malagos Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='mestudio']Jakby co to w sprawie banerków zamówienia na PW. Czy jeszcze mam kilka zrobić, czy te wystarczą? TZmestudio[/QUOTE] Wystarczą! Są super! :multi: Mazowszanko, a dlaczego "wkleisz go jutro na chwilkę"? :lol: Quote
Poker Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 A mnie Grosia kojarzy się z grosikiem i bardzo mi się to imię podoba, Quote
malagos Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 (edited) Ja też mam takie skojarzenia, albo grosik, albo groszek :) U nas w rodzinie wczoraj dramat, odeszła boksereczka Jessika: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235827-Moja-bokserka-Jessica[/URL] Edited November 17, 2012 by malagos Quote
wiosenka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Mi też skojarzyło się z groszkiem takim zielonym. Znam fajnego psa o imieniu Groszek, suczka Grosia jako pierwsza. W pierwszym momencie nie doczytałam i myślałam, że Gosia ;). Quote
Dabrowka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Malagos, przykro mi z powodu bokserki - zawsze myślę sobie w takich chwilach, że za krótko żyją, zdecydowanie za krótko :( Grosia... kojarzy mi się z groszkami, cukierkami mojego dzieciństwa, w żółtym okrągłym pudełku, które trzeba było przekręcić, dopasowując otwór, przez który wypadały. Kakaowe, rozpływające się na języku, pewnie dzisiaj uznałabym, że kompletnie niejadalne... Tak czy inaczej skojarzenie słodkie. Quote
Mazowszanka13 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='malagos']Wystarczą! Są super! :multi: Mazowszanko, a dlaczego "wkleisz go jutro na chwilkę"? :lol:[/QUOTE] A bo szykuje mi się inny, bazarkowy. A ze wstawieniem dwóch mam zawsze problem. Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Mazowszanka']A bo szykuje mi się inny, bazarkowy. A ze wstawieniem dwóch mam zawsze problem.[/QUOTE] Ja też mam Małgosiu z tym problem, ale teraz mam dwa "mniejsze" pikselowo i się udało ;) Quote
malagos Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Witamy sobotnie:) Grosia chodzi na razie bez kaftanika, ranka jej nie interesuje. Zaraz idziemy do ogrodu grabić resztę liści i przykryć róże na zimę. Kupiłam na Allegro drugą smycz i będzie nauka chodzenia. Quote
mestudio Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Mazowszanka']A bo szykuje mi się inny, bazarkowy. A ze wstawieniem dwóch mam zawsze problem.[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Ja też mam Małgosiu z tym problem, ale teraz mam dwa "mniejsze" pikselowo i się udało ;)[/QUOTE] Ziutka, masz dwa bo Ci TZmestudio poskracał linki do granic możliwości. Mazowszanko - te banerki powinny Ci się wkleić. One są super-hiper poskracane. :-) Oczywiście o ile banerek ten drugi nie będzie szerszy niż 300px (czyli szerszy niż ten obecny) TZmestudio Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='malagos']Witamy sobotnie:) Grosia chodzi na razie bez kaftanika, ranka jej nie interesuje. Zaraz idziemy do ogrodu grabić resztę liści i przykryć róże na zimę. Kupiłam na Allegro drugą smycz i będzie nauka chodzenia.[/QUOTE] To czekamy na wieści jak poszła nauka chodzenia na smyczy :) Ty się tam Malagosku nie przemęczaj za bardzo w tym ogrodzie :mad: Quote
wegielkowa Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']To czekamy na wieści jak poszła nauka chodzenia na smyczy :) [B]Ty się tam Malagosku nie przemęczaj za bardzo w tym ogrodzie :mad:[/QUOTE] To Biggosowa też zaciążona???? [/B] Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='wegielkowa']To Biggosowa też zaciążona???? [/B][/QUOTE] A cholercia wie :diabloti: tak piszę, bo zalatana jest i się martwię żeby nam się nie przemęczała :eviltong: Quote
wegielkowa Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']A cholercia wie :diabloti: tak piszę, bo[B] zalatana[/B] jest i się martwię żeby nam się nie przemęczała :eviltong:[/QUOTE] Bocianowa zalatana Quote
Poker Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='wegielkowa']Bocianowa zalatana[/QUOTE] Bociany latają i na dodatek "COŚ" roznoszą. A może czasem i sobie chcą "COŚ" zostawić? Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Poker']Bociany latają i na dodatek "COŚ" roznoszą. A może czasem i sobie chcą "COŚ" zostawić?[/QUOTE] Otóź to Pokerku, dobrze to ujęłaś :evil_lol: Quote
malagos Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 No wiecie, same sobie zaciążajcie się, patrzcie, jakie to mądre baby! :diabloti: Ja poczekam na wnuki. Teraz parzyłam na najmłodszą moją dziateczkę Agę - zaproszona na wesele przez kolegę......... W morelowo-czarnej sukni, w czarnych szpilkach, wyższa ode mnie, z upiętymi blond włosami........ Kurcze, dopiero to-to w wózku woziłam, a tu wyrośnięta szesnastka :lol: :razz: Wzięła aparat (robi super zdjęcia, stad i ta szkoła w Warszawie) będzie robić relację zdjeciową z domu panny młodej. To wiejskie wesele, w sali naszego Ośrodka Kultury, więc i dawne obyczaje są pielęgnowane, jak pożegnanie córki i błogosławieństwo rodziców, "bramy" z wykupem panny młodej itp. I jeszcze ciekawostka. Pan młody to chłopak na wózku - skok do płytkiej wody. Podjechał kolega samochodem z przyczepionymi balonikami, otworzył drzwi Agusi, sam w garniturze i krawacie..... Eh, czas leci. Quote
auraa Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 oj leci, leci. U mnie to już wnuki by się przydały a tu nic! Syn męża już jest w słusznym wieku i też o dzieciach nie myśli. Jest muzykiem i tylko koncerty, próby, wyjazdy. Jeśli ktoś ma ochotę, to można go zobaczyć na stronie " Maćko korba", gra na oryginalnym instrumencie. Quote
wiosenka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Faktycznie oryginalny ;). Fajnych rzeczy się można na dogo dowiedzieć. Quote
malagos Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 A pewnie, ze dogo uczy i bawi :) Quote
Avilia Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Przywędrowałam tu z Twojego banerka Malagos - czytając GROSIA i widząc psa baaardzo podobnego do mojej tymczasowiczki sprzed ponad 2 lat aż mi serce zamarło. Bardzo podobna :) Quote
malagos Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Aaaaaa, to już wiem, czyja była TAMTA Grosia, której imię tak mi się spodobało:) [B]Avilia,[/B] witaj :) A ja się muszę poskarżyć. Rano, jako ze dziś niedziela, wstałam przed szóstą, udałam, ze zakładam kurtkę na piżamę, i wyszłam na schodki. Psy dały się nabrać i wyszły do ogrodu, same, a ja po 10 min wpuściłam je do domu. I położyłam się, by dospać choć do ósmej. Jak zawsze do mnie przytuliła się Nutka i oba koty, Grosię wysłałam na fotel. Ale jak się obudziłam po 2 godzinach, Grosia wyszła spod kołdry od strony Tomka.....Teraz też śpi na łóżku, małpa jedna. Raz pozwolić i już się odnalazła na salonach i sypialni! A jeszcze miałam nadzieję, że znajdziemy jej dom na wsi, dając ogłoszenia w naszej lokalnej gazetce. Ziutko kochana, nie ma rady, ona musi być w najlepszym domu, nie na wsi w budzie...... :cool3: :multi: Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ja tylko czekam na tekst i startujemy :) No i fotaski piekne poproszę :) Malagosku, rozsyłam ten wątek o psiaku z Pruszkowa, on jest śliczny, jak mu pomóc ? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235816-Pies-na-autostradzie!!-potrzebna-pomoc!!-okolice-pruszkowa[/URL] Quote
wiosenka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Do dobrego wszyscy się szybko przyzwyczajają.... Quote
Mazowszanka13 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Jak już spała z Wami w łóżku to o budzie nie ma co marzyć. Quote
Recommended Posts