Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie nie mam jak zrobić zdjeć w szeleczkach, bo Tomasz był wyjechał na targi do Lublina i żem się sama ostała ze zwierzyną. To takie zdjatka mogą być na razie w ogłoszeniach?....

Posted

[quote name='malagos']

[B]Grosia śpi z nami w łóżku. [/B]
No, może jest i trochę ładna ;)[/QUOTE]
Nic nowego, zaskakującego.... Który to pies (Nocka?) odgryzał Ci guziki od sławetnej piżamy?

Posted

[quote name='wegielkowa']Nic nowego, zaskakującego.... Który to pies (Nocka?) odgryzał Ci guziki od sławetnej piżamy?[/QUOTE]

No, No nocka. Plus codziennie dziura w kołdrze - pierwszych 7 cerowałam po kryjomu przed Tomkiem, potem stwierdziłam, że nie warto. Plus wygryzione flaki z kanapy (nadal jest dziura-zapadlisko) i pokąsany fotel. Eh, miło wspomnieć..........
Któryś z psów, nie pomnę który, wyciągnął moją bieliznę z szufladki, pozbierałam potem z podłogi i wrzuciłam z powrotem. Rano, jak się ubierałam, okazało się, że z biustonosza została "obwoluta", a przez dziurę (zamiast koronkowej miseczki) wypadł mi cycek :)

Posted

[quote name='malagos'] Eh, miło wspomnieć..........
Któryś z psów, nie pomnę który, wyciągnął moją bieliznę z szufladki, pozbierałam potem z podłogi i wrzuciłam z powrotem. Rano, jak się ubierałam, okazało się, że z biustonosza została "obwoluta", a przez dziurę (zamiast koronkowej miseczki) wypadł mi cycek :)[/QUOTE]

No to sie troszke posmialam ale tylko dla zdrowotnosci;):evil_lol:

Posted

[quote name='malagos']No, No nocka. Plus codziennie dziura w kołdrze - pierwszych 7 cerowałam po kryjomu przed Tomkiem, potem stwierdziłam, że nie warto. Plus wygryzione flaki z kanapy (nadal jest dziura-zapadlisko) i pokąsany fotel. Eh, miło wspomnieć..........
Któryś z psów, nie pomnę który, wyciągnął moją bieliznę z szufladki, pozbierałam potem z podłogi i wrzuciłam z powrotem. Rano, jak się ubierałam, okazało się, że z biustonosza została "obwoluta", a przez dziurę (zamiast koronkowej miseczki) wypadł mi cycek :)[/QUOTE]

Posmarkałam się ze śmiechu widząc oczyma wyobraźni cycka w obwolucie :)

[IMG]http://img853.imageshack.us/img853/2106/sdc17138jo.jpg[/IMG]
A Grosiczek jest urocza:loveu:

Posted

To może oddam ją z tym fotelem, nie jest najmłodszy i nie najładniejszy...
Pochwalę sie, że właśnie zakisiłam 6 kg kapusty :) Na Wigilię będzie jak znalazł!

Posted

Grosia takie wycinanki kurpiowsko - obwolutowe robi? :watpliwy: To taki diabełek jak moja Kolusia :grin: Ciekawe czy Grosi potrafiłaby z zamkniętego kosza na brudną bieliznę przez dziurki powyciągać...no...bieliznę :diabloti:

Posted

[quote name='Lidan']Grosia takie wycinanki kurpiowsko - obwolutowe robi? :watpliwy: To taki diabełek jak moja Kolusia :grin: Ciekawe czy Grosi potrafiłaby z zamkniętego kosza na brudną bieliznę przez dziurki powyciągać...no...bieliznę :diabloti:[/QUOTE]

Cicho, nie podpowiadaj!!!!!!!!!!!!

Ale to nie Grosia, jakaś inna bestia mi takie kuku zrobiła :watpliwy: :watpliwy: :placz:
A to był mój ulubiony biustonosz!!
Kiedyś, jak Aga była mała, Paweł jej robił "kurze męki", czyli dokuczał młodszej siostrze, i wyrwał jej włos z głowy. Ta się rozpłakała, a jak ją pocieszałam powiedziałam: masz tyle włosów, nie płacz po jednym! Aga na to: ale TEN był mój uluuuubioooony........

Posted

[quote name='malagos']
Kiedyś, jak Aga była mała, Paweł jej robił "kurze męki", czyli dokuczał młodszej siostrze, i wyrwał jej włos z głowy. Ta się rozpłakała, a jak ją pocieszałam powiedziałam: masz tyle włosów, nie płacz po jednym! Aga na to: ale TEN był mój uluuuubioooony........[/QUOTE]

Buahahahahahhahahahahhaha PIĘKNE :)

Posted

[quote name='Ziutka']Wąglik, ciągle zmieniasz awatar i Cię nie poznaję no :mad:[/QUOTE]
Awatarkowa Muszka czyli wiewiór dziś została Warszawianką:)
Ryjonek miała przyjemność spotkania wiewióra:) dziś:).
I nie tylko- tradycyjnie, miała randkę z obcym TZ-em, tym razem roszpunkowym;).
Mallagosie, co Ty na to?

Posted

a mogę być i obwolutowa, co mi tam..
a Ryjonkowi to trzeba by ukrócić te randki, wstydu nie ma!!!!! Ze ktoś młody i ładny, to zaraz się czepia , no!!

Dzis spotkałam tę babę, co to też dokarmia Czarno-białe - twierdzi, że to suka i ma cieczkę!

Posted

[quote name='malagos']
Dzis spotkałam tę babę, co to też dokarmia Czarno-białe - twierdzi, że to suka i ma cieczkę![/QUOTE]
Mówisz o Filipie ?