy jedziemy w poniedziałek lub we wtorek :) By znami pojechał wtedy Gałek, Monia i jej 3 szczylki i Iskierka :) To co dalej ? ... Mówie, mój mam powiedział, że jak bedziemy mieli na paliwo 150 złotych do soboty, to nie ma problemu :) Obiad my se fundniemy, mam duzy samochód wiec nie ma problemu :) odp jak naszybciej ... :)

Posted

mialam wczoraj dostac odp od przemka czy Bob na pewno do mnie jutro przyjedzie, ale nie dostalam. jesli cos wiecie, to dajcie znac, bo chcialabym sobie jakos czas zaplanowac, bo mam az 2 dni wolne teraz od pracy:roll:

Posted

daga_27 napisał(a):
mialam wczoraj dostac odp od przemka czy Bob na pewno do mnie jutro przyjedzie, ale nie dostalam. jesli cos wiecie, to dajcie znac, bo chcialabym sobie jakos czas zaplanowac, bo mam az 2 dni wolne teraz od pracy:roll:

Hmmmm. Jaki bob??;>