Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frodusiu jaki Ty szczesliwy na pewno teraz ciesze sie ze Ci sie udało. Nowy dom na pewno jest z Ciebie dumny, ze ma takiego psiaka jak Ty. Szescia i milosci Frodus.:loveu:

Posted

Witamy Frodzia już Szczecińskiego.....:loveu::loveu:..bądź grzeczny u weta..pokaż,że w opolskim dobrze wychowują jamniki...:evil_lol:

Wiedziałam,że Nowy Domek Fodzisława się odezwie....On musi pisalnikować....

Dumiś

Posted

I my też witamy:loveu: Cześć Mały-i dzień dobry Domku:loveu:
Wiadomość dla Cioci Isadory-Frodonek rozkłada maskoty na części pirwsze:evil_lol: ma już duuużo kaftaników-a on lubi chodzić ubrany jak ludź:roll:
Tolek i Hases

Posted

Frodo Szczeciński napisał(a):
Za dwie godziny jadę do weterynarza będą mi robili USG ( dlatego jestem troszeczkę głodny bo od rana nie dają mi jeść ).Pozdrawiam wszystkich . Do usłyszenia:roll:

Siemka Frodo Szczeciński :D

Rulon

Posted

Za dwie godziny jadę do weterynarza będą mi robili USG ( dlatego jestem troszeczkę głodny bo od rana nie dają mi jeść ).Pozdrawiam wszystkich . Do usłyszenia:roll:

Siemka Frodek Szczeciński to ja twój brachu Rambo, nasze mamy się znają telefonicznie i mailowo.

Posted

Witaj Froduś i Pańciostwo !!!

Jak miło że jesteście tu z nami - trzymaj się dzielnie u weta !!!

Posted

Ciepło witamy Frodo Szczecińskiego i Pańciostwo:loveu:
pięknie Dziękujemy za domek dla Frodusia , najpiękniej to podziękuje sam Froduś , sobą;):lol:
i baaardzo się cieszymy, że będziecie tu z nami:loveu:
czekamy na wiadomości z wizyty u weta....

Posted

Własnie wróciłem od weterynarza. Podejrzewa, że przyplątał się jakiś stan zapalny, dostałem antybiotyk , pobrał mi mocz do badania i zrobił USG ( brak kryształów ) . Jutro powtórnie jadę do niego bo będą wyniki siusiek i zdecyduje co dalej. Na czwartek mam zamówioną wizytę u następnego weta... ( NEUROLOGA ) będzie konsultacja obu, zobaczymy co z tego będzie ( tzn.diagnoza ). Dzięki za WASZE CIOCINE I PSIE wsparcie.