Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra, to już wiem jak wgrywać miniaturki. Bez sensu one są - nic nie widać, a jak się kliknie i miniaturka okaże się dużych rozmiarów to i tak nic nie widać - patrz wyżej. Popieram przeciwników miniaturek! :)

A jak wgrywać nie-miniaturki?

Licze, ze choć u Cie będzie można obejrzeć normalne foty :) I to niebawem, nie jak u Wilczej :P

Posted

Będą zdjęcia normalnych rozmiarów jak tylko rozwikłam jak je wrzucić :)

Jeszcze parę innych tajemnic mnie trapi - np. wczoraj nijak nie mogłam ustawić czcionki, rozmiaru i koloru liter. Jak wybierałam rozmiar, to "umykało" mi ustawienie czcionki, jak kolor, to 'umykał' rozmiar itp., itd. A teraz wydaje się wszystko OK. Czy to może zależeć od kompa?

No i nie wiem jak Wy cytujecie, bo mnie wczoraj nie chciał za chiny. Klikałam cytat i multicytat...

Cieszę się, że wróciłam do Sandry. ;)

Watacha - Zibi jest rozczochraniec jak nie wiem, tylko zdjęcia takie wybieram cudowne. Może żeby się podbudować. ;)

• 2 weeks later...
Posted

No więc wiem, że nic nie wiem. Wychodzi na to, że mój komputer nie współpracuje z nową dogo. Nie udaje mi się ustawić czcionki, koloru i wielkości, nie cytuje, nie mogę wstawić zdjęcia. Na kompie Młodego i w pracy natomiast mogę pisać i cytować jak chcę. Zdjęć jeszcze nie próbowałam. Informatyk stwierdził, że to niemożliwe, bo ustawienia mam na serwerze, a nie w kompie. A jednak... Komputerowe duchy???

Posted

O jakie cudo :) Cieszę sie że mam kudłate psy bo bym majątek straciła ;)

Dogo nowe jest beznadziejne. I nie mówię tego bo nie lubię nowości. Po prostu sprawia ogrom problemów...

• 4 weeks later...
Posted

Bzuba odkryła w schronisku w Skierniewicach młodszą kopię swojej Wisienki. W dodatku w podobnej sytuacji, tyle że może zdrowsza niż była Wiśnia. Pomagam więc - dobra ciotka - w pomaganiu malej. Zajrzyjcie i podeślijcie może gdzieś te wieści o dzielnej Febe http://www.dogomania.com/forum/topic/143378-dzielna-febe-szukamy-domu-i-wsparcia/?p=15845231

Oczywiscie pokazalam ja juz na watkach TTB. Jejku takie cudenko. :( :( :( od razu bym ja brala gdyby nie fakt ze nie mieszkam sama...... Suka strasznie utkwila mi w glowie.. :( Ile bym dala zeby chociaz ja odwiedzic, ale za daleko.. :(

• 2 weeks later...
Posted

Miałam pewne nieprzewidywalne - bo pewnych rzeczy nigdy się nie przewidzi - perturbacje, ale już powoli wszystko wraca do normy i mam nadzieję, że ja też. Oby tylko dogo znormalniała, bo wczoraj nie udało mi się tu dostać.

phase Febe jest w hoteliku. Dalej szukamy domu. Cudna jest, oj cudna. A jakie stroi minki. :) Musze uzupełnic jej wątek, ale wszystko po kolei, jeszcze nie działam na pełnych obrotach. Dzięki za rozesłanie wieści o niej. :)

jambi witaj:) Na stałe wróciłaś?

Dziś mam wieczór czarów - ciekawe co mi wywróży wróżka. ;)