inka33 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='kcd']przy siedmiu już gubił się rytm ;-)[/QUOTE] Co oznacza, za masz za mało o 4 tymczasy... :siara: Quote
Ziutka Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Dziewczyny moje kochane, powysyłajcie mi na PW swoje numery telefonów, bo straciłam telefon i nie mam żadnego kontaktu :( Quote
malagos Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 O, zgubiłaś telefon? Bo niedawno mój syn stracił kontakty, bo komórka mu centralnie wpadła do kufla z piwem.... Quote
kcd Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='malagos']O, zgubiłaś telefon? Bo niedawno mój syn stracił kontakty, bo komórka mu centralnie wpadła do kufla z piwem....[/QUOTE] Hahahahaha! :D Quote
Ziutka Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='malagos']O, zgubiłaś telefon? Bo niedawno mój syn stracił kontakty, bo komórka mu centralnie wpadła do kufla z piwem....[/QUOTE] Telefon żyje, karta niestety nie :shake: utopił się w kibelku :evil_lol: Quote
Nutusia Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Już miałam napisać o zgubnych skutkach picia alkoholu, a tu się okazuje, że i kibelek może być "ekstremalny" ;) :) Quote
Kejciu Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Dobry wieczór wszystkim :) wpadłam się przywitać :) Dziękuję za możliwość udziału w piątkowym spotkaniu zarówno organizatorce, Nutusi jak i kierowcy :D Jeśli chodzi o śpiewanie - napewno wesprę jak i grę na instrumentach :) może jakieś karaoke?:D Ciocie czy byłybyście zainteresowane kosmetykami Avon i Oriflame? jeśli tak napiszcie - wezmę katalogi - zysk od sprzedaży ( Avon 25%, Oriflame 23% ) przeznaczymy dla Duszki - która jest w chwili obecnej u Nutusi i jej konto świeci pustkami :( Quote
inka33 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 A ja dla odmiany Cioteczkom powiem/przypomnę, że w Antykwariacie Grozy jest możliwość zakupów za KT, więc jakby któraś coś, to mogłabym przywieźć w piątek... :) Quote
malagos Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 a ja bym chciała, zeby jutro było pogodnie i żeby nie lało... Quote
kcd Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Z pewnością będzie :-) Wczoraj też podobno miało padać a cały dzień byliśmy na ognichu i nie uświadczyliśmy nawet kropelki! Quote
inka33 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='kcd']Z pewnością będzie :-) Wczoraj też podobno miało padać a cały dzień byliśmy na ognichu i nie uświadczyliśmy nawet kropelki![/QUOTE] Nawet %owej...? :diabloti: Buuu... Quote
kcd Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='inka33']Nawet %owej...? :diabloti: Buuu...[/QUOTE] Nie mogę przyznać się publicznie, bo przecież byłam ze swoimi "dziećmi" :) Quote
Ellig Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='malagos']a ja bym chciała, zeby jutro było pogodnie i żeby nie lało...[/QUOTE] Najwazniejsze dobre towarzystwo to pogoda nie straszna, zycze udanej imprezy piatkowej:) Quote
Mattilu Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='Ellig']Najwazniejsze dobre towarzystwo to pogoda nie straszna, zycze udanej imprezy piatkowej:)[/QUOTE] Ja tez Wam milego spotkania zycze:) Quote
malagos Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Dziękujemy :) Właśnie u nas zaczęło padać. Nie padać, lać!!! Potrzeba duuużo % by przegonić chmury :) Quote
Nutusia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 A u mnie % już przygotowane - takie przeciwchmurne ;) Quote
Nutusia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Do jutra Ci przejdzie - do wyrka teraz marsz! I lać też do jutra przestanie! Quote
Ziutka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Właśnie od tej pogody boli...proszeczka wzięłam - przejdzie :) Quote
malagos Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 To teraz powiedzcie, jak ta wizyta poadopcyjna Mili wypadła? Quote
Recommended Posts