Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie wspaniali ludzie.Sprawę Miśki poznałam dzięki Jagodzie na shar pei forum ale postanowiłam zalogować się na dogo bo i tak cały czas obserwowałam jej losy.Mam pytanko,jestem po pensji i chciałabym znów kilka złotych wplacić na Misiunię,czy dalej mam przesyłać na konto AFN?Pozdrawiam.

Posted

Witajcie, witaj Nikador:multi:
mam nadzieję, że MagYa dziś bedzie miała najświeższe wieści o Misi.
Wg planu Misia wczoraj lub dziś zostaje przetransportowana z domu tymczasowego tygodniowego do domku tymczasowego dowakacyjnego.
Mag ma nr do Agnieszki, studencki wet, która zabrała Misunię na tymczas dowakacyjny. W tym czasie Misiol bedzie najprawdopodobniej wysterylizowany. Takie były wstępne uzgodnienia. Więc nie dośc, ze będzie śliczna, zdrowa, błyszcząca to jeszcze te "babskie" sprawy nie będą już problemem.

Posted

Przesyłamy bezpośrednio do Magya. Szybciej idzie. . Negri zaraz wysyłam Ci adres Przyjaciela Koni na PW

Magya ! potwierdź przelewy z bazarku Negri przez moje konto tak dla mojego i Negri spokoju.

Posted

Donvitow napisał(a):
Magya tak dla zasady proszę potwiedaj przelewy. !!!!!!

Ja też czekam na potwierdzenie od MagYi za bazarek płyty Gawlińskiego. Pieniążki miała wpłacić Maupa4.
Nie wiem czy MagYa nie wyjechała czasami. Mam wrażenie, że czytałam w wątku coś na ten temat

Posted

MagYa jest poza Polską gdzieś i nie wiem kiedy wróci. Mam nadzieję,że szybko, bo musimy rozliczyć sie na AR za leczenie Misiolca.
Czy wiecie może, jak technicznie wygląda sprawa rozliczeń z AFN?. Mogę chyba poprosić na AR, zeby wystawili fv na AFN i tą fv mam przesłać do Funduszu z jakimś dokładnym opisem, że to za leczenie Misi z Kamieńca, co tam jeszcze dopisać.
Wczoraj udało mi się skontaktować z rodziną zastępczą Misi. Wszystko jest ok. Misiunia je, przez tydzień przyzwyczaiła się do "tygodniowego" opiekuna ale od poniedziałku jest już u studentów AR, gdzie zostanie do wakacji. Teraz trzeba szukać jej domku stałego, żeby dziewczynka nam całkiem nie oszalała od tych zmian i tułaczki.Podobno znów zaczęła się drapać i wczoraj miała być na AR na kontroli i diagnostyce skóry.
W domu jest bardzo spokojnym pieskiem, problem jest przy wychodzeniu na spacer, bo ona boi się ruchu ulicznego. Idealnie nadawałaby się do domu z nawet minimalnym ogródkiem lub gdzieś do mieszkania w spokojniejszej raczej okolicy.
Jak wróci Mag, to pojedziemy ją odwiedzić i fotki porobimy.
Jeśli ktoś chciałby jakichś wpłat dokonać:loveu: , to ja nie znam nr konta MagYi, więc może na ANF jeszcze.dziękujemy:multi:

Posted

Już Jagoda pisze co i jak

Fakturę bierzesz na

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929
KRS 0000264523

Po odebraniu szybko wysyłasz listem poleconym -priorytetem do Twety ( Agnieszka - Pani Prezes) na adres

Faktury prosze przesylac na:
Agnieszka Szwed
Al. Słowackiego 17a pok. 9
31-159 Kraków
Dołaczasz karteczkę
Tu jagoda z dogo bla, bla, bla proszę o przelanie za leczenie Misi z kamieńca

Jak juz bedziesz miała fakturę napisz na tym wątku, ze prosisz o przelanie kasy za co i komu.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2550808#post2550808
I najlepiej wyślij priva do Green Evil
W tym wątku ją znajdziesz to chyba tyle

Posted

Yewcia, o jacie!:loveu: dziękuję:multi:
Mam nadzieję porobić Miśce troszkę nowych fotek, może już sierśc jej się poprawiła i żeberka trochę poznikały i zobaczycie nową miss z bursztynowymi oczkami:cool3:
Poczekam chwilę, zeby się zaaklimatyzował w nowym domu i mnie trochę zapomniała, bo takie każde rozstanie ze znajomą osobą, to dla niej też stres napewno ogromny.:-(

Posted

Witam kochani! Nie bylo mnie troszke wiecej niz tydzien.. nie denerwujcie sie.. nie ucieklam ;)

Przyjechalam dzisiaj. Widze, ze w zasadzie nic sie nie zmienilo :roll: ...a mial byc juz domek! NO!:mad:

Pozwolcie, ze wszystkie rozliczenia zrobie jutro i o wszystkich zmianach jesli chodzi o konto MISI napisze.