Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']O, zgubiłaś telefon? Bo niedawno mój syn stracił kontakty, bo komórka mu centralnie wpadła do kufla z piwem....[/QUOTE]

Hahahahaha! :D

Posted

[quote name='malagos']O, zgubiłaś telefon? Bo niedawno mój syn stracił kontakty, bo komórka mu centralnie wpadła do kufla z piwem....[/QUOTE]
Telefon żyje, karta niestety nie :shake: utopił się w kibelku :evil_lol:

Posted

Dobry wieczór wszystkim :) wpadłam się przywitać :)

Dziękuję za możliwość udziału w piątkowym spotkaniu zarówno organizatorce, Nutusi jak i kierowcy :D

Jeśli chodzi o śpiewanie - napewno wesprę jak i grę na instrumentach :) może jakieś karaoke?:D

Ciocie czy byłybyście zainteresowane kosmetykami Avon i Oriflame?

jeśli tak napiszcie - wezmę katalogi - zysk od sprzedaży ( Avon 25%, Oriflame 23% ) przeznaczymy dla Duszki - która jest w chwili obecnej u Nutusi i jej konto świeci pustkami :(

Posted

A ja dla odmiany Cioteczkom powiem/przypomnę, że w Antykwariacie Grozy jest możliwość zakupów za KT, więc jakby któraś coś, to mogłabym przywieźć w piątek... :)

Posted

Z pewnością będzie :-) Wczoraj też podobno miało padać a cały dzień byliśmy na ognichu i nie uświadczyliśmy nawet kropelki!

Posted

[quote name='kcd']Z pewnością będzie :-) Wczoraj też podobno miało padać a cały dzień byliśmy na ognichu i nie uświadczyliśmy nawet kropelki![/QUOTE]

Nawet %owej...? :diabloti: Buuu...

Posted

[quote name='inka33']Nawet %owej...? :diabloti: Buuu...[/QUOTE]

Nie mogę przyznać się publicznie, bo przecież byłam ze swoimi "dziećmi" :)

Posted

[quote name='malagos']a ja bym chciała, zeby jutro było pogodnie i żeby nie lało...[/QUOTE]
Najwazniejsze dobre towarzystwo to pogoda nie straszna, zycze udanej imprezy piatkowej:)