Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']O matko, Gosia... 180 zł?... Za 150 w piątek wysterylizujemy i zoperujemy przepuklinę Śmieszce![/QUOTE] Weź mnie na wizytę zapoznawczą ;) z Twoim wetem.

Posted

60 zł za samo wejście? Ja za wejście nie płacę nic, jeśli chcemy się zważyć albo poradzić... I jeszcze smaczki zawsze dostajemy a czasem jakieś próbki. Za receptę się płaci, ale 10 zł od "papierka", wypisują na jednej recepcie tyle leku, ile się da... Wet przy metrze Młociny

Posted

[quote name='Gusiaczek']w której przychodni na Bemowie byłaś ?[/QUOTE]

przy Powstańców Śląskich

[quote name='kcd']60 zł za samo wejście? Ja za wejście nie płacę nic, jeśli chcemy się zważyć albo poradzić... I jeszcze smaczki zawsze dostajemy a czasem jakieś próbki. Za receptę się płaci, ale 10 zł od "papierka", wypisują na jednej recepcie tyle leku, ile się da... Wet przy metrze Młociny[/QUOTE]

Daj namiary na PW pls :) I na swojego weta.

[quote name='malagos']A Milusia pozdrawia :)[/QUOTE]

Cześć Milusia, rozgościłaś się już na dobre w swoim DS u malagosi? ;)

Posted

Gosiapk - chętnie Cię zabiorę na "wycieczkę" - krzyknij tylko kiedy ;)

Milucha - odśnieżyłaś drogę? Bo wiesz, żeby przemiły Pan mógł do Cię dojechać... :)

Posted (edited)

Przeczytałam o smutnym wydarzeniu na wątku Tosiowym. No, to chyba rzeczywiście, niech Milusia idzie odśnieżać. Malagoś, przytulam

Edited by konfirm13
Posted

[quote name='konfirm13']Przeczytałam o smutnym wydarzeniu na wątku Tosiowym. No, to chyba rzeczywiście, niech Milusia idzie odśnieżać. Malagoś, przytulam[/QUOTE]

Trudno mi to wszystko zrozumieć :shake:
Takie spokojne psy, w dodatku razem w domu zostawały i nic się nie działo.

Posted

Dzieki, ze jesteście, bo ja nadal w szoku. Dalia tak cierpi, nie wstaje, próbowała się dziś wypróżnić na śniegu... Krew, stękanie, cierpienie....

Posted

[quote name='malagos']Dzieki, ze jesteście, bo ja nadal w szoku. Dalia tak cierpi, nie wstaje, próbowała się dziś wypróżnić na śniegu... Krew, stękanie, cierpienie....[/QUOTE]

Malagos, biedna i Ty i Dalia:-(. Ale sunia ma fachową pomoc i wspaniałą opiekę, a na psach, goi się lepiej, niż na człowieku. Będzie dobrze. :-)

Posted

Dzień dobry, witamy :)
Wzięłam Milę na smycz i poszłyśmy w święta na dłuższy spacer. Bardzo ładnie chodzi, nie ciągnie, wprawdzie obwąchuje każdy metr ziemi i śniegu, ale fajnie z nią się chodzi. To tak w ramach przypomnienia sobie smyczy, bo ostatnie miesiące biega "nago" po ogrodzie i sadzie.

Posted

Nie mogąc w święta robić bazarku ( chyba jestem uzależniona ! ) spłodziłam taką mini fotogalerię, na którą serdecznie Cię zapraszam :smile:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241494-Psy-na-mojej-drodze"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-mojej-drodze[/URL]