Mazowszanka13 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='arabiansaneta']Pewnie, że ładna, bo ładne są te psy, które mają inteligentne spojrzenie, a ona ma![/QUOTE] Święta prawda ! Quote
malagos Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Na razie nie mam jak zrobić zdjeć w szeleczkach, bo Tomasz był wyjechał na targi do Lublina i żem się sama ostała ze zwierzyną. To takie zdjatka mogą być na razie w ogłoszeniach?.... Quote
malagos Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Ziuuuutkaaaaa............ Wysyłam tekst i zdjęcia......... Proszę............. Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='malagos']Ziuuuutkaaaaa............ Wysyłam tekst i zdjęcia......... Proszę.............[/QUOTE] Dobrze Małgoś :) Wysyłaj!!! Quote
wegielkowa Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='malagos'] [B]Grosia śpi z nami w łóżku. [/B] No, może jest i trochę ładna ;)[/QUOTE] Nic nowego, zaskakującego.... Który to pies (Nocka?) odgryzał Ci guziki od sławetnej piżamy? Quote
Poker Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Śliczna jest , coraz bardziej podobają mi się takie sunie.Chyba zdradzam kudłatki. Zdjęcie na siedząco na fotelu super. Quote
malagos Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='wegielkowa']Nic nowego, zaskakującego.... Który to pies (Nocka?) odgryzał Ci guziki od sławetnej piżamy?[/QUOTE] No, No nocka. Plus codziennie dziura w kołdrze - pierwszych 7 cerowałam po kryjomu przed Tomkiem, potem stwierdziłam, że nie warto. Plus wygryzione flaki z kanapy (nadal jest dziura-zapadlisko) i pokąsany fotel. Eh, miło wspomnieć.......... Któryś z psów, nie pomnę który, wyciągnął moją bieliznę z szufladki, pozbierałam potem z podłogi i wrzuciłam z powrotem. Rano, jak się ubierałam, okazało się, że z biustonosza została "obwoluta", a przez dziurę (zamiast koronkowej miseczki) wypadł mi cycek :) Quote
Ellig Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='malagos'] Eh, miło wspomnieć.......... Któryś z psów, nie pomnę który, wyciągnął moją bieliznę z szufladki, pozbierałam potem z podłogi i wrzuciłam z powrotem. Rano, jak się ubierałam, okazało się, że z biustonosza została "obwoluta", a przez dziurę (zamiast koronkowej miseczki) wypadł mi cycek :)[/QUOTE] No to sie troszke posmialam ale tylko dla zdrowotnosci;):evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='malagos']No, No nocka. Plus codziennie dziura w kołdrze - pierwszych 7 cerowałam po kryjomu przed Tomkiem, potem stwierdziłam, że nie warto. Plus wygryzione flaki z kanapy (nadal jest dziura-zapadlisko) i pokąsany fotel. Eh, miło wspomnieć.......... Któryś z psów, nie pomnę który, wyciągnął moją bieliznę z szufladki, pozbierałam potem z podłogi i wrzuciłam z powrotem. Rano, jak się ubierałam, okazało się, że z biustonosza została "obwoluta", a przez dziurę (zamiast koronkowej miseczki) wypadł mi cycek :)[/QUOTE] Posmarkałam się ze śmiechu widząc oczyma wyobraźni cycka w obwolucie :) [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/2106/sdc17138jo.jpg[/IMG] A Grosiczek jest urocza:loveu: Quote
Poker Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Mało nie pękłam ze śmiechu z tej "obwoluty" Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Malagosku, zrobiłam Grosiaczkowej troszki ogłoszeń, tablica wyróżniona - teraz czekamy na telefoniki ;) Quote
Nutusia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Naplułam do szklanki ze śmiechu! :) Fakt - wyobraźnia zrobiła swoje ;) A Grosia jest piękna - w fotelu jej baaaaaaardzo do pysia :) Quote
malagos Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 To może oddam ją z tym fotelem, nie jest najmłodszy i nie najładniejszy... Pochwalę sie, że właśnie zakisiłam 6 kg kapusty :) Na Wigilię będzie jak znalazł! Quote
Lidan Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Grosia takie wycinanki kurpiowsko - obwolutowe robi? :watpliwy: To taki diabełek jak moja Kolusia :grin: Ciekawe czy Grosi potrafiłaby z zamkniętego kosza na brudną bieliznę przez dziurki powyciągać...no...bieliznę :diabloti: Quote
malagos Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Lidan']Grosia takie wycinanki kurpiowsko - obwolutowe robi? :watpliwy: To taki diabełek jak moja Kolusia :grin: Ciekawe czy Grosi potrafiłaby z zamkniętego kosza na brudną bieliznę przez dziurki powyciągać...no...bieliznę :diabloti:[/QUOTE] Cicho, nie podpowiadaj!!!!!!!!!!!! Ale to nie Grosia, jakaś inna bestia mi takie kuku zrobiła :watpliwy: :watpliwy: :placz: A to był mój ulubiony biustonosz!! Kiedyś, jak Aga była mała, Paweł jej robił "kurze męki", czyli dokuczał młodszej siostrze, i wyrwał jej włos z głowy. Ta się rozpłakała, a jak ją pocieszałam powiedziałam: masz tyle włosów, nie płacz po jednym! Aga na to: ale TEN był mój uluuuubioooony........ Quote
wegielkowa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Bocianową chyba zacznę przezywać Obwolutowa:) Quote
Gusiaczek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='malagos'] Kiedyś, jak Aga była mała, Paweł jej robił "kurze męki", czyli dokuczał młodszej siostrze, i wyrwał jej włos z głowy. Ta się rozpłakała, a jak ją pocieszałam powiedziałam: masz tyle włosów, nie płacz po jednym! Aga na to: ale TEN był mój uluuuubioooony........[/QUOTE] Buahahahahahhahahahahhaha PIĘKNE :) Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='wegielkowa']Bocianową chyba zacznę przezywać Obwolutowa:)[/QUOTE] Wąglik, ciągle zmieniasz awatar i Cię nie poznaję no :mad: Quote
wegielkowa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Ziutka']Wąglik, ciągle zmieniasz awatar i Cię nie poznaję no :mad:[/QUOTE] Awatarkowa Muszka czyli wiewiór dziś została Warszawianką:) Ryjonek miała przyjemność spotkania wiewióra:) dziś:). I nie tylko- tradycyjnie, miała randkę z obcym TZ-em, tym razem roszpunkowym;). Mallagosie, co Ty na to? Quote
Gusiaczek Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='wegielkowa']Bocianową chyba zacznę przezywać Obwolutowa:)[/QUOTE] Jestem ZA! :) Quote
malagos Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 a mogę być i obwolutowa, co mi tam.. a Ryjonkowi to trzeba by ukrócić te randki, wstydu nie ma!!!!! Ze ktoś młody i ładny, to zaraz się czepia , no!! Dzis spotkałam tę babę, co to też dokarmia Czarno-białe - twierdzi, że to suka i ma cieczkę! Quote
Ziutka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='malagos'] Dzis spotkałam tę babę, co to też dokarmia Czarno-białe - twierdzi, że to suka i ma cieczkę![/QUOTE] Mówisz o Filipie ? Quote
Mazowszanka13 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dzis spotkałam tę babę, co to też dokarmia Czarno-białe - twierdzi, że to suka i ma cieczkę![/QUOTE] No to dobrze, bo Ty tylko suczki zbierasz :eviltong: Quote
Recommended Posts