Nutusia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 SWEGO trzeba bronić, na opinię i przychylność zapracować ;) Quote
mimiś Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='malagos'] Chodziła dookoła z opuszczoną głową, burczała, warczała, mamrotała pod nosem.....[/QUOTE]-oj,to zupełnie jak mój chłopina, kiedy widzi nowe zwierzę w domu:evil_lol: Quote
malagos Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Masz rację , mimiś, to mamrotanie coś i mi przypominało........ :) Dostałyśmy z Milusią[B] przesyłkę od Ziutki - dziekujemy![/B] Zabawka dla psiaka :) Quote
malagos Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Wczoraj Mila mi zażarła 10 plastrów sera zółtego, tylko torebkę plastikową zostawiła na podłodze (zdążyłam postawić torbę z zakupami na stole w kuchni i poszłam zdjąć buty do przedpokoju). W nocy obudził mnie chrzęst (wplotło mi się to w sen, ze jakieś wojsko czy pochód miarowo maszeruje), a to Milusia o 4 rano wyciągała po kromeczce suchego chlebka, dobrze schowanego, dla kur sąsiadki, przychodziła z tym do naszej sypialni i spożywała chrupiąc radośnie. Niemożliwy ten pies, złodziej!!! Quote
Gusiaczek Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 No proszę, kolejna fanka pieczywa ;) Ovka na hasło "bułeczka" pędzi na złamanie karku :evil_lol: i oczywiście konsumpcja na kocyku, na "salonach",bo w łóżku się nie je, no :eviltong: Quote
konfirm13 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Witam się i ja w wątku Bordera Makowskiego, jako krajanka;). Dzień dobry :smile: Mam poschronową onkę. Też kocha bułeczki, szczególnie te świeże, ale i suszoną nie pogardzi. Te suszone jej czasem daję, jako szczoteczkę do zębów. Co mnie zawsze dziwiło, to fakt, że w domu od samego początku, nawet kiedy była jak szkielet, nigdy nie kradła jedzenia. Za to u "obcych" - czemu nie. Przecież to zdobyczne i pani powinna się cieszyć, że psa taka zaradna i potrafi sie wyżywić sama:evil_lol: Quote
malagos Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Witam, Konfirm - cieszę się, bo z naszego makowskiego rejonu mało, oj mało nas :) Quote
konfirm13 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='malagos']Witam, Konfirm - cieszę się, bo z naszego makowskiego rejonu mało, oj mało nas :)[/QUOTE] Ale w Warszawie dużo, a ona blisko. Z reszŧą, non multa, sed multum, czy jak to kiedyś uczono ;). Będę wpadać i śledzić losy borderka. Quote
Gosiapk Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mimiś']-oj,to zupełnie jak mój chłopina, kiedy widzi nowe zwierzę w domu:evil_lol:[/QUOTE] buahahaha :D Quote
Gosiapk Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='malagos']Wczoraj Mila mi zażarła 10 plastrów sera zółtego, tylko torebkę plastikową zostawiła na podłodze (zdążyłam postawić torbę z zakupami na stole w kuchni i poszłam zdjąć buty do przedpokoju). W nocy obudził mnie chrzęst (wplotło mi się to w sen, ze jakieś wojsko czy pochód miarowo maszeruje), a to Milusia o 4 rano wyciągała po kromeczce suchego chlebka, dobrze schowanego, dla kur sąsiadki, przychodziła z tym do naszej sypialni i spożywała chrupiąc radośnie. Niemożliwy ten pies, złodziej!!![/QUOTE] ciesz się, że samoobsługa funkcjonuje :) Przecież mogła Cię o tej 4 rano obudzić i zarządać śniadania ;) Quote
wegielkowa Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='malagos']Wczoraj Mila mi zażarła 10 plastrów sera zółtego, tylko torebkę plastikową zostawiła na podłodze (zdążyłam postawić torbę z zakupami na stole w kuchni i poszłam zdjąć buty do przedpokoju). W nocy obudził mnie chrzęst (wplotło mi się to w sen, ze jakieś wojsko czy pochód miarowo maszeruje),[B] a to Milusia o 4 rano wyciągała po kromeczce suchego chlebka,[/B] dobrze schowanego, dla kur sąsiadki, przychodziła z tym do naszej sypialni i spożywała chrupiąc radośnie. Niemożliwy ten pies, złodziej!!![/QUOTE] Jak zapomniałaś nakarmić psa o 3 rano, to biedny pies został zmuszony do zjedzenia chlebka bez omaćki. Mam nadzieję, że kolejny posiłek, o 5 rano został podany i pies wytrzyma do 10 rano. Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='wegielkowa']Jak zapomniałaś nakarmić psa o 3 rano, to biedny pies został zmuszony do zjedzenia chlebka bez omaćki. Mam nadzieję, że kolejny posiłek, o 5 rano został podany i pies wytrzyma do 10 rano.[/QUOTE] A Ty swojego klakiera też karmisz o 3 rano ? :diabloti: Quote
malagos Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Mila i tak wygląda jak szafa trzydrzwiowa z lustrem i nie wolno jej podjadać, jej domowy lekarz zabronił :diabloti: :p Quote
wegielkowa Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Ziutka']A Ty swojego klakiera też karmisz o 3 rano ? :diabloti:[/QUOTE] Oczywiscie! I każdy posiłek inny, w przeciwieństwie do Ciebie, Józku- dowiedziałam się, że karmisz swojego stworzonka co 3 godziny tym samym pożywieniem ! Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='wegielkowa']Oczywiscie! I każdy posiłek inny, w przeciwieństwie do Ciebie, Józku- dowiedziałam się, że karmisz swojego stworzonka co 3 godziny tym samym pożywieniem ![/QUOTE] Tak węgielku, dobrze prawisz - ale narazie nic innego nie dostanie :mad: Quote
wegielkowa Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Ziutka']Tak węgielku, dobrze prawisz - ale narazie nic innego nie dostanie :mad:[/QUOTE] Dżozef, ale przesadzasz z tym rozmoczonym chlebem w wodzie co 3 godziny, jak rany.............. Quote
malagos Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 (edited) Usunęłam apel o dt dla maluszka, bo dzis wybiera sie do domu stałego. Edited February 17, 2013 by malagos Quote
Ellig Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Przykro mi ale ja nie mam mozliwosci zabrania maluszka.... Quote
malagos Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 A dlaczego nie mam banerka w podpisie? Jeden został, drugi wcięło?........ Quote
Gosiapk Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='malagos']Usunęłam apel o dt dla maluszka, bo dzis wybiera sie do domu stałego.[/QUOTE] A co to za tajemnice? żadnych szczegółów? :) Quote
malagos Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Tak się sytuacja zmienia, jak w kalejdoskopie. Az mnie głowa boli z nerwów. Quote
Aldrumka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 no to trzymamy kciuki za domek dla maluszka Quote
malagos Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='malagos']A dlaczego nie mam banerka w podpisie? Jeden został, drugi wcięło?........[/QUOTE] A teraz mam oba banerki.. Kciuki wskazane, bo się dużo dzieje....... Quote
Ziutka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Trzymamy kciuki i czekamy na wieści co...jak...dlaczego...skąd itd ;) Quote
malagos Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Milusia znowu trzepie uszami..... Co za cholera z tymi uszyskami, czarne strupki ma wewnątrz małżowin, bolą ją od nowa........ Quote
Recommended Posts