malagos Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 poczekaj, poczekaj Ziutko Złota (ja mówi Wulgarna Emilia: zuuota) Matko Polko Aleksandra Małego - zrobiłabyś te 3 portale, wznawiając i kasując co 2-3 dni??? Rany, ozłociłabym Cię :loveu: Ale poczekajmy z decyzją aż pojawią się ogłoszenia zrobione przez Bazyliszek (bardzo Ją prosiłam, by to był ten weekend) i trochę spadną w przepaść internetową. A ja te zdjęcia na czerwonej zasłonie muszę zrobić :hmmmm: Quote
malagos Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Kobietki kochane, zajrzyjcie na watek Pipi, jak Jej pomóc?........ Nie mam pojęcia...... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-%28Posty-inf-1-6%29/page373[/url] Quote
Ellig Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [url]http://img708.imageshack.us/img708/3456/sdc17277.jpg[/url] Piękna sunia:) Quote
Ziutka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='malagos']poczekaj, poczekaj Ziutko Złota (ja mówi Wulgarna Emilia: zuuota) Matko Polko Aleksandra Małego - zrobiłabyś te 3 portale, wznawiając i kasując co 2-3 dni??? Rany, ozłociłabym Cię :loveu: [/QUOTE] Dla Ciebie wszystko babciu Aleksandrossaaa :loveu: :eviltong: Quote
malagos Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Ellig'][URL]http://img708.imageshack.us/img708/3456/sdc17277.jpg[/URL] Piękna sunia:)[/QUOTE] Taka "dama z Amsterdama" jak mówią Rosjanie :) Ziuteczko, Bazyliszek obiecała ogłoszenia na jutro! Ciesze się bardzo :) Quote
wegielkowa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Ziutka']Dla Ciebie wszystko[B] babciu[/B] Aleksandrossaaa :loveu: :eviltong:[/QUOTE] To Józefka zaczyna z grubej rury:crazyeye:. Zaraz do mnie napisze prababciu węglarko:placz:. Człowiek mysli, że na portalu społecznościowym jest anonimowy, a tu wszyscy wiedzą, ile kto ma lat:placz::placz: Quote
malagos Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='wegielkowa']To Józefka zaczyna z grubej rury:crazyeye:. Zaraz do mnie napisze prababciu węglarko:placz:. Człowiek mysli, że na portalu społecznościowym jest anonimowy, a tu wszyscy wiedzą, ile kto ma lat:placz::placz:[/QUOTE] Sama się przygadywałam o to wirtualne babciostwo :) Jest dumna z bycia babcią!!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='malagos']Sama się przygadywałam o to wirtualne babciostwo :) Jest dumna z bycia babcią!!!!!!!!!![/QUOTE] Ja tez jestem dumna z kazdej "postaci" babciostwa:) Quote
wegielkowa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='malagos']Sama się przygadywałam o to wirtualne babciostwo :) Jest dumna z bycia babcią!!!!!!!!!![/QUOTE] OK, ty Ty bądź babcią. Czy ja też mogę do Ciebie mówić- Babciu? Quote
malagos Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='wegielkowa']OK, ty Ty bądź babcią. Czy ja też mogę do Ciebie mówić- Babciu?[/QUOTE] A kopa chcesz? :diabloti: :watpliwy: :look3: Quote
wegielkowa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='malagos']A kopa chcesz? :diabloti: :watpliwy: :look3:[/QUOTE] Te babki na dogo to takie wulgarne bardziej.... Juz nie tylko młodzież z Irlandii jest agresywna.... Gdzie ja jestem:crazyeye:? Quote
Gosiapk Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='wegielkowa']To Józefka zaczyna z grubej rury:crazyeye:. Zaraz do mnie napisze prababciu węglarko:placz:. Człowiek mysli, że na portalu społecznościowym jest anonimowy, a tu wszyscy wiedzą, ile kto ma lat:placz::placz:[/QUOTE] I jeszcze powiązania rodzinne poznaje. Quote
Gosiapk Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='malagos']A kopa chcesz? :diabloti: :watpliwy: :look3:[/QUOTE] Babciu malagos, a nogę tak wysoko podniesiesz? :crazyeye: Quote
malagos Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 pewnie, ze rozmacham! Licząc po cichu, że doopka węgielkowej może jakoś niedaleko ziemi (to znaczy, może ma krótkie nóżki :eviltong: aktywuję właśnie ogloszenia Mili zrobione przez Bazyliszek :multi: Quote
malagos Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='mimiś']przepraszam[B],czy tu biją??[/B]:-x[/QUOTE] chyba, że z myslami, jakie tu jeszcze ogłoszenia zrobic Mili, by ją ktoś dojrzał......... Quote
Gosiapk Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='mimiś']przepraszam,czy tu biją??:-x[/QUOTE] Nie, skądże, tylko kopią ;) Quote
Ziutka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Gosiapk']Nie, skądże, tylko kopią ;)[/QUOTE] A dokładnie to babcia Malagos kopie ;) Quote
malagos Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Oj tam zaraz kopie, tak tylko nogą macha.......... Czekam na jakiś rozsądny telefon w sprawie Mili, a Wy mi przeszkadzacie.:handy: Quote
Mazowszanka13 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Widziałam jej ogłoszenie w Wyborczej, wyróżniało się serduszkiem z rubryki matrymonialnej ;) I ważne, że krótkie. Tych długich epistoł to nikt chyba nie czyta. Quote
Gosiapk Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='malagos']Oj tam zaraz kopie, tak tylko nogą macha.......... Czekam na jakiś rozsądny telefon w sprawie Mili, a Wy mi przeszkadzacie.:handy:[/QUOTE] Gimnastykę akrobatyczną z wymachami nóg uprawiasz czekając? Quote
Ziutka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Gosiapk']Gimnastykę akrobatyczną z wymachami nóg uprawiasz czekając?[/QUOTE] Ciekawe czy majtasy Bigosowej nie popękały przez tą gimnastykę :diabloti: :eviltong: Quote
wiosenka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Mazowszanka']Widziałam jej ogłoszenie w Wyborczej, wyróżniało się serduszkiem z rubryki matrymonialnej ;) I ważne, że krótkie. Tych długich epistoł to nikt chyba nie czyta.[/QUOTE] W piątkowej? Quote
Gusiaczek Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 co tu się wyprawia ???!!!!???? :crazyeye: zajęcia z w-f groźby ...... koniec świata normalnie ;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='wiosenka']W piątkowej?[/QUOTE] Tak, jako jedyne miało różowe serduszko :razz: Quote
Recommended Posts