Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poczekaj, poczekaj Ziutko Złota (ja mówi Wulgarna Emilia: zuuota) Matko Polko Aleksandra Małego - zrobiłabyś te 3 portale, wznawiając i kasując co 2-3 dni???

Rany, ozłociłabym Cię :loveu:

Ale poczekajmy z decyzją aż pojawią się ogłoszenia zrobione przez Bazyliszek (bardzo Ją prosiłam, by to był ten weekend) i trochę spadną w przepaść internetową. A ja te zdjęcia na czerwonej zasłonie muszę zrobić :hmmmm:

Posted

Kobietki kochane, zajrzyjcie na watek Pipi, jak Jej pomóc?........ Nie mam pojęcia......

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-%28Posty-inf-1-6%29/page373[/url]

Posted

[quote name='malagos']poczekaj, poczekaj Ziutko Złota (ja mówi Wulgarna Emilia: zuuota) Matko Polko Aleksandra Małego - zrobiłabyś te 3 portale, wznawiając i kasując co 2-3 dni???

Rany, ozłociłabym Cię :loveu:

[/QUOTE]
Dla Ciebie wszystko babciu Aleksandrossaaa :loveu: :eviltong:

Posted

[quote name='Ellig'][URL]http://img708.imageshack.us/img708/3456/sdc17277.jpg[/URL]

Piękna sunia:)[/QUOTE]

Taka "dama z Amsterdama" jak mówią Rosjanie :)
Ziuteczko, Bazyliszek obiecała ogłoszenia na jutro! Ciesze się bardzo :)

Posted

[quote name='Ziutka']Dla Ciebie wszystko[B] babciu[/B] Aleksandrossaaa :loveu: :eviltong:[/QUOTE]
To Józefka zaczyna z grubej rury:crazyeye:.
Zaraz do mnie napisze prababciu węglarko:placz:.
Człowiek mysli, że na portalu społecznościowym jest anonimowy, a tu wszyscy wiedzą, ile kto ma lat:placz::placz:

Posted

[quote name='wegielkowa']To Józefka zaczyna z grubej rury:crazyeye:.
Człowiek mysli, że na portalu społecznościowym jest anonimowy, a tu wszyscy wiedzą, ile kto ma lat:placz::placz:[/QUOTE]
Sama się przygadywałam o to wirtualne babciostwo :) Jest dumna z bycia babcią!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='malagos']Sama się przygadywałam o to wirtualne babciostwo :) Jest dumna z bycia babcią!!!!!!!!!![/QUOTE]

Ja tez jestem dumna z kazdej "postaci" babciostwa:)

Posted

[quote name='wegielkowa']OK, ty Ty bądź babcią. Czy ja też mogę do Ciebie mówić- Babciu?[/QUOTE]

A kopa chcesz? :diabloti: :watpliwy: :look3:

Posted

[quote name='malagos']A kopa chcesz? :diabloti: :watpliwy: :look3:[/QUOTE] Te babki na dogo to takie wulgarne bardziej.... Juz nie tylko młodzież z Irlandii jest agresywna....
Gdzie ja jestem:crazyeye:?

Posted

[quote name='wegielkowa']To Józefka zaczyna z grubej rury:crazyeye:.
Człowiek mysli, że na portalu społecznościowym jest anonimowy, a tu wszyscy wiedzą, ile kto ma lat:placz::placz:[/QUOTE]

I jeszcze powiązania rodzinne poznaje.

Posted

pewnie, ze rozmacham! Licząc po cichu, że doopka węgielkowej może jakoś niedaleko ziemi (to znaczy, może ma krótkie nóżki :eviltong:

aktywuję właśnie ogloszenia Mili zrobione przez Bazyliszek :multi:

Posted

[quote name='mimiś']przepraszam[B],czy tu biją??[/B]:-x[/QUOTE]

chyba, że z myslami, jakie tu jeszcze ogłoszenia zrobic Mili, by ją ktoś dojrzał.........

Posted

[quote name='malagos']Oj tam zaraz kopie, tak tylko nogą macha..........
Czekam na jakiś rozsądny telefon w sprawie Mili, a Wy mi przeszkadzacie.:handy:[/QUOTE]

Gimnastykę akrobatyczną z wymachami nóg uprawiasz czekając?

Posted

[quote name='Gosiapk']Gimnastykę akrobatyczną z wymachami nóg uprawiasz czekając?[/QUOTE]
Ciekawe czy majtasy Bigosowej nie popękały przez tą gimnastykę :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='Mazowszanka']Widziałam jej ogłoszenie w Wyborczej, wyróżniało się serduszkiem z rubryki matrymonialnej ;)
I ważne, że krótkie. Tych długich epistoł to nikt chyba nie czyta.[/QUOTE]
W piątkowej?