JamniczaRodzina. Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Froduś jak tam wypadła wizyta u weta?:nerwy: Quote
Frodo Szczeciński Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Jest jeszcze lekki stan zapalny , ale doktor powiedział , że tylko lekki dalej mam brać witaminki i Furaginum 3 razy dzinnie. Przepisał także Mogochline 25( ale sprowadzić je trzeba z Niemiec bo do naszych aptek nie sprowadzają ). W następnym tygodniu znajomi rodzinki z Niemiec będą u nas to zabiorą receptę i kupią , prześlą potem przesyłką kurierską). Wete...skontaktuje sie we wtorek z dr.Maderskim (dopiero we wtorek ponieważ dr. maderski jest na wyjeździe i dopiero wtedy będzie z powrotem dostępny w pracy).Jak powiedział dr. znają się i bez żadnych oporów wyraził chęć skonsultowania się z dr.Maderskim. Na wtorek mam ponowną wizytę , będą robić USG jamy brzusznej i prostaty. Po powrocie od wete... byliśmy na długim spacerze , słońce świeciło a ja mogłem sobie pohasać. Teraz muszę troszeczkę odpocząć. Frodo zasypiający Quote
yunona Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Powolutku widać, że wszystko zdąża ku normalności, Frodzio dbaj o nereczki i przewodzik szczoszkowy :eviltong:, będzie dobrze. Spaceruj ,podrywaj laseczki, bądź sobą i koniecznie kochaj swoją pańcię i pana :) Quote
Gusiaczek Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Frodo Szczeciński']Jutro jadę do wete... więc trzymajci kciuki. Dzisiaj pięknie świeciło sloneczko wiec powygrzewałwm się troszeczkę przez drzwi balkonowe. Frodo opalający się[/QUOTE] Kciuki trzymamy i się opalamy ;) Ovka nie stroniąca od słońca Quote
euphoria210 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Gusiaczek']Hope Kochana, śledziłam losy Frodo od początku, walkę o Niego, a Wasza wiara i determinacja także mnie dodawały skrzydeł. Miejsce to pozbawione jest głupiej egzaltacji, próżnych westchnień, pełne humoru i nadziei za co z całego serca dziękuję, jak i za chwile wzruszenia, za wspaniałą lekcję życia. Teraz trudne chwile dla Was, ale z czasem Synek zrozumie, że tak własnie miało być, że Frodo jest bezpieczny i kochany. Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE]ja miałam trochę zawirowań i dopiero się dowiedziałam, ze frodo jest już w swoim domu. czytalam z zapartym tchem ostatnich 20 stron. podpisuję się pod postem powyżej i mogę tylko dopisac na koniec: frodo szczęściarz! Quote
Gusiaczek Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Cześć Frodo:multi: Ovka na gigancie:evil_lol: Quote
Frodo Szczeciński Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Dzisiejszy dzień był pełen słońca .Byliśmy z rodzinką na spacerku w lesie było tak fajnie , że nie chciałem wracać do domu tylko łazikować . Frodo łazik:multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ale się dotleniłeś Froduś pewnie tropiłeś leśne zwierzątka.;) Quote
keakea Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Frodo Szczeciński']Dzisiejszy dzień był pełen słońca .Byliśmy z rodzinką na spacerku w lesie było tak fajnie , że nie chciałem wracać do domu tylko łazikować . Frodo łazik:multi:[/QUOTE] Super fajna sprawa :) Quote
Celina12 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 To teraz spanko będzie jak ta lala....całuski ślemy Quote
Isadora7 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Frodek ty to luzak jesteś - Rambo też luzak Quote
Energy Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Frodo Szczeciński']Witam wszystkich martwiących się o mnie. Koo... idzie mi OK 2 lub 3 razy dziennie, natomiast sikanie jaszcze nie . W piętek muszę nasikać do pojemnika - rozumiecie - badanie,bo w sobotę rano wizyta u wete... więc muszą być aktualne wyniki siusiek i krwi ( te będą już u wete..)Rodzinka poprosi lekarza obecnie zajmującego się mną o kontakt i konsultację z dok.Maderskim. Czekamy także z rodzinką na nr.telefonu lub adres do bechawio...od Jsodory( niezwłocznie po jego otrzymaniu umówimy wizytę). [/QUOTE] Frodziku jak siusianie, jest lepiej? Czy widział już może Frodziaka behawiorysta i jak konsultacja z dr Maderskim? Mizianko posyłam:) Quote
Frodo Szczeciński Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 wyniki krwi ( ogólne , wątrobowe i trzustkowe ) bez zastrzeżeń , wtorkowe USG ( jamy brzusznej , nerek , prostaty ) także wszystko w porządku Quote
Frodo Szczeciński Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Konsultacja miedzy dr. Cichockim a dr. Maderskim odbyła się we wtorek.Dr. Cichocki przekazał swoje spostrzeżenia .W poniedziałek powinno już być lekarstwo z Niemiec i zaczną mi podawać . 2 x 1/5 tabletki które powoduję zwiększenie parcia. mają obserwować ich działanie. Następne badanie moczu za trzy/ cztery tygodnie , a badanie ponowne krwi ca półtora dwa miesiące. Zsikaniem dalej problem. Już czwarty dzień na 8 godzin w rodzinka odprowadza mnie do przedszkola ( dziadków ) abym nie siedział w domu sam w czasie gdy są w pracy. Quote
JamniczaRodzina. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Dobrze ,ze badania wypadły dobre. A wet niemówił jaka jest przyczyna ,że dalej są problemy z sikaniem? Quote
Energy Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 I jakie są wyniki konsultacji, bo że była to troszkę mało... Quote
yunona Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Z tego co zrozumałam, to Froduś posikuje, czy trzeba wyciskać? No już gupia jezdem ;) a tabletki mają spowodować większe parcie i może Frodo sam wysika i nie trzeba wyciskać? Quote
keakea Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Hahahaha, Frodek wyścigowy, trudno ostrość złapać! :D Quote
keakea Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Gęba się sama śmieje, jak patrzeć na te zdjęcia!!!! Widać, że jamaj zrelaksowany i towarzycho ma wesołe! :) Jak z lejkiem, Frodek? Lepiej już? :) Quote
Frodo Szczeciński Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Podczas spacerów przy podnoszeniu łapki nie sikam ( jak wcześniej pisałem mięsień okalający pęcherz odpowiadający za jego wyciskanie nie funkcjonuje prawidłowo ) posikuję - kropkując tylko w czasie kręcenia się w czasie snu i podczas wygłupów bo w tych momentach występuje ucisk na pęcherz . Tabletki o których pisałem zwiększające parcie mają ewentualnie spowodować uruchomienie prawidłowej pracy mięśnia. Poza tym wszystko jest OK , poznałem na wybiegu nowych fajnych funflii i funfelki co widać na zdjęciach ( wyszalałem się z nimi na całego ). Frodo szalejący Quote
keakea Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Szkoda, że cosik Ci się popsuło troszkę w tym mięśniu, ale może się popsuło tylko na jakiś czas i się naprawi po tych tabletkach... trzeba czekać i patrzeć, co się będzie działo. Dobrze, że masz z kim biegać - towarzystwo zawsze dobrze działa na humor i zdrowie też :) Trzym się ciepło, Frodziaku :) Quote
Frodo Szczeciński Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Też mam nadzieję , że to tylko przejściowe trudności . Obserwujemy z rodzinką cały czas , a po 10 dniach jedziemy do we....przekazać swoje spostrzeżenia. :evil_lol: Quote
Recommended Posts