wiosenka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 A to nie lepiej było się zapytać na forum o namiary? Quote
Gosiapk Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Nutusia']O matko, Gosia... 180 zł?... Za 150 w piątek wysterylizujemy i zoperujemy przepuklinę Śmieszce![/QUOTE] Weź mnie na wizytę zapoznawczą ;) z Twoim wetem. Quote
Gosiapk Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='wiosenka']A to nie lepiej było się zapytać na forum o namiary?[/QUOTE] Poszłam do tej pani z polecenia. Quote
kcd Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 60 zł za samo wejście? Ja za wejście nie płacę nic, jeśli chcemy się zważyć albo poradzić... I jeszcze smaczki zawsze dostajemy a czasem jakieś próbki. Za receptę się płaci, ale 10 zł od "papierka", wypisują na jednej recepcie tyle leku, ile się da... Wet przy metrze Młociny Quote
Gosiapk Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Gusiaczek']w której przychodni na Bemowie byłaś ?[/QUOTE] przy Powstańców Śląskich [quote name='kcd']60 zł za samo wejście? Ja za wejście nie płacę nic, jeśli chcemy się zważyć albo poradzić... I jeszcze smaczki zawsze dostajemy a czasem jakieś próbki. Za receptę się płaci, ale 10 zł od "papierka", wypisują na jednej recepcie tyle leku, ile się da... Wet przy metrze Młociny[/QUOTE] Daj namiary na PW pls :) I na swojego weta. [quote name='malagos']A Milusia pozdrawia :)[/QUOTE] Cześć Milusia, rozgościłaś się już na dobre w swoim DS u malagosi? ;) Quote
Gusiaczek Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Przy Powstańców jest ich kilka, a pytam, bo mi się wierzyć nie chce, że mogła to być "nasza" Małgosia ... Myślę, że byłaś o jeden przystanek bliżej ... :( Quote
Nutusia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Gosiapk - chętnie Cię zabiorę na "wycieczkę" - krzyknij tylko kiedy ;) Milucha - odśnieżyłaś drogę? Bo wiesz, żeby przemiły Pan mógł do Cię dojechać... :) Quote
konfirm13 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) Przeczytałam o smutnym wydarzeniu na wątku Tosiowym. No, to chyba rzeczywiście, niech Milusia idzie odśnieżać. Malagoś, przytulam Edited April 2, 2013 by konfirm13 Quote
Mazowszanka13 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='konfirm13']Przeczytałam o smutnym wydarzeniu na wątku Tosiowym. No, to chyba rzeczywiście, niech Milusia idzie odśnieżać. Malagoś, przytulam[/QUOTE] Trudno mi to wszystko zrozumieć :shake: Takie spokojne psy, w dodatku razem w domu zostawały i nic się nie działo. Quote
malagos Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Dzieki, ze jesteście, bo ja nadal w szoku. Dalia tak cierpi, nie wstaje, próbowała się dziś wypróżnić na śniegu... Krew, stękanie, cierpienie.... Quote
konfirm13 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='malagos']Dzieki, ze jesteście, bo ja nadal w szoku. Dalia tak cierpi, nie wstaje, próbowała się dziś wypróżnić na śniegu... Krew, stękanie, cierpienie....[/QUOTE] Malagos, biedna i Ty i Dalia:-(. Ale sunia ma fachową pomoc i wspaniałą opiekę, a na psach, goi się lepiej, niż na człowieku. Będzie dobrze. :-) Quote
Nutusia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Przytulam ciepło - i Dalijkę i Malagoskową... Wiem jak to jest patrzeć na cierpienie psa - najgorsza jest bezsilność :( Quote
malagos Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Dzień dobry, witamy :) Wzięłam Milę na smycz i poszłyśmy w święta na dłuższy spacer. Bardzo ładnie chodzi, nie ciągnie, wprawdzie obwąchuje każdy metr ziemi i śniegu, ale fajnie z nią się chodzi. To tak w ramach przypomnienia sobie smyczy, bo ostatnie miesiące biega "nago" po ogrodzie i sadzie. Quote
Mazowszanka13 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Nie mogąc w święta robić bazarku ( chyba jestem uzależniona ! ) spłodziłam taką mini fotogalerię, na którą serdecznie Cię zapraszam :smile: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241494-Psy-na-mojej-drodze"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-mojej-drodze[/URL] Quote
Recommended Posts