Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']Jakby co to w sprawie banerków zamówienia na PW. Czy jeszcze mam kilka zrobić, czy te wystarczą?

TZmestudio[/QUOTE]
Wystarczą! Są super! :multi:
Mazowszanko, a dlaczego "wkleisz go jutro na chwilkę"? :lol:

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ja też mam takie skojarzenia, albo grosik, albo groszek :)

U nas w rodzinie wczoraj dramat, odeszła boksereczka Jessika:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235827-Moja-bokserka-Jessica[/URL]

Edited by malagos
Posted

Mi też skojarzyło się z groszkiem takim zielonym. Znam fajnego psa o imieniu Groszek, suczka Grosia jako pierwsza. W pierwszym momencie nie doczytałam i myślałam, że
Gosia ;).

Posted

Malagos, przykro mi z powodu bokserki - zawsze myślę sobie w takich chwilach, że za krótko żyją, zdecydowanie za krótko :(

Grosia... kojarzy mi się z groszkami, cukierkami mojego dzieciństwa, w żółtym okrągłym pudełku, które trzeba było przekręcić, dopasowując otwór, przez który wypadały. Kakaowe, rozpływające się na języku, pewnie dzisiaj uznałabym, że kompletnie niejadalne... Tak czy inaczej skojarzenie słodkie.

Posted

[quote name='malagos']Wystarczą! Są super! :multi:
Mazowszanko, a dlaczego "wkleisz go jutro na chwilkę"? :lol:[/QUOTE]

A bo szykuje mi się inny, bazarkowy.
A ze wstawieniem dwóch mam zawsze problem.

Posted

[quote name='Mazowszanka']A bo szykuje mi się inny, bazarkowy.
A ze wstawieniem dwóch mam zawsze problem.[/QUOTE]
Ja też mam Małgosiu z tym problem, ale teraz mam dwa "mniejsze" pikselowo i się udało ;)

Posted

Witamy sobotnie:)
Grosia chodzi na razie bez kaftanika, ranka jej nie interesuje. Zaraz idziemy do ogrodu grabić resztę liści i przykryć róże na zimę. Kupiłam na Allegro drugą smycz i będzie nauka chodzenia.

Posted

[quote name='Mazowszanka']A bo szykuje mi się inny, bazarkowy.
A ze wstawieniem dwóch mam zawsze problem.[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']Ja też mam Małgosiu z tym problem, ale teraz mam dwa "mniejsze" pikselowo i się udało ;)[/QUOTE]

Ziutka, masz dwa bo Ci TZmestudio poskracał linki do granic możliwości.
Mazowszanko - te banerki powinny Ci się wkleić. One są super-hiper poskracane. :-) Oczywiście o ile banerek ten drugi nie będzie szerszy niż 300px (czyli szerszy niż ten obecny)

TZmestudio

Posted

[quote name='malagos']Witamy sobotnie:)
Grosia chodzi na razie bez kaftanika, ranka jej nie interesuje. Zaraz idziemy do ogrodu grabić resztę liści i przykryć róże na zimę. Kupiłam na Allegro drugą smycz i będzie nauka chodzenia.[/QUOTE]
To czekamy na wieści jak poszła nauka chodzenia na smyczy :)
Ty się tam Malagosku nie przemęczaj za bardzo w tym ogrodzie :mad:

Posted

[quote name='Ziutka']To czekamy na wieści jak poszła nauka chodzenia na smyczy :)
[B]Ty się tam Malagosku nie przemęczaj za bardzo w tym ogrodzie :mad:[/QUOTE]
To Biggosowa też zaciążona????

[/B]

Posted

[quote name='wegielkowa']To Biggosowa też zaciążona????

[/B][/QUOTE]
A cholercia wie :diabloti: tak piszę, bo zalatana jest i się martwię żeby nam się nie przemęczała :eviltong:

Posted

[quote name='wegielkowa']Bocianowa zalatana[/QUOTE]

Bociany latają i na dodatek "COŚ" roznoszą. A może czasem i sobie chcą "COŚ" zostawić?

Posted

[quote name='Poker']Bociany latają i na dodatek "COŚ" roznoszą. A może czasem i sobie chcą "COŚ" zostawić?[/QUOTE]
Otóź to Pokerku, dobrze to ujęłaś :evil_lol:

Posted

No wiecie, same sobie zaciążajcie się, patrzcie, jakie to mądre baby! :diabloti:
Ja poczekam na wnuki.
Teraz parzyłam na najmłodszą moją dziateczkę Agę - zaproszona na wesele przez kolegę......... W morelowo-czarnej sukni, w czarnych szpilkach, wyższa ode mnie, z upiętymi blond włosami........ Kurcze, dopiero to-to w wózku woziłam, a tu wyrośnięta szesnastka :lol: :razz:
Wzięła aparat (robi super zdjęcia, stad i ta szkoła w Warszawie) będzie robić relację zdjeciową z domu panny młodej. To wiejskie wesele, w sali naszego Ośrodka Kultury, więc i dawne obyczaje są pielęgnowane, jak pożegnanie córki i błogosławieństwo rodziców, "bramy" z wykupem panny młodej itp. I jeszcze ciekawostka. Pan młody to chłopak na wózku - skok do płytkiej wody.
Podjechał kolega samochodem z przyczepionymi balonikami, otworzył drzwi Agusi, sam w garniturze i krawacie..... Eh, czas leci.

Posted

oj leci, leci. U mnie to już wnuki by się przydały a tu nic! Syn męża już jest w słusznym wieku i też o dzieciach nie myśli. Jest muzykiem i tylko koncerty, próby, wyjazdy. Jeśli ktoś ma ochotę, to można go zobaczyć na stronie " Maćko korba", gra na oryginalnym instrumencie.

Posted

Przywędrowałam tu z Twojego banerka Malagos - czytając GROSIA i widząc psa baaardzo podobnego do mojej tymczasowiczki sprzed ponad 2 lat aż mi serce zamarło.

Bardzo podobna :)

Posted

Aaaaaa, to już wiem, czyja była TAMTA Grosia, której imię tak mi się spodobało:)
[B]Avilia,[/B] witaj :)

A ja się muszę poskarżyć.
Rano, jako ze dziś niedziela, wstałam przed szóstą, udałam, ze zakładam kurtkę na piżamę, i wyszłam na schodki. Psy dały się nabrać i wyszły do ogrodu, same, a ja po 10 min wpuściłam je do domu. I położyłam się, by dospać choć do ósmej. Jak zawsze do mnie przytuliła się Nutka i oba koty, Grosię wysłałam na fotel. Ale jak się obudziłam po 2 godzinach, Grosia wyszła spod kołdry od strony Tomka.....Teraz też śpi na łóżku, małpa jedna. Raz pozwolić i już się odnalazła na salonach i sypialni!
A jeszcze miałam nadzieję, że znajdziemy jej dom na wsi, dając ogłoszenia w naszej lokalnej gazetce.

Ziutko kochana, nie ma rady, ona musi być w najlepszym domu, nie na wsi w budzie...... :cool3: :multi:

Posted

Ja tylko czekam na tekst i startujemy :)
No i fotaski piekne poproszę :)

Malagosku, rozsyłam ten wątek o psiaku z Pruszkowa, on jest śliczny, jak mu pomóc ?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235816-Pies-na-autostradzie!!-potrzebna-pomoc!!-okolice-pruszkowa[/URL]