Jump to content
Dogomania

Sunia szkielet z krowim łańcuchem na szyi za TM :( Przepraszamy Daszeńko (*):(

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lika1771']A funia nie moze jej przetrzymac,pieniadze sa i sie zaplaci.[/QUOTE]
Uwierz mi, jakby byla taka możliwość, to już by tam była. Jedziemy do suni, musimy coś wymyślić.

Posted

[quote name='handzia']Uwierz mi, jakby byla taka możliwość, to już by tam była. Jedziemy do suni, musimy coś wymyślić.[/QUOTE]Handzia tylko nie do schronu.Wiem latwo pisac,ale poproscie weta,przeciez to kwestia dni.

Posted

Sunia została na noc w klinice ,dzieki uprzejmości weta schroniskowego .Jutro koło 11 zabieram ja znajomych równiez z dogo na te kilka dni .Rozliczenie za ten pobyt bedzie w karmie ,którą trzeba zakupic .

Posted

Wykończył mnie ten dzień ....mam dośc ....W przerwach miedzy tym lataniem musiałam wpadać karmic kociego noworodka znajdkę ....je co dwie godziny ...jak się spóznie to płacze bardzo .
Ale co nas nie zabije to nas wzmocni....
Kombinujemy transport w weekend do Krakowa .
Dasza bezpieczna.

Posted

[quote name='funia']Wykończył mnie ten dzień ....mam dośc ....W przerwach miedzy tym lataniem musiałam wpadać karmic kociego noworodka znajdkę ....je co dwie godziny ...jak się spóznie to płacze bardzo .
Dasza bezpieczna.[/QUOTE]

Samochód nadal do dyspozycji...

Posted

[quote name='funia']Wykończył mnie ten dzień ....mam dośc ....W przerwach miedzy tym lataniem musiałam wpadać karmic kociego noworodka znajdkę ....je co dwie godziny ...jak się spóznie to płacze bardzo .
Dasza bezpieczna.[/QUOTE]
Ja z Krakowa ją zabiorę. Muszę tylko wiedzieć kiedy mam tam być.
Mam od Panny Marple 120zł, które prześlę Daszeńce.
Dziękuję Aniu za jak zwykle wielkie serce dla psiaków.:buzi::buzi::buzi:

Posted

Ja również przyłączam się do podziękowań :)
Dzisiejszy dzień to po prostu jakaś masakra...Głowa pęka od ciągłych telefonów i problemów, ale to nic. Dzięki Bogu udało się ulokować sunię u znajomych.
Być może uda mi się uprosić męża, żeby pojechał ze mną do Krakowa, wtedy skorzystamy z uprzejmości Ali123 i wypożyczymy samochód. Wyjdzie trochę taniej niż 350 zł pewnie. Reszta zostanie na inne potrzeby Daszeńki. Wiecie jak ona dzisiaj nie chciala od nas odchodzić, jak zostawiałyśmy ją w boksie u weta? Wygryzła podobno jakąś taśmę, którą musimy jutro odkupić...

Posted (edited)

Cioteczki, rozliczę się teraz z wydatków, które poczyniłyśmy dzisiaj:
szelki, obroża i smycz - 46,50 zł
karma, którą zawiozłyśmy do lecznicy wieczorem, bo przecież sunia od rana nie jadła, żeby nie wymiotować w aucie :roll: - 10 zł - 2x puszka pedigree
[B]Razem 56,50 zł.
Uzupełniam na pierwszej.

[/B][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/832/zdjecie1577.jpg/"][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/8092/zdjecie1577.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]

Paragonu na karmę, nie mam, gdzieś posiałam, mam nadzieję, że cioteczki uwierzą mi na słowo, że dałyśmy karmę Daszeńce.

Edited by handzia
Posted

[quote name='handzia']Ja również przyłączam się do podziękowań :)
Dzisiejszy dzień to po prostu jakaś masakra...Głowa pęka od ciągłych telefonów i problemów, ale to nic. Dzięki Bogu udało się ulokować sunię u znajomych.
Być może uda mi się uprosić męża, żeby pojechał ze mną do Krakowa, wtedy skorzystamy z uprzejmości Ali123 i wypożyczymy samochód. Wyjdzie trochę taniej niż 350 zł pewnie. Reszta zostanie na inne potrzeby Daszeńki. Wiecie jak ona dzisiaj nie chciala od nas odchodzić, jak zostawiałyśmy ją w boksie u weta? Wygryzła podobno jakąś taśmę, którą musimy jutro odkupić...[/QUOTE]

Pewnie maleńka poczuła się przy Was bezpieczna i dlatego tak bardzo przeżyła kolejne rozstanie :( Daszeńko kochana już niedługo sunieczko ......

Posted

[quote name='handzia']Cioteczki, rozliczę się teraz z wydatków, które poczyniłyśmy dzisiaj:
szelki, obroża i smycz - 46,50 zł
karma, którą zawiozłyśmy do lecznicy wieczorem, bo przecież sunia od rana nie jadła, żeby nie wymiotować w aucie :roll: - 10 zł - 2x puszka pedigree
[B]Razem 56,50 zł. Odliczam od pieniędzy, czyli 100 zł, które jest u mnie na koncie, zostaje 43,50 zł
Uzupełniam na pierwszej.
[/B][/QUOTE]
Ciocia daj konto:)

Posted

[quote name='ewu']A michelle wie o zmianie terminu czy mam zadzwonić?[/QUOTE]

Witam,
przeczytałam, mam tylko jedno pytanie: czy to znaczy, że Daszeńka będzie przetransportowana w weekend?
Bo ja w weekend nie pracuję, więc nie bywam we Wro, ale jeśli to jedyne wyjście to specjalnie pojadę,no ale wówczas niestety będzie to za zwrot kosztów paliwa :(

Posted

[quote name='michelle04']Witam,
przeczytałam, mam tylko jedno pytanie: czy to znaczy, że Daszeńka będzie przetransportowana w weekend?
Bo ja w weekend nie pracuję, więc nie bywam we Wro, ale jeśli to jedyne wyjście to specjalnie pojadę,no ale wówczas niestety będzie to za zwrot kosztów paliwa :([/QUOTE]
Dogrywamy transport ,moze uda się w weekend .Oczywiście w razie potrzeby zwrócimy koszty ;)
Damy znać co i jak .

Posted

[quote name='funia']Dogrywamy transport ,moze uda się w weekend .Oczywiście w razie potrzeby zwrócimy koszty ;)
Damy znać co i jak .[/QUOTE]
Funiu ja Daszkę wezmę i przetrzymam w Gliwicach do poniedziałku. W poniedziałek pojedziemy do Wrocławia.