Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mrau']Wysłać Ci laby i ogary na pw? Spis wystawców i plan sędziowania tak?[/QUOTE]
już dzięki. pogmerałam w sprzęcie, coś wyrzuciłam, coś dodałam i ruszyło do przodu.
Juz wiem wszystko.... tylko nie wiem gdzie ring 7 i 9 i ile zajmie ocena labków. pewnie jak zawsze ledwie zdążę z drugim psem na ring...

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='panbazyl']już dzięki. pogmerałam w sprzęcie, coś wyrzuciłam, coś dodałam i ruszyło do przodu.
Juz wiem wszystko.... tylko nie wiem gdzie ring 7 i 9 i ile zajmie ocena labków. pewnie jak zawsze ledwie zdążę z drugim psem na ring...[/QUOTE]
Nie chcę Cię straszyć ale flaty i curly mają ring 11 :P Jest szansa na antresolę :P

Posted

no zapewne....
u ogarów wiem o której zaczynamy, bo mój idzie jako pierwszy - przynajmniej tu wiem o której wejdę. Ale z labem nie wiem. O 10 początek, przed nim 26 sztuk labów.... nie potrafie policzyć o której wejdę ze swoim.

Posted

[quote name='Luzia'][B]Czy mógł by mi ktoś powiedzieć o której i na jakim ringu będą wystawiane Staffiki?? :)[/B][/QUOTE]
W sobotę od 10 na ringu XVIII :)

Posted

[quote name='AbraCadabra']Po wysłaniu kolejnych maili dostałam odpowiedź :
[COLOR=#444444][FONT=Verdana]"Skoro Państwo wycofują i uznaja listu email jako obowiązujące to zgodnie z [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#444444][FONT=Verdana]Państwa życzeniem tak robimy. Nadpłata zostanie Pani zwrócona."
Taaaaak, tylko w mailu o anulacje zgłoszenia dostałam zupełnie wykluczającą odpowiedź. Nie można anulować psa bez wiedzy i pisemnej prośby wystawcy skoro tak wisi na ich stronie jak pisałam wyżej .
Jeszcze tam nie pojechałam , a już mam dość tej wystawy.
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Ale numery...

pzdr.

Posted

[quote name='AnkaW']Dzięki wszystkim :) przegladarka zmieniona i wszystko działa :) Któregoś roku charty na antresoli też widziałam ;)[/QUOTE]
W zeszłym roku nawet były ;)

Posted

[quote name='mkurleto']Czy oprócz zgłoszeń do wydrukowania numery też samemu się drukuje? Bo ja nr do wydrukowania się nie dopatrzyłam.[/QUOTE]Drukujesz tylko potwierdzenie. Numerki będą do odbioru na ringach do godz. 10.00 (tylko dla oplaconych), a po tej godzinie w sekretariacie

Posted

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Nadal poszukujemy osoby z [/FONT][/COLOR][B][FONT=lucida grande]Wrocławia[/FONT][/B][COLOR=#333333][FONT=lucida grande], która pomogła by nam przejąc karmę od Pani, która chce ja ofiarować dla naszych podopiecznych. Tym razem szukamy kogoś kto jedzie z [B]Wrocławia do Rzeszowa [/B]na wystawę w te sobotę. Gosia będzie na tej wystawie i być może uda nam się stworzyć łańcuszek pomocnych osób i karma dotrze do głodnych psiaków...[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='panbazyl']a to trochę zabawek na rzeszów.

[img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550237_405044799584390_1845277701_n.jpg[/img][/quote]

madziu piękne!!!!!!jesteś prawdziwa złota rączka:):):):)

Posted

[quote name='krzysio']madziu piękne!!!!!!jesteś prawdziwa złota rączka:):):):)[/QUOTE]

dzięki (to moja najnowsza dieta odchudzająca :diabloti: ) Ty się też szykuj na małą niespodziankę (się na zdjęciu nie zmieściła...)

Posted

Godzinę temu przeżyłam szok!!!

Nie wiem kiedy się z niego otrząsnę....

Otóż byłam w PIW w Dębicy...
weszłam w nieodpowiednie drzwi, błyskawicznie przekierowano mnie na drzwi właściwe, potem migiem do odpowiedniej osoby, potem bardzo miła wetka/kobieta zajęła się moją prośbą, uwzględniła moje roztrzepanie, że nie wzięłam ze sobą paszportu psa ani książeczki zdrowia i wypisała zaświadczenie na podstawie moich zeznań/danych, że pies pochodzi z terenu NIE objętego wścieklizną, po czym wręczyła mi je NIE POBIERAJĄC ODE MNIE ŻADNEJ OPŁATY!!!

Szacun i wielkie dzięki dla PIW w Dębicy!!!!!:cool2: :buzi:

WIELKIE DZIĘKI!!

[B][U]Żyję już ponad pół wieku i nie pamiętam kiedy tak pozytywnie zostałam potraktowana przez Urząd![/U][/B]

[A wczoraj odbyłam bardzo niemiłą (z mojej przyczyny i strony) rozmowę z PIW w Rzeszowie, pytając po co mi, osobie z Dębicy, terenu niezagrożonego wścieklizną potrzebny jest świstek, który mówi tylko o tym, że zupełnie nieprzebadany pies mieszka na terenie bez wścieklizny; co ten świstek wnosi do stanu zdrowia mojego psa, z którym jeździłam na spacery w tereny zapowietrzone (dopóki się nie dowiedziałam, że tam jest wścieklizna). (Znaczy to było w październiku, byłam tam na działce tydzień przed faktem, że znaleziono zakażonego lisa). Pytałam wtedy na jakiej PODSTAWIE PRAWNEJ jest wymagane takie zezwolenie i konkludując stwierdziłam w tej rozmowie, ze to jest perfidny sposób na wyciągnięcie kasy od uczestników wystawy na zasadzie: [B]PŁACZ I PŁAĆ[/B]]

Posted

BLAGAM - w nd u Pana Sedziego W. Mrowca - RING III - bedzie w klasie championow wystawiana sunia ze Slowacji - Schapendoes - ZROBCIE MI FOTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odwdzieczyc sie moge na innych wystawach - tym samym!