Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, zę po sterylce, fajne by były szczeniaki, na bazarze bym sprzedała..........

Czy ktoś mi pomoże odszukać watek kota Borysa?. Tyle zapisanych wątków z zakładce mi nie działa, "404 error", ale wszystkie odtworzyłam przez wyszukiwarkę. A kota Borysa nie mogę znaleźć.

Posted

[quote name='malagos']Szkoda, zę po sterylce, fajne by były szczeniaki, na bazarze bym sprzedała..........

[/QUOTE]
Świetny pomysł, kurczaki za późno...:)

Posted

Aldrumka, i wiosenka, tak, to ten! :)
Dzieki.
Już wiem, dlaczego nie mogłam go znaleźć w wyszukiwarce...... Jako założyciela wątku wpisałam malagos, wa nie Tweety........:oops:

Posted

U nas w domu potem jeszcze robiły się rany, jakby skóra odchodziła, po kroplówkach i zastrzykach. Trudno się to goiło, a trzeba było smarować, a kot jeszcze dzikus był....... Teraz Borys to inny kot, a to już 5 rok mija........

Posted

[quote name='malagos']W prawym górnym rogu okienko z napisem "zaawansowane wyszukiwanie" :)[/QUOTE]

[quote name='wiosenka']Ja szukałam w googlach.[/QUOTE]

Dzięki :)
Może kiedyś się przyda.

Posted

Obiecałam sobie zrobić nowe zdjęcia Milusi na tle tej zasłony od Mazowszanki. Czarno-białe na czerwonym - ładnie może być!
Tylko żeby ta modelka chciała grzecznie się położyć tam gdzie ją proszę i wytrzymać kilka sekund. Wczoraj zrobiłam przymiarkę i d...bladzieńka. Ale będę dzielna i w środe sesja !

Posted

[quote name='mimiś']hi hi była kiedys taka zagadka: czarne na czerwonym jeździ po zielonym...po małej modyfikacji:czarno białe na czerwonym jeździ po zielonym..a co to ?[/QUOTE]

A było, było :) Teraz to nazbyt rasistowskie :) Teraz nawet nie powinno się mówić "Murzynka", tylko "afrovagina" :)

Posted

[quote name='malagos']A było, było :) Teraz to nazbyt rasistowskie :) Teraz nawet nie powinno się mówić "Murzynka", tylko "afrovagina" :)[/QUOTE]
afrovagina???:crazyeye: :megagrin: żeby sie tylko mój TZ nie dowiedział...

Posted

A dlaczego by mu nie powiedzieć, hę? ....... Znajdujesz dom dla Mili, albo lecę z tym dowcipasem do Twego Chłopa! :diabloti:
Przesłałam na mejla zdjęcia Mili zainteresowanej pani.......

Posted

[quote name='malagos']O wegielkowa, wegielkowa....... Chyba ślimaka nie widziałaś, ONE nie jedzą ryżu z mięsem!

[B]Wiecie, że dostałam (i Tomek:) ) zaproszenie na Dzień Seniora od młodzieży z gimnazjum ?..[/B]........ I dziś byliśmy...... Występy, śpiewy, jakieś gry na pianinie i flecie, jakiś kabarecik. Rany kota, człek się starzeje, bo mi się to bardzo podobało! I ciasta różne różniste były, i herbata, i towarzystwo 70 + ...... ;)[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: