Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest jeszcze lekki stan zapalny , ale doktor powiedział , że tylko lekki dalej mam brać witaminki i Furaginum 3 razy dzinnie. Przepisał także Mogochline 25( ale sprowadzić je trzeba z Niemiec bo do naszych aptek nie sprowadzają ). W następnym tygodniu znajomi rodzinki z Niemiec będą u nas to zabiorą receptę i kupią , prześlą potem przesyłką kurierską). Wete...skontaktuje sie we wtorek z dr.Maderskim (dopiero we wtorek ponieważ dr. maderski jest na wyjeździe i dopiero wtedy będzie z powrotem dostępny w pracy).Jak powiedział dr. znają się i bez żadnych oporów wyraził chęć skonsultowania się z dr.Maderskim. Na wtorek mam ponowną wizytę , będą robić USG jamy brzusznej i prostaty. Po powrocie od wete... byliśmy na długim spacerze , słońce świeciło a ja mogłem sobie pohasać. Teraz muszę troszeczkę odpocząć.

Frodo zasypiający

Posted

Powolutku widać, że wszystko zdąża ku normalności, Frodzio dbaj o nereczki i przewodzik szczoszkowy :eviltong:, będzie dobrze. Spaceruj ,podrywaj laseczki, bądź sobą i koniecznie kochaj swoją pańcię i pana :)

Posted

[quote name='Frodo Szczeciński']Jutro jadę do wete... więc trzymajci kciuki. Dzisiaj pięknie świeciło sloneczko wiec powygrzewałwm się troszeczkę przez drzwi balkonowe.

Frodo opalający się[/QUOTE]

Kciuki trzymamy i się opalamy ;)
Ovka nie stroniąca od słońca

Posted

[quote name='Gusiaczek']Hope Kochana, śledziłam losy Frodo od początku, walkę o Niego, a Wasza wiara
i determinacja także mnie dodawały skrzydeł.
Miejsce to pozbawione jest głupiej egzaltacji, próżnych westchnień, pełne humoru i nadziei za co z całego serca dziękuję, jak i za chwile wzruszenia, za wspaniałą lekcję życia.
Teraz trudne chwile dla Was, ale z czasem Synek zrozumie, że tak własnie miało być, że Frodo jest bezpieczny i kochany.
Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE]ja miałam trochę zawirowań i dopiero się dowiedziałam, ze frodo jest już w swoim domu. czytalam z zapartym tchem ostatnich 20 stron. podpisuję się pod postem powyżej i mogę tylko dopisac na koniec:
frodo szczęściarz!

Posted

[quote name='Frodo Szczeciński']Dzisiejszy dzień był pełen słońca .Byliśmy z rodzinką na spacerku w lesie było tak fajnie , że nie chciałem wracać do domu tylko łazikować .

Frodo łazik:multi:[/QUOTE]

Super fajna sprawa :)

Posted

[quote name='Frodo Szczeciński']Witam wszystkich martwiących się o mnie.
Koo... idzie mi OK 2 lub 3 razy dziennie, natomiast sikanie jaszcze nie . W piętek muszę nasikać do pojemnika - rozumiecie - badanie,bo w sobotę rano wizyta u wete... więc muszą być aktualne wyniki siusiek i krwi ( te będą już u wete..)Rodzinka poprosi lekarza obecnie zajmującego się mną o kontakt i konsultację z dok.Maderskim. Czekamy także z rodzinką na nr.telefonu lub adres do bechawio...od Jsodory( niezwłocznie po jego otrzymaniu umówimy wizytę).
[/QUOTE]

Frodziku jak siusianie, jest lepiej?
Czy widział już może Frodziaka behawiorysta i jak konsultacja z dr Maderskim?

Mizianko posyłam:)

Posted

Konsultacja miedzy dr. Cichockim a dr. Maderskim odbyła się we wtorek.Dr. Cichocki przekazał swoje spostrzeżenia .W poniedziałek powinno już być lekarstwo z Niemiec i zaczną mi podawać . 2 x 1/5
tabletki które powoduję zwiększenie parcia. mają obserwować ich działanie. Następne badanie moczu za trzy/ cztery tygodnie , a badanie ponowne krwi ca półtora dwa miesiące. Zsikaniem dalej problem.
Już czwarty dzień na 8 godzin w rodzinka odprowadza mnie do przedszkola ( dziadków ) abym nie siedział w domu sam w czasie gdy są w pracy.

Posted

Z tego co zrozumałam, to Froduś posikuje, czy trzeba wyciskać? No już gupia jezdem ;) a tabletki mają spowodować większe parcie i może Frodo sam wysika i nie trzeba wyciskać?

Posted

Podczas spacerów przy podnoszeniu łapki nie sikam ( jak wcześniej pisałem mięsień okalający pęcherz odpowiadający za jego wyciskanie nie funkcjonuje prawidłowo ) posikuję - kropkując tylko w czasie kręcenia się w czasie snu i podczas wygłupów bo w tych momentach występuje ucisk na pęcherz . Tabletki o których pisałem zwiększające parcie mają ewentualnie spowodować uruchomienie prawidłowej pracy mięśnia. Poza tym wszystko jest OK , poznałem na wybiegu nowych fajnych funflii i funfelki co widać na zdjęciach ( wyszalałem się z nimi na całego ).

Frodo szalejący

Posted

Szkoda, że cosik Ci się popsuło troszkę w tym mięśniu, ale może się popsuło tylko na jakiś czas i się naprawi po tych tabletkach... trzeba czekać i patrzeć, co się będzie działo.
Dobrze, że masz z kim biegać - towarzystwo zawsze dobrze działa na humor i zdrowie też :)

Trzym się ciepło, Frodziaku :)