sobek34 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 [B][COLOR=green][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Sobota - 2.02.2012 r. II, III, IV, V, VII Grupa FCI [/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Niedziela - 302.2012 r. I, VI, VIII, IX, X Grupa FCI[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][LEFT][SIZE=2]SOBOTA/SATURDAY – 02.02.2013 [/SIZE] [SIZE=2]GR.II [/SIZE] [SIZE=2]MAŁGORZATA HAŁAS (PL) - dogue de Bordeaux, buldog [/SIZE] [SIZE=2]angielski, bullmastiff, brohomler, mastif hiszpański, mastif [/SIZE] [SIZE=2]pirenejski, pirenejski pies górski, mastif angielski, mastif [/SIZE] [SIZE=2]neapolitański [/SIZE] [SIZE=2]WALDEMAR MROWIEC (PL) – dog niemiecki, dog argentyński, fila [/SIZE] [SIZE=2]Brasileiro, tosa, shar-pei [/SIZE] [SIZE=2]ANDRZEJ KOT (PL) - hovawart, nowofundland, landseer, [/SIZE] [SIZE=2]leonberger[/SIZE] [SIZE=2]ANDRZEJ MANIA (PL) – doberman, pinczer miniaturowy, pinczer [/SIZE] [SIZE=2]średni[/SIZE] [SIZE=2]JULIJA AIDIETIENE (LT) – bokser, cane corso Italiano, rottweiler[/SIZE] [SIZE=2]REVAZ KHOMASURIDZE (RU) – bernardyn krótkowłosy, [/SIZE] [SIZE=2]bernardyn długowłosy, mastif tybetański, owczarek kaukaski, [/SIZE] [SIZE=2]owczarek środkowoazjatycki, pozostałe rasy [/SIZE] [SIZE=2]JANUSZ OPARA (PL) - sznaucery [/SIZE] [SIZE=2]ANNA KOCHAN (PL) – szwajcarskie psy pasterskie[/SIZE] [SIZE=2]ADAM OSTROWSKI (PL) – czarny terier [/SIZE] [SIZE=2]GR.III [/SIZE] [SIZE=2]ANNA ZWIERZYŃSKA (PL) – airedale terier, border terier, jack [/SIZE] [SIZE=2]russell terier, parson russell terrier, manchester terier, terier [/SIZE] [SIZE=2]irlandzki, niemiecki terier myśliwski, terier czeski [/SIZE] [SIZE=2]LAURENT HEINESCHE (LU ) - yorkshire terier [/SIZE] [SIZE=2]IUZA BERADZE (GE) - american staffordshire terier, staffordshire [/SIZE] [SIZE=2]bull terier, bulterier miniaturowy, bulterier[/SIZE] [SIZE=2]JAN GAJEWSKI (PL) – bedlington terier, foksterier krótkowłosy, [/SIZE] [SIZE=2]foksterier szorstkowłosy, terier walijski, terier szkocki, cairn terier, , [/SIZE] [SIZE=2]kerry blue terrier, irish soft coated wheaten terier, sealyham terier, [/SIZE] [SIZE=2]lakeland terrier, west highland white terier, pozostałe rasy [/SIZE] [SIZE=2]GR.IV [/SIZE] [SIZE=2]MAŁGORZATA WIEREMIEJCZYK-WIERZCHOWSKA (PL) – [/SIZE] [SIZE=2]jamniki[/SIZE] [SIZE=2]GR.V [/SIZE] [SIZE=2]JUSSI LIIMATAINEN (FI ) – akita amerykańska, alaskan [/SIZE] [SIZE=2]malamute, siberian husky, łajka rosyjsko-europejska, łajka [/SIZE] [SIZE=2]wschodniosyberyjska, łajka zachodniosyberyjska[/SIZE] [SIZE=2]MAGDALENA MUSIAŁ (PL) - akita, pies grenlandzki, samoyed, [/SIZE] [SIZE=2]karelski pies na niedźwiedzie, szpic wilczy, szpic duŜy, szpic średni, [/SIZE] [SIZE=2]szpic mały, szpic miniaturowy, szpic włoski, chow chow, eurasier, [/SIZE] [SIZE=2]shiba, basenji, pozostałe rasy[/SIZE] [SIZE=2]GR.VII [/SIZE] [SIZE=2]ANDRZEJ BRABLETZ (PL) – wyŜły kontynentalne[/SIZE] [SIZE=2]LESZEK SALAMON (PL) – wyŜły brytyjskie [/SIZE] [SIZE=2]Młody prezenter: KRYSTYNA OPARA (PL)[/SIZE] [SIZE=2]NIEDZIELA/SUNDAY – 03.02.2013 [/SIZE] [SIZE=2]GR.I [/SIZE] [SIZE=2]WALDEMAR FEDERAK (PL) – ON [/SIZE] [SIZE=2]WALDEMAR MROWIEC (PL) – owczarek belgijski: groenendael, [/SIZE] [SIZE=2]laekenois, malinois, tervueren, owczarek francuski beauceron, [/SIZE] [SIZE=2]owczarek francuski briard, owczarek pirenejski, owczarek [/SIZE] [SIZE=2]australijski, bouvier des Flandres, pozostałe rasy [/SIZE] [SIZE=2]ANDRZEJ KOT (PL) – polski owczarek nizinny, owczarek [/SIZE] [SIZE=2]podhalański, ogar polski [/SIZE] [SIZE=2]JAN GAJEWSKI (PL) – bearded collie, borded collie, owczarek [/SIZE] [SIZE=2]staroangielski Bobtail, komondor, owczarek południoworosyjski [/SIZE] [SIZE=2]JuŜak, welsh corgi cardigan, welsh corgi pembroke [/SIZE] [SIZE=2]IUZA BERADZE (GE) – owczarek szkocki długowłosy, owczarek [/SIZE] [SIZE=2]szkocki krótkowłosy, owczarek szetlandzki, biały owczarek [/SIZE] [SIZE=2]szwajcarski, ceskoslovensky vlcak [/SIZE] [SIZE=2]GR.VI[/SIZE] [SIZE=2]MARIAN PAWEŁ BOCIANOWSKI (PL) – basset hound, petit [/SIZE] [SIZE=2]basset griffon vendeen, alpejski gończy krótkonoŜny, bloodhound, [/SIZE] [SIZE=2]dalmatyńczyk, rhodesian ridgeback, posokowiec bawarski[/SIZE] [SIZE=2]ANDRZEJ BRABLETZ (PL) – beagle, gończy słowacki, gończy [/SIZE] [SIZE=2]polski, ogar polski, pozostałe rasy[/SIZE] [SIZE=2]GR.VIII[/SIZE] [SIZE=2]JULIJA AIDIETIENE (LT) – labrador retriever[/SIZE] [SIZE=2]LAURENT HEINESCHE (LU ) – golden retriever [/SIZE] [SIZE=2]MAŁGORZATA WIEREMIEJCZYK-WIERZCHOWSKA (PL) – [/SIZE] [SIZE=2]cocker spaniel amerykańki, cocker spaniel angielski, hiszpański pies [/SIZE] [SIZE=2]dowodny, płochacz niemiecki, springer spaniel walijski, springer [/SIZE] [SIZE=2]spaniel angielski, pozostałe rasy[/SIZE] [SIZE=2]GR.IX [/SIZE] [SIZE=2]ELśBIETA JUNIKIEWICZ (PL) –maltańczyk, spaniel [/SIZE] [SIZE=2]kontynentalny - papillon, spaniel kontynentalny – phallene [/SIZE] [SIZE=2]JUSSI LIIMATAINEN (FI ) – bichon frise, chiński grzywacz, coton [/SIZE] [SIZE=2]de tulear, hawańczyk, lwi piesek, pudle, shi-tzu, pozostałe rasy[/SIZE] [SIZE=2]REVAZ KHOMASURIDZE (RU) – buldog francuski, boston terier, [/SIZE] [SIZE=2]mops [/SIZE] [SIZE=2]KRYSTYNA OPARA (PL) - chihuahua krótkowłosy, chihuahua [/SIZE] [SIZE=2]długowłosy, chin japoński, spaniel tybetański, terier tybetański, [/SIZE] [SIZE=2]brabantczyk, gryfonik brukselski, gryfonik belgijski[/SIZE] [SIZE=2]ADAM OSTROWSKI (PL) –bolończyk, cavalier king charles spaniel, [/SIZE] [SIZE=2]king charles spaniel, pekińczyk, rosyjski toy krótkowłosy, rosyjski [/SIZE] [SIZE=2]toy długowłosy, Lhasa-apso[/SIZE] [SIZE=2]GR.X[/SIZE] [SIZE=2]WIESŁAWA MISTERKA-KLUSKA (PL) - charty[/SIZE] [SIZE=2]Młody prezenter: JANUSZ OPARA (PL) [/SIZE] [SIZE=2]Obsada sędziowska może ulec zmianie niezaleznie od [/SIZE] [SIZE=2]organizatorów. [SIZE=5]RESZTA INFORMACJI [/SIZE][/SIZE]http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/images/stories/ulotka6.pdf[/LEFT] [/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka85 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Szukamy transportu z Katowic lub okolic na ta wystawe :) na dzien [B][COLOR=green][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Sobota - 2.02.2012 r[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Planujemy byc na tej wystawie:) Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaW Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Na pewno się pojawimy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 mamy w planach dość mocno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshume Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 ja się wybierałam, ale z powodu sedziego robię PAS :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monalisa4 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 My tez odpuszczamy z powodu sędziego ;( żadna przyjemność jechać kilka godzin w zimie aby oglądać ustawki na ring ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lotty Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 [quote name='mshume'] Ja się wybierałam, ale z powodu sedziego robię PAS. :([/QUOTE] My tak samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mshume Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Moim zdaniem tylko bojkot sędziów może dać do myslenia ZWK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lotty Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 [quote name='mshume']Moim zdaniem tylko bojkot sędziów może dać do myslenia ZWK.[/QUOTE] Zgadza się. Rzeszów w ogóle obniżył loty. Początkowo ( na I,II,III wystawie międzynarodowej) niemal wszyscy sędziowie byli zagraniczni. Bardzo się cieszę, że udało mi się zdobyć opis i ocenę sędziego tej klasy co Pani M.K. Selbach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Błyskotka Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Poczekam na kondycje wystawową psów i zdecyduję choć mam w planach ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezag Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Będę w niedziele i może w sobote, bo Rzeszów niedaleko, ale na pewno z psem w niedziele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ona30 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 czy wybiera się ktoś z pomorza na niedziele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 bylby ktos zainteresowany wspolnym przejazdem busem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 [quote name='Guciek']bylby ktos zainteresowany wspolnym przejazdem busem?[/QUOTE] tak, ale mi za daleko ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 [quote name='Guciek']bylby ktos zainteresowany wspolnym przejazdem busem?[/QUOTE] A możesz mi napisać więcej info na PW? Jaki bus, Ewent. Koszt, ile osob zapisanych itp... Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalej Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 [quote name='Asiaczek']A możesz mi napisać więcej info na PW? Jaki bus, Ewent. Koszt, ile osob zapisanych itp... Pzdr.[/QUOTE] też bym poprosiła takie info na pw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mychaaaaa Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 My się wybieramy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amanda-1a Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Mychaaaa, a będziecie może mieli miejsce dla mnie i grzywki? Edit: oj, samoyedy w sobotę, grzywki w niedzielę, buuuu :placz: chyba że... mogłabym zabrać się z Wami, pokombinuję z noclegiem i wrócę już sama :D Jakby co, odzywaj się na FB lub tu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mychaaaaa Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 [quote name='amanda-1a']Mychaaaa, a będziecie może mieli miejsce dla mnie i grzywki? Edit: oj, samoyedy w sobotę, grzywki w niedzielę, buuuu :placz: chyba że... mogłabym zabrać się z Wami, pokombinuję z noclegiem i wrócę już sama :D Jakby co, odzywaj się na FB lub tu :D[/QUOTE] Myślę, że miejsce się znajdzie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Nie dziala mi opcja PW na komorce :( Dajcie maile dziewczyny to posle to poczta, z nia na szczescie nie mam problemu. Ew piszcie na [email][email protected][/email] . Jutro o 18 wyplywam do Szwecji wiec bede offline do niedzieli. Pozdrawiam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
as_ko Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 (edited) ... ... .... Edited January 3, 2013 by as_ko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 do kiedy zgłoszenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lotty Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 [quote name='panbazyl']do kiedy zgłoszenia?[/QUOTE] Według ulotki do 20.01.2013 [URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/images/stories/ulotka6a.pdf[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 dzięki :) (miałam ulotkę nawet w wersji papierowej, ale po świątecznym sprzątaniu znaleźć nie mogę...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts