zerduszko Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Dobra, to już wiem jak wgrywać miniaturki. Bez sensu one są - nic nie widać, a jak się kliknie i miniaturka okaże się dużych rozmiarów to i tak nic nie widać - patrz wyżej. Popieram przeciwników miniaturek! :) A jak wgrywać nie-miniaturki? Licze, ze choć u Cie będzie można obejrzeć normalne foty :) I to niebawem, nie jak u Wilczej :P Quote
WATACHA Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ja też nie lubię miniaturek, ale ostatnio nie mogłam wkleić linku, o czym pisałam, więc zostały miniaturki Quote
ulana Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Będą zdjęcia normalnych rozmiarów jak tylko rozwikłam jak je wrzucić :) Jeszcze parę innych tajemnic mnie trapi - np. wczoraj nijak nie mogłam ustawić czcionki, rozmiaru i koloru liter. Jak wybierałam rozmiar, to "umykało" mi ustawienie czcionki, jak kolor, to 'umykał' rozmiar itp., itd. A teraz wydaje się wszystko OK. Czy to może zależeć od kompa? No i nie wiem jak Wy cytujecie, bo mnie wczoraj nie chciał za chiny. Klikałam cytat i multicytat... Cieszę się, że wróciłam do Sandry. ;) Watacha - Zibi jest rozczochraniec jak nie wiem, tylko zdjęcia takie wybieram cudowne. Może żeby się podbudować. ;) Quote
zerduszko Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Mi cytuje normalnie, reszty nie wiem ;) Quote
ulana Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 No więc wiem, że nic nie wiem. Wychodzi na to, że mój komputer nie współpracuje z nową dogo. Nie udaje mi się ustawić czcionki, koloru i wielkości, nie cytuje, nie mogę wstawić zdjęcia. Na kompie Młodego i w pracy natomiast mogę pisać i cytować jak chcę. Zdjęć jeszcze nie próbowałam. Informatyk stwierdził, że to niemożliwe, bo ustawienia mam na serwerze, a nie w kompie. A jednak... Komputerowe duchy??? Quote
ulana Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Testuję komputer Młodego. :) Oto Zibcio na nadmorskiej plaży w 'sandrowej' obróżce. I z Młodym. :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Piękne zdjęcia :) U mnie dogo tez szaleje , nie mogę odszukać subskrypcji , nie mam dostępu do swoich tematów :( Na szczęście zdjęcia wchodzą ;) Quote
Saththa Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 http://images54.fotosik.pl/512/251a11ba0227c271.jpg no wiedziałam, ze bedziemu do pyszka, brody i do Zibiego jak normalnie cud miód malyna :loveu: Jak na niego szyta :) Ja nie lubie nowego dogo... serce do niego straciłam :( Quote
Pysia Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 O jakie cudo :) Cieszę sie że mam kudłate psy bo bym majątek straciła ;) Dogo nowe jest beznadziejne. I nie mówię tego bo nie lubię nowości. Po prostu sprawia ogrom problemów... Quote
zerduszko Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Czadowe foty :) Obrozka piekna! Skad? Quote
Margi Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Zibi to elegancik w tej błękitnej obroży. :loveu: Quote
ulana Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Cieszę się, że Zibcio się Wam podoba w nowym stroju. ;) Obróżkę mam stąd http://pawsitivedog.pl/ A wypatrzyła ją Sandra za co wielkie dzięki. :) Odkryłam, że dogo mi nie działa na Explorerze, na Mozilli jako tako... Quote
Saththa Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 A prosze ja Ciebie bardzo ;) Na Facebooku mnie zaatakowała chyba :) Quote
ulana Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Na Facebooku mnie zaatakowała chyba :) Kto??? Czy może co?... Quote
ania0112 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Zibi :loveu: Obroża zdecydowanie przepięknie na nim wygląda! Quote
wilczy zew Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Licze, ze choć u Cie będzie można obejrzeć normalne foty :) I to niebawem, nie jak u Wilczej :P Można wiedzieć co ode mnie chcesz :niedowia: Obroża szyta dla Zibcia :) Quote
ulana Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Zibi :loveu: Obroża zdecydowanie przepięknie na nim wygląda! Dzięki :) Quote
ulana Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Obroża szyta dla Zibcia :) O witaj Wilcza, witaj! :) Obróżka w temacie - żeglarska. :) Quote
ulana Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Bzuba odkryła w schronisku w Skierniewicach młodszą kopię swojej Wisienki. W dodatku w podobnej sytuacji, tyle że może zdrowsza niż była Wiśnia. Pomagam więc - dobra ciotka - w pomaganiu malej. Zajrzyjcie i podeślijcie może gdzieś te wieści o dzielnej Febe http://www.dogomania.com/forum/topic/143378-dzielna-febe-szukamy-domu-i-wsparcia/?p=15845231 Quote
phase Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Bzuba odkryła w schronisku w Skierniewicach młodszą kopię swojej Wisienki. W dodatku w podobnej sytuacji, tyle że może zdrowsza niż była Wiśnia. Pomagam więc - dobra ciotka - w pomaganiu malej. Zajrzyjcie i podeślijcie może gdzieś te wieści o dzielnej Febe http://www.dogomania.com/forum/topic/143378-dzielna-febe-szukamy-domu-i-wsparcia/?p=15845231 Oczywiscie pokazalam ja juz na watkach TTB. Jejku takie cudenko. :( :( :( od razu bym ja brala gdyby nie fakt ze nie mieszkam sama...... Suka strasznie utkwila mi w glowie.. :( Ile bym dala zeby chociaz ja odwiedzic, ale za daleko.. :( Quote
jambi Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 cześć :) witam się po długiej przerwie :) Quote
ulana Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Miałam pewne nieprzewidywalne - bo pewnych rzeczy nigdy się nie przewidzi - perturbacje, ale już powoli wszystko wraca do normy i mam nadzieję, że ja też. Oby tylko dogo znormalniała, bo wczoraj nie udało mi się tu dostać. phase Febe jest w hoteliku. Dalej szukamy domu. Cudna jest, oj cudna. A jakie stroi minki. :) Musze uzupełnic jej wątek, ale wszystko po kolei, jeszcze nie działam na pełnych obrotach. Dzięki za rozesłanie wieści o niej. :) jambi witaj:) Na stałe wróciłaś? Dziś mam wieczór czarów - ciekawe co mi wywróży wróżka. ;) Quote
Recommended Posts