Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']Byłyśmy z Fioną w odwiedzinach u Milusi, która powarkiwała pod nosem, niezadowolona z wizyty konkurencji.
Taka okrąglutka, wygląda jak owieczka :)[/QUOTE]
Owieczki to ona pasać powinna, a nie się paść jak owieczka... ;)

Uważaj Milusia, bo... :diabloti:
[URL]http://gminakrasnosielc.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=100&gid=325[/URL]

Transport drużyny Jo37, czyli Jo37+kcd+inka33+inkówna dogadany. :klacz:
Zbiórka w pt. o 8:30 na Pl. W. i jedziemy szarym dogobusem FF → [SIZE=1]tak se notuję dla mojej sklerozy...[/SIZE] :p

Edited by inka33
Posted

[quote name='inka33']
Transport drużyny Jo37, czyli Jo37+kcd+inka33+inkówna dogadany. :klacz:
Zbiórka w pt. o 8:30 na Pl. W. i jedziemy szarym dogobusem FF → [SIZE=1]tak se notuję dla mojej sklerozy...[/SIZE] :p[/QUOTE]

Biorę śpiewnik!!! :P

Posted

[quote name='Mazowszanka']Byłyśmy z Fioną w odwiedzinach u Milusi, która powarkiwała pod nosem, niezadowolona z wizyty konkurencji.
Taka okrąglutka, wygląda jak owieczka :)[/QUOTE]

Moja psica, też dziwnie napęczniała ostatnimi czasy. A jak brzuszek Fionki?

Posted

[quote name='inka33']No to gitara! :)

Właśnie! :splat: ...a gitara...?[/QUOTE]

Gitara?? Przecież Tomek grał w kapeli na gitarze i takową posiada :)

Posted

[quote name='wegielkowa']To jak będziecie wszystkie razem w kupie u Bidżżisów to włączcie skypa, chociaż posłucham sobie jak smakują biggoswe ptysie:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]

A żebyś wiedziała, ze do Ciebie zadzwonimy!! Podaj tylko numer :)

Posted

[quote name='malagos']Gitara?? Przecież Tomek grał w kapeli na gitarze i takową posiada :)[/QUOTE]
Wow! :-o
No to, jak jeszcze córa weźmie cymbałki... ;) i AlleSandro grzechotki... :huh:

Posted

Ej, ale wiemy wszystkie, że ja z tym śpiewaniem żartowałam równie mocno, co z chrapaniem, bo generalnie to mi słoń na ucho..?

Posted

Będziesz miała wiec okazję się nauczyć, bo ja wierzę, ze wszystkie, co do jednej, cioteczki to śpiewają jak słowiki :cool3: :evil_lol: A Ziutka to już na bank, bo jak inaczej dziecko usypia?

Posted

[quote name='malagos']Będziesz miała wiec okazję się nauczyć, bo ja wierzę, ze wszystkie, co do jednej, cioteczki to śpiewają jak słowiki :cool3: :evil_lol: A Ziutka to już na bank, bo jak inaczej dziecko usypia?[/QUOTE]

No, ja to jestem pewnie taki słowiczek, co konie dusi, jak to kiedys mówiono ;)

Posted

[quote name='konfirm13']No, ja to jestem pewnie taki słowiczek, co konie dusi, jak to kiedys mówiono ;)[/QUOTE]

:D :D :D No to możemy sobie pośpiewać razem :)

Posted

[quote name='kcd']Ej, ale wiemy wszystkie, że ja z tym śpiewaniem żartowałam równie mocno, co z chrapaniem, bo generalnie to mi słoń na ucho..?[/QUOTE]
Ale się wykręca, zbója jedna...! :mad:

Posted

Dzisiaj przed południem wyjeżdżamy na działkę, a tam nie ma netu, no to do usłyszenia i zobaczenia na zlocie u Malagos :) .
Mam nadzieję, że ta burza i opady, którymi nas straszą pozostaną tylko w....prognozach , a jeśli nie, no to bedziemy śpiewać(tak, tak, nie ma lekko;)) - "Choć burza huczy wkoło nas".....

Malagos, poproszę na priv o dokładny Wasz adres(będę w domu do 11), albo o telefon, na podany przeze mnie w @ poprzednio numer :)

Do zobaczenia :)

Posted

O matko..........węgielkowa pija za dużo.......

A ja już się cieszę , oczywiście nie z nałogu węgielka, ale tak z całoształtu....:)

Posted

Ja mam taką piosenkę, którą mi zawsze ojciec śpiewał, jak byłam troszeczkę młodsza, w związku z moimi wrodzonymi "zdolnościami":

Mamy dwa psy, a kiedy będzie trzeci? ..na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc Maj.

Mamy trzy psy, a kiedy będzie czwarty? ...na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc Maj.

I tak dalej :D