konfirm13 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Pozdrawiam Milusię, czekającą na domek Edited April 8, 2013 by konfirm13 Quote
malagos Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Kochani, nie kasuję Mili ogłoszeń, które są w necie, ale już nie będę wznawiać i robić nowych. Odzewu nie ma wielkiego, przez prawie 5 miesiecy 3 osoby zainteresowane, ale nie brane pod uwagę. Pan Tomasz się nie odzywa, napisałam wczoraj mejla. Wszystko wskazuje na to, ze Mila zostaje u nas na stałe. Quote
Nutusia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Małgosiu, trzymam kciuki za to, by scenariusz, jaki los zapisał dla Mili był dla wszystkich jak najlepszy. Bez względu na to, czy pan Tomasz się odezwie czy nie. Z tym, co zapisane w górze się nie wygra... Quote
Gusiaczek Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='malagos']Kochani, nie kasuję Mili ogłoszeń, które są w necie, ale już nie będę wznawiać i robić nowych. Odzewu nie ma wielkiego, przez prawie 5 miesiecy 3 osoby zainteresowane, ale nie brane pod uwagę. Pan Tomasz się nie odzywa, napisałam wczoraj mejla. Wszystko wskazuje na to, ze Mila zostaje u nas na stałe.[/QUOTE] może tak było pisane ... Quote
konfirm13 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Widać tak było sądzone i Milusi i Wam. A jeśli jednak ma być ten Pan, to pomimo telefonicznej ciszy, po Milusię przyjedzie. Czas wyjaśni wszystko :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='konfirm13']Widać tak było sądzone i Milusi i Wam. A jeśli jednak ma być ten Pan, to pomimo telefonicznej ciszy, po Milusię przyjedzie. Czas wyjaśni wszystko :)[/QUOTE] Czas albo los powiem filozoficznie :) Quote
M&S Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Nutusia']Małgosiu, trzymam kciuki za to, by scenariusz, jaki los zapisał dla Mili był dla wszystkich jak najlepszy. Bez względu na to, czy pan Tomasz się odezwie czy nie. Z tym, co zapisane w górze się nie wygra...[/QUOTE] Podpisuję się pod tym, co napisała Nutusia, obiema rękami i nie tylko;) Quote
wegielkowa Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 A bo ta Mila to jakaś taka malagosowa jest..... Quote
konfirm13 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Witam Milusię :). Zawsze mówiłam, że to psy nas wybieraja, a nie my psy, jak nam się często wydaje Quote
Mazowszanka13 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='konfirm13']Witam Milusię :). Zawsze mówiłam, że to psy nas wybieraja, a nie my psy, jak nam się często wydaje[/QUOTE] Też tak myślę. Ja na przykład wybrałam sobie siostrę mojej Luki z awatarka. Ale ona mnie nie chciała i natychmiast uciekła do mamy i siostry. Więc wzięłam Lukę, za co dziękuję losowi każdego dnia :) Quote
mimiś Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='malagos'] Wszystko wskazuje na to, ze Mila zostaje u nas na stałe.[/QUOTE] Malagosiu:loveu: "Guplu"[ Gooplu? :hmmmm: ] mazowiecki- no co tu pisać..kundlica pewnie cichcem swieczki paliła pod figurą św.Rocha ,żeby nikt nie zadzwonił:evil_lol: Quote
malagos Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Ona od początku podbiła serce Tomka, tylko On tak się wahał.... Mila zakochana w Tomku, ja też jestem ok, zwłaszcza w kuchni. Tylko nasze dizeci mają nam za złe, że to Mila zostaje, jakby na miejsce Dalii.. Quote
Nutusia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Tak nie można myśleć. Na razie są rozżaleni na los, ale z czasem przyjmą jego i Waszą decyzję. Mila trafiła w totka nawet nie szóstkę, a co najmniej dziesiątkę! Quote
konfirm13 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Malagos, Wasze dzieci myślą kategoriami ludzkimi. My próbujemy myśleć bardziej po psiemu. Pies jest psem i nie ma w nim moralności w ludzkim tego słowa znaczeniu. Nasze dzieci (zwłaszcza, kiedy dorosły i wyprowadziły się z domów), też nie do końca akceptowały nasze relacje z naszymi psami - wg nich, nadmiernie bliskie. Ale i dzieci za kolejne parę lat, też pewnie spsieją, bo mają to w genach ;) A Milusia, faktycznie zgarnęła pulę w totolotku :) Quote
malagos Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 To i ja zaczynam cieszyć się, ze tak się stało, i chyba trzeba tytuł zmienić, nie?......... Quote
Nutusia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Wypadałoby, szczęśliwa vice-posiadaczko Cudnej Mili :) Quote
M&S Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='malagos']To i ja zaczynam cieszyć się, ze tak się stało, i chyba trzeba tytuł zmienić, nie?.........[/QUOTE] Trzeba zmienić obowiązkowo:):) I żyli dłuuugo i szczęśliwie... Quote
malagos Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 13 grudnia pisałam na tym wątku: [h=2][/h] [INDENT] no ciekawe, czy i kto sie zgłosi po Milusię - to taki bezproblemowy pies........ Ulubienica Tomka, On chętnie by jej nie oddawał ............. [/INDENT] O żadnej tymczasowiczce tak nie mówił, jak o Mili :) Quote
konfirm13 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Nutusia']Tak po prostu było zapisane w górze...[/QUOTE] A jak na górze, tak i na dole :) Quote
Recommended Posts