panbazyl Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 [quote name='mrau']Wysłać Ci laby i ogary na pw? Spis wystawców i plan sędziowania tak?[/QUOTE] już dzięki. pogmerałam w sprzęcie, coś wyrzuciłam, coś dodałam i ruszyło do przodu. Juz wiem wszystko.... tylko nie wiem gdzie ring 7 i 9 i ile zajmie ocena labków. pewnie jak zawsze ledwie zdążę z drugim psem na ring... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrau Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 [quote name='panbazyl']już dzięki. pogmerałam w sprzęcie, coś wyrzuciłam, coś dodałam i ruszyło do przodu. Juz wiem wszystko.... tylko nie wiem gdzie ring 7 i 9 i ile zajmie ocena labków. pewnie jak zawsze ledwie zdążę z drugim psem na ring...[/QUOTE] Nie chcę Cię straszyć ale flaty i curly mają ring 11 :P Jest szansa na antresolę :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 no zapewne.... u ogarów wiem o której zaczynamy, bo mój idzie jako pierwszy - przynajmniej tu wiem o której wejdę. Ale z labem nie wiem. O 10 początek, przed nim 26 sztuk labów.... nie potrafie policzyć o której wejdę ze swoim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrau Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Chyba Ci się nałożą bo na 31 psów w 2 rasach liczą 1,5 godziny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzia Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 [B]Czy mógł by mi ktoś powiedzieć o której i na jakim ringu będą wystawiane Staffiki?? :)[/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrau Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 [quote name='Luzia'][B]Czy mógł by mi ktoś powiedzieć o której i na jakim ringu będą wystawiane Staffiki?? :)[/B][/QUOTE] W sobotę od 10 na ringu XVIII :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzia Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 [quote name='mrau']W sobotę od 10 na ringu XVIII :)[/QUOTE] Dzięki wielkie! Bozia Ci w dzieciach wynagrodzi :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaW Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Dzięki wszystkim :) przegladarka zmieniona i wszystko działa :) Któregoś roku charty na antresoli też widziałam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudaPaskuda Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 A jest może plan sędziowania finałów? O której się zaczynają, jak to po kolei idzie, no i kto sędziuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 [quote name='mrau']Chyba Ci się nałożą bo na 31 psów w 2 rasach liczą 1,5 godziny...[/QUOTE] mam nadzieję, że nie - jak zawsze. Oby tylko ringi były blisko siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 [quote name='AbraCadabra']Po wysłaniu kolejnych maili dostałam odpowiedź : [COLOR=#444444][FONT=Verdana]"Skoro Państwo wycofują i uznaja listu email jako obowiązujące to zgodnie z [/FONT][/COLOR] [COLOR=#444444][FONT=Verdana]Państwa życzeniem tak robimy. Nadpłata zostanie Pani zwrócona." Taaaaak, tylko w mailu o anulacje zgłoszenia dostałam zupełnie wykluczającą odpowiedź. Nie można anulować psa bez wiedzy i pisemnej prośby wystawcy skoro tak wisi na ich stronie jak pisałam wyżej . Jeszcze tam nie pojechałam , a już mam dość tej wystawy. [/FONT][/COLOR][/QUOTE] Ale numery... pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxowa Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 [quote name='AnkaW']Dzięki wszystkim :) przegladarka zmieniona i wszystko działa :) Któregoś roku charty na antresoli też widziałam ;)[/QUOTE] W zeszłym roku nawet były ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 a to trochę zabawek na Rzeszów. [IMG]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550237_405044799584390_1845277701_n.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M&S Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 [quote name='Foxowa']W zeszłym roku nawet były ;)[/QUOTE] My też byliśmy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lantash Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Poszukuje fotografa na niedzielę :) Na MP, bo moja kamera padła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siamensis Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 wolne miejsce na niedziele na trasie Katowice-Rzeszow dla 1 osoby z malym psem i z powrotem. info 797419527 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkurleto Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Czy oprócz zgłoszeń do wydrukowania numery też samemu się drukuje? Bo ja nr do wydrukowania się nie dopatrzyłam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnika1 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 [quote name='mkurleto']Czy oprócz zgłoszeń do wydrukowania numery też samemu się drukuje? Bo ja nr do wydrukowania się nie dopatrzyłam.[/QUOTE]Drukujesz tylko potwierdzenie. Numerki będą do odbioru na ringach do godz. 10.00 (tylko dla oplaconych), a po tej godzinie w sekretariacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkurleto Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Dzięki Arnika1, jakiego pieska wystawiasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pati851 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Nadal poszukujemy osoby z [/FONT][/COLOR][B][FONT=lucida grande]Wrocławia[/FONT][/B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande], która pomogła by nam przejąc karmę od Pani, która chce ja ofiarować dla naszych podopiecznych. Tym razem szukamy kogoś kto jedzie z [B]Wrocławia do Rzeszowa [/B]na wystawę w te sobotę. Gosia będzie na tej wystawie i być może uda nam się stworzyć łańcuszek pomocnych osób i karma dotrze do głodnych psiaków...[/FONT][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysio Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 [quote name='panbazyl']a to trochę zabawek na rzeszów. [img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550237_405044799584390_1845277701_n.jpg[/img][/quote] madziu piękne!!!!!!jesteś prawdziwa złota rączka:):):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pati851 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Kochani nikt nie jedzie z Wrocławia? karma 13 kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 [quote name='krzysio']madziu piękne!!!!!!jesteś prawdziwa złota rączka:):):):)[/QUOTE] dzięki (to moja najnowsza dieta odchudzająca :diabloti: ) Ty się też szykuj na małą niespodziankę (się na zdjęciu nie zmieściła...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokis Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Godzinę temu przeżyłam szok!!! Nie wiem kiedy się z niego otrząsnę.... Otóż byłam w PIW w Dębicy... weszłam w nieodpowiednie drzwi, błyskawicznie przekierowano mnie na drzwi właściwe, potem migiem do odpowiedniej osoby, potem bardzo miła wetka/kobieta zajęła się moją prośbą, uwzględniła moje roztrzepanie, że nie wzięłam ze sobą paszportu psa ani książeczki zdrowia i wypisała zaświadczenie na podstawie moich zeznań/danych, że pies pochodzi z terenu NIE objętego wścieklizną, po czym wręczyła mi je NIE POBIERAJĄC ODE MNIE ŻADNEJ OPŁATY!!! Szacun i wielkie dzięki dla PIW w Dębicy!!!!!:cool2: :buzi: WIELKIE DZIĘKI!! [B][U]Żyję już ponad pół wieku i nie pamiętam kiedy tak pozytywnie zostałam potraktowana przez Urząd![/U][/B] [A wczoraj odbyłam bardzo niemiłą (z mojej przyczyny i strony) rozmowę z PIW w Rzeszowie, pytając po co mi, osobie z Dębicy, terenu niezagrożonego wścieklizną potrzebny jest świstek, który mówi tylko o tym, że zupełnie nieprzebadany pies mieszka na terenie bez wścieklizny; co ten świstek wnosi do stanu zdrowia mojego psa, z którym jeździłam na spacery w tereny zapowietrzone (dopóki się nie dowiedziałam, że tam jest wścieklizna). (Znaczy to było w październiku, byłam tam na działce tydzień przed faktem, że znaleziono zakażonego lisa). Pytałam wtedy na jakiej PODSTAWIE PRAWNEJ jest wymagane takie zezwolenie i konkludując stwierdziłam w tej rozmowie, ze to jest perfidny sposób na wyciągnięcie kasy od uczestników wystawy na zasadzie: [B]PŁACZ I PŁAĆ[/B]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sota36 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 BLAGAM - w nd u Pana Sedziego W. Mrowca - RING III - bedzie w klasie championow wystawiana sunia ze Slowacji - Schapendoes - ZROBCIE MI FOTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odwdzieczyc sie moge na innych wystawach - tym samym! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts