konfirm13 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Mizianko dla Milusi - póki co, jeszcze wirtualne ;) Quote
Mazowszanka13 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Byłyśmy z Fioną w odwiedzinach u Milusi, która powarkiwała pod nosem, niezadowolona z wizyty konkurencji. Taka okrąglutka, wygląda jak owieczka :) Quote
inka33 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 (edited) [quote name='Mazowszanka']Byłyśmy z Fioną w odwiedzinach u Milusi, która powarkiwała pod nosem, niezadowolona z wizyty konkurencji. Taka okrąglutka, wygląda jak owieczka :)[/QUOTE] Owieczki to ona pasać powinna, a nie się paść jak owieczka... ;) Uważaj Milusia, bo... :diabloti: [URL]http://gminakrasnosielc.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=100&gid=325[/URL] Transport drużyny Jo37, czyli Jo37+kcd+inka33+inkówna dogadany. :klacz: Zbiórka w pt. o 8:30 na Pl. W. i jedziemy szarym dogobusem FF → [SIZE=1]tak se notuję dla mojej sklerozy...[/SIZE] :p Edited April 28, 2013 by inka33 Quote
kcd Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='inka33'] Transport drużyny Jo37, czyli Jo37+kcd+inka33+inkówna dogadany. :klacz: Zbiórka w pt. o 8:30 na Pl. W. i jedziemy szarym dogobusem FF → [SIZE=1]tak se notuję dla mojej sklerozy...[/SIZE] :p[/QUOTE] Biorę śpiewnik!!! :P Quote
konfirm13 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Mazowszanka']Byłyśmy z Fioną w odwiedzinach u Milusi, która powarkiwała pod nosem, niezadowolona z wizyty konkurencji. Taka okrąglutka, wygląda jak owieczka :)[/QUOTE] Moja psica, też dziwnie napęczniała ostatnimi czasy. A jak brzuszek Fionki? Quote
inka33 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='kcd']Biorę śpiewnik!!! :P[/QUOTE] No to gitara! :) Właśnie! :splat: ...a gitara...? Quote
wegielkowa Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Z rego co wiem,to Józefa gra na akordeonie... Quote
inka33 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='wegielkowa']Z rego co wiem,to Józefa gra na akordeonie...[/QUOTE] No co Ty...?! Serio?! :eek2: Quote
Mazowszanka13 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='konfirm13']Moja psica, też dziwnie napęczniała ostatnimi czasy. A jak brzuszek Fionki?[/QUOTE] Po brawurowej akcji Tomka już się nie liże :) Quote
malagos Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='inka33']No to gitara! :) Właśnie! :splat: ...a gitara...?[/QUOTE] Gitara?? Przecież Tomek grał w kapeli na gitarze i takową posiada :) Quote
malagos Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='wegielkowa']To jak będziecie wszystkie razem w kupie u Bidżżisów to włączcie skypa, chociaż posłucham sobie jak smakują biggoswe ptysie:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] A żebyś wiedziała, ze do Ciebie zadzwonimy!! Podaj tylko numer :) Quote
inka33 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='malagos']Gitara?? Przecież Tomek grał w kapeli na gitarze i takową posiada :)[/QUOTE] Wow! :-o No to, jak jeszcze córa weźmie cymbałki... ;) i AlleSandro grzechotki... :huh: Quote
Ziutka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='wegielkowa']Z rego co wiem,to Józefa gra na akordeonie...[/QUOTE] Ejjj...Diamenciku mój...pierwsze słysze :diabloti: Quote
kcd Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Ej, ale wiemy wszystkie, że ja z tym śpiewaniem żartowałam równie mocno, co z chrapaniem, bo generalnie to mi słoń na ucho..? Quote
malagos Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Będziesz miała wiec okazję się nauczyć, bo ja wierzę, ze wszystkie, co do jednej, cioteczki to śpiewają jak słowiki :cool3: :evil_lol: A Ziutka to już na bank, bo jak inaczej dziecko usypia? Quote
konfirm13 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='malagos']Będziesz miała wiec okazję się nauczyć, bo ja wierzę, ze wszystkie, co do jednej, cioteczki to śpiewają jak słowiki :cool3: :evil_lol: A Ziutka to już na bank, bo jak inaczej dziecko usypia?[/QUOTE] No, ja to jestem pewnie taki słowiczek, co konie dusi, jak to kiedys mówiono ;) Quote
kcd Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='konfirm13']No, ja to jestem pewnie taki słowiczek, co konie dusi, jak to kiedys mówiono ;)[/QUOTE] :D :D :D No to możemy sobie pośpiewać razem :) Quote
inka33 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='kcd']Ej, ale wiemy wszystkie, że ja z tym śpiewaniem żartowałam równie mocno, co z chrapaniem, bo generalnie to mi słoń na ucho..?[/QUOTE] Ale się wykręca, zbója jedna...! :mad: Quote
konfirm13 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Dzisiaj przed południem wyjeżdżamy na działkę, a tam nie ma netu, no to do usłyszenia i zobaczenia na zlocie u Malagos :) . Mam nadzieję, że ta burza i opady, którymi nas straszą pozostaną tylko w....prognozach , a jeśli nie, no to bedziemy śpiewać(tak, tak, nie ma lekko;)) - "Choć burza huczy wkoło nas"..... Malagos, poproszę na priv o dokładny Wasz adres(będę w domu do 11), albo o telefon, na podany przeze mnie w @ poprzednio numer :) Do zobaczenia :) Quote
wegielkowa Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Przez lasy,przez dąbrowy, wędruje gajowy,tralalalalalalala na trąbce w lesie gra i gra a echo niesie tralala Quote
malagos Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 O matko..........węgielkowa pija za dużo....... A ja już się cieszę , oczywiście nie z nałogu węgielka, ale tak z całoształtu....:) Quote
kcd Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Ja mam taką piosenkę, którą mi zawsze ojciec śpiewał, jak byłam troszeczkę młodsza, w związku z moimi wrodzonymi "zdolnościami": Mamy dwa psy, a kiedy będzie trzeci? ..na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc Maj. Mamy trzy psy, a kiedy będzie czwarty? ...na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc Maj. I tak dalej :D Quote
Nutusia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Do ilu psów dochodziliście?... Bo to może jakaś wróżba była? ;) Quote
Recommended Posts