Jump to content
Dogomania

Sunia szkielet z krowim łańcuchem na szyi za TM :( Przepraszamy Daszeńko (*):(

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu'][B]Cioteczki skoro michelle nie bierze faktur , to niech każda z nas przy zakupch dla psiaków weźmie fakturę , podajcie na wątku namiary do faktury i z pewnością nie będzie problemu.
[/B][/QUOTE]
Ewu ja pisalam ze to najmniejszy problem faktura. Co miesiac zamawiam dla psiakow zarlo i to dla dwoch goldenow i kurdupla. Kazdy je inna i zazwyczaj proplana lub hilsa.
Sam proplan to 170 plus hills 240 aaa i koty jeszcze.. Nooo no to troszke tego jest

Rozumiem gdyby pieniedzy nie bylo.. Jest mnostwo takich watkow. Ale pieniadze sa.
Masakra jakas.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]No to super:) Michelle wytul Daszkę , wszystko da się załatwić. Dziękujemy ,że się nią zajmujesz tak serdecznie:)[/B]:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Tak .Nikt nie ma pretensji o opieke ,ale w tej chwili czuje sie jak ktos kto wsadził psa do hoteliku i zapomniał ( jak pisze michelle)za niego zapłacic .:roll:
Daleka jestem od tego bo nikomu nic nie jestem winna i od niczego nie uciekałam .
Myslałam ,ze mozna zapłacic z dołu tym bardziej ,ze nikt nie wspominał o płaceniu natychmiast .

Szkoda .ze taka atmosfera się wywiązała .Niesmak mam ....

Posted

[quote name='funia']Tak .Nikt nie ma pretensji o opieke ,ale w tej chwili czuje sie jak ktos kto wsadził psa do hoteliku i zapomniał ( jak pisze michelle)za niego zapłacic .:roll:
Daleka jestem od tego bo nikomu nic nie jestem winna i od niczego nie uciekałam .
Myslałam ,ze mozna zapłacic z dołu tym bardziej ,ze nikt nie wspominał o płaceniu natychmiast .

Szkoda .ze taka atmosfera się wywiązała .Niesmak mam ....[/QUOTE]
Ciocia to zwykłe nieporozumienie, tak bywa....
Wszystko się wyjaśniło i to jest najważniejsze:)

Posted (edited)

PRZEPRASZAM
ja zbyt wczesnie ide spac
wiec nie moglam tego wszystkiego wczoraj przeczytac
ale czekalam na odpowiedz do 19,00
Handziu prosilam o odpowiedz na pv
i nie chcialam rozpętac wojny
ale skoro uwazasz ze to ja Ciebie obrazilam
to PRZEPRASZAM
Jestem osobą konkretną
wiec skoro nikt nie pczuwa sie do oplat
ja zaplacilam za pobyt Daszenki
bo to ją tam umiescilam,to tyle w kwesti wyjasnienia.
Jezeli ktos sie obrazil
PRZEPRASZAM
i ubolewam ze sa na tym watku awantury
nie lubię tago i nie mieszam sie w afery
ja mam zwierzęta i pole do popisu to mi wystarcza za cała adrenaline.
PPRZEPRASZAM

Edited by giselle4
Posted

[quote name='funia']Tak .Nikt nie ma pretensji o opieke ,ale w tej chwili czuje sie jak ktos kto wsadził psa do hoteliku i zapomniał ( jak pisze michelle)za niego zapłacic .:roll:

Szkoda .ze taka atmosfera się wywiązała .Niesmak mam ....[/QUOTE]

myślę, że to zwyczajne nieporozumienie, które można wyjaśnić, zwyczajnie nie dogadały się dokładnie osoby uzgadniające pobyt Daszki

michelle ma w podpisie słowo "Hotelik", więc możma było sądzic, że z rachunkiem problemu nie będzie, a wymogi księgowości to nie mój wymysł, tylko przepisy :(
przy uzgadnianiu wystarczyło powiedzieć, że płatne z góry lub w określonym terminie, że rachunków nie będzie - wiadomo, że zajęte losem Daszki cioteczki na takie przyziemne szczegóły uwagi nie zwróciły....
Giselle pytała mnie już na początku, czy faktury/rachunki potrzebne, odpowiedziałam, że tak i również nie sądziłam, że będzie jakiś problem....
Ja tylko prowadzę księgowość Stowarzyszenia i nie wiem jakie były uzgodnienia, do wszystkiego jak zawsze się dostosuję, nie mam też nic przeciwko temu, żeby ktoś zbierał na swoje konto prywatne pieniądze dla Daszki i wtedy już żadnych rachunków nie będzie trzeba

czekam na dyspozycje kiedy i na jakie konto zrobic przelew - pieniążki przecież są

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Marysiu dzisiaj wezme fakturke ale od weta co prawda za sterylki ale chyba moze byc. Bo karme niestety zamawialam kilka dni temu[/QUOTE]

no problem !!!!

ale dotąd nie otrzymałam ani numeru konta, ani terminu i kwoty do zapłaty za pobyt Daszeńki, czekam więc na "wytyczne" :)

Posted

[quote name='mari23']no problem !!!!

ale dotąd nie otrzymałam ani numeru konta, ani terminu i kwoty do zapłaty za pobyt Daszeńki, czekam więc na "wytyczne" :)[/QUOTE]
Marysiu, przesłałam Ci ten nr konta.

Posted

Szczepienie Daszki na wirusówki

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8029/86905caa00273ba951081bad/20130128027[/IMG]

Mam f-rę,nie wzięłam danych fundacji,więc f-ra jest na mnie,to proszę Ciebie Handziu o adres na PW-wyśle Tobie ten dokument, a Ciebie proszę o przelew z tych środków, które są na Twoim koncie
Kolejne f-ry będą już na fundację

Posted

[quote name='michelle04']Szczepienie Daszki na wirusówki

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi8029/86905caa00273ba951081bad/20130128027[/IMG]

Mam f-rę,nie wzięłam danych fundacji,więc f-ra jest na mnie,to proszę Ciebie Handziu o adres na PW-wyśle Tobie ten dokument, a Ciebie proszę o przelew z tych środków, które są na Twoim koncie
Kolejne f-ry będą już na fundację[/QUOTE]
Tyle jeszcze na moim koncie jest. Zaraz zrobię przelew. Nie przesyłaj mi dokumentu, wystarczy to zdjęcie :) Tylko napisz jaka to kwota.

Posted

[quote name='malagos']To Daszka nazywa sie teraz Lora?[/QUOTE]
Nie ;) Tylko w schronie tak się nazywała. Myślę, że i tak ładnie jak na ich zdolności, bo do tej pory to najczęściej Hera występowała :)

Posted

[quote name='handzia']Tyle jeszcze na moim koncie jest. Zaraz zrobię przelew. Nie przesyłaj mi dokumentu, wystarczy to zdjęcie :) Tylko napisz jaka to kwota.[/QUOTE]

Koszt szczepienia to 35,00 PLN

Posted

[quote name='handzia']Marysiu, doszły już pieniądze z tego allegro cegiełkowego? Czy może coś jeszcze innego doszło, chciałabym uzupełnić na pierwszej stronie. :)[/QUOTE]

tak, aukcja zakończona, można doliczyć.
[url]http://allegro.pl/sunia-szkielet-z-krowim-lancuchem-na-szyi-pomocy-i2854941304.html[/url]

9 cegiełek po 5zł = 45 złotych

Wszystkie inne wpłaty podawałam na bieżąco, yu lub na bazarku, widziałam w pierwszym poście, że wpłaty bazarkowe wpisywane sa na bieżąco do rozliczenia, jak tylko cokolwiek wpłynie - podam natychmiast