JamniczaRodzina. Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Witaj Frodeczku dzisiaj Twój Wielki Dzień.:loveu: Quote
pajda67 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 I my z Neosiem zaglądamy do Frodeczka, czy są jakieś newsy????? Quote
Isadora7 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Siedzą, gadają, było przytulańsko, zapoznawańsko teraz na wspólnym spacerze i ponownie oswajańsko. I była lekcja jak pisalnikować na dogo, Frodo będzie pisalnikował ze Swojego Domu. Frodo tak naprawdę ma dzisiaj zieloną noc, wyjeżdża jutro. I dobrze nie będzie gwałtownego wyrwania. Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Rambo jak zwykle dobrze poinformowany :) Dzisiaj nie było łez-dzisiaj było zapoznanie-nowa mama i nowy tata wymiziali mnie wysałowali, nakarmili ciachami,przywieźli zabawki-nawet przez chwilę o mamci zapomniałem:oops: a ona siedziała cichutko i oczka jej się śmiały-bo widzi,że mi dobrze będzie. Pokazywaliśmy też jak się zalogować na dogo,pokazałem mój wątek i moje fb-i wiecie co? BĘDĘ PISALNIKOWAŁ :) Frodo już z nazwiskiem-ale jeszcze u mamci :D Quote
JamniczaRodzina. Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 (edited) Frodus cieszymy się całą jamnikową 7 i 5 kociąrodzinką ,że jesteś zadowolony z nowej rodzinki pisz do nas dużo i często.Pozdrawiamy cieplutko Twoje rodzinki.:loveu: Edited February 17, 2013 by JamniczaRodzina. Quote
Celina12 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Takie chwile są i piękne i bolesne......cieszę się,że będziesz pisalnikował.....jak zwykł mawiać Sopeluś Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Będę-obiecuję,że będę :D Nowa mamcia prawie zawału dostała jak widziała mnie na oparciu fotela...że spadnę...że coś sobie zrobię... Opowiadali o swoim jamniku-tym co jest już z Sopelkiem-bo to facet był a nie lasencja...słuchałem....oczka im się pociły... I wiecie co? Będę miał USG i krwi badalnikowanie-moja mamcia jest okropna...nic tylko badaj i badaj:mad: sama niech się bada:eviltong: Duże futra też ciacha dostały-wstyd...tak żebrały i dopraszały się o mizianie,że mama ich wygoniła do drugiego pokoju:diabloti: i zostałem tylko JA i człowieki:evil_lol: A na dworze-szedłem z tatą-nawet trochę pobiegliśmy...i też ciacho dostałem-ale nic za darmo...musiałem przyjść jak mnie wołali:shake: a wszystko przez mamcię-na kartce im napisała,że smaczki za coś:angryy: Quote
Gusiaczek Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Klawo, że będziesz pisalnikował:multi: Wiesz, a może Oni tę kartkę wyrzucą? Teraz mamci się bojają, tak myślę Ovka myśląca Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Gusiaczek']Klawo, że będziesz pisalnikował:multi: Wiesz, a może Oni tę kartkę wyrzucą? Teraz mamci się bojają, tak myślę Ovka myśląca[/QUOTE] Coś mi się nie wydaje...oni będą mnie rozpieszczali :D Frodo czujący pismo nochalkiem Quote
Energy Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Hope2']Coś mi się nie wydaje...oni będą mnie rozpieszczali :D Frodo czujący pismo nochalkiem[/QUOTE] Frodziaczku bardzo się cieszę, że taki super domek będziesz miał:)i że będziesz pisalnikować:) Mamcia miała pisać o zdrowiu a nie o tym kiedy smaczki, coś się chyba rozpędziła:razz:rozpieszczanie to dobra rzecz:eviltong: Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Energy']Frodziaczku bardzo się cieszę, że taki super domek będziesz miał:)i że będziesz pisalnikować:) Mamcia miała pisać o zdrowiu a nie o tym kiedy smaczki, coś się chyba rozpędziła:razz:rozpieszczanie to dobra rzecz:eviltong:[/QUOTE] Napisała Ciociu...oj napisała-smaczki to jakoś na końcu były :( a ile się nagadała...i jeszcze mejla będzie smarować:mad: I krefe będą mi badali:mad: i nawet zdradziła jak siuśki zbierać:mad: i o tym że ziemniorki surowe lubię...i o koszu...i kabelkach...WSZYSTKO wysmarowała:angryy: Frodo fochnięty i zły na mamcię jak nie wiem co Quote
Energy Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ziemniaczek od czasu do czasu nie zaszkodzi, coś ta mamcia przegina:) Kabelki niekoniecznie... ;) Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Energy']Ziemniaczek od czasu do czasu nie zaszkodzi, coś ta mamcia przegina:) Kabelki niekoniecznie... ;)[/QUOTE] Kabelki...no jak są potrzebne...to lepiej zrobić z jednego duuużo-prawda? Ja pomagam jak mogę...a ona,że źle:niewiem: I o dziurach w dywanach powiedziała:angryy: i kazała patrzeć czy sikam:angryy: za grosz kultury:angryy: nie dość,że ona zagląda mi...to jeszcze innych namawia:stormy-sad: Quote
Isadora7 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Ja też nie rozumiem ile ja się napracuje aby pomnożyć gazety, ksiażki, kabelki, sratielnyj bumag, chusteczki i inne rzeczy. A Dorota nigdy nie jest zadowolona z tego. Ganga lubiąca pomnażać Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Isadora7']Ja też nie rozumiem ile ja się napracuje aby pomnożyć gazety, ksiażki, kabelki, sratielnyj bumag, chusteczki i inne rzeczy. A Dorota nigdy nie jest zadowolona z tego. Ganga lubiąca pomnażać[/QUOTE] Ganguś:loveu: ja wiedziałem,że Ty jedna mnie zrozumiesz:buzi: Ostatnio człowiecza mama mamci mówiła "ty zlikwiduj ten dom tymczasowy-nie nadajesz się do tego"...a mamcia- "ok-tylko ściągnę Gangę-póki jest Frodonek" Rozumiesz coś z tego???? Quote
Isadora7 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='Hope2']Ganguś:loveu: ja wiedziałem,że Ty jedna mnie zrozumiesz:buzi: Ostatnio człowiecza mama mamci mówiła "ty zlikwiduj ten dom tymczasowy-nie nadajesz się do tego"...a mamcia- "ok-tylko ściągnę Gangę-póki jest Frodonek" Rozumiesz coś z tego????[/QUOTE] Toznaczy mam się spakować, Ruda i Rambo tez i Dorota i jedziemy. Bo oni to ja. Ganga cwaniutka Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Jasssssssne-jakby co,to dostawimy łóżko,kanapę-i zrobimy bal jamnikowy :D ...no dobra...futra jakoś dziwnie patrzą...bal futerkowy :D Quote
anica Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ... czyli wszystko tak , jak miało być!... znaczy się dobrze;).. i pisalnikowanie będzie!... i foty też?.... Jasia , już trochę przekonana Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='anica']... czyli wszystko tak , jak miało być!... znaczy się dobrze;).. i pisalnikowanie będzie!... i foty też?.... Jasia , już trochę przekonana[/QUOTE] Foty też...juz nawet dzisiaj mi robili :D Quote
piechcia15 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [COLOR=#ff0066][B]ciotki sorki za offa ale wejdźcie tu, może wy pomożecie:-( [SIZE=3]szczeniaki 2tygodniowe wyrzucone w parku[/SIZE]:-([/B][/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-praku!-Pilnie-potrzebne-DT?p=20464970#post20464970[/URL] Quote
Energy Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Hope2']To co Cioteczki...IMPREZKA???:pepsi:[/QUOTE] No ja wiedziałam, że bez procentów się nie obejdzie;) Quote
Hope2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Energy']No ja wiedziałam, że bez procentów się nie obejdzie;)[/QUOTE] Oj tam...od razu procenty:roll: mamci trzy wiśnie w likierze wystarczą na poprawę humorku:eviltong: Quote
yunona Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 A , żeby nie płakać to imprezka? No ładnie, ciekawa jestem jak tam Frodo się przystosuje. I będziemy czekać na posty od niego. Co do Gangi to łobśmiałam się ze sratielnego bumaga, nie słyszałam jeszcze tego określenia :diabloti::megagrin::megagrin::megagrin:. Frodo wszystkiego najlepsiejszego :) Quote
Isadora7 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='yunona']A , żeby nie płakać to imprezka? No ładnie, ciekawa jestem jak tam Frodo się przystosuje. I będziemy czekać na posty od niego. Co do Gangi to łobśmiałam się ze sratielnego bumaga, nie słyszałam jeszcze tego określenia :diabloti::megagrin::megagrin::megagrin:. Frodo wszystkiego najlepsiejszego :)[/QUOTE] A co rosyjskiego nie ćwiczyłaś :evil_lol: delikatniej to [B]туалетная бумага[/B] [B][SIZE=4]Frodek wstawiłam rozliczenia na 1 stronie jakbyś mógł swoim księgowym okiem rzucić byłoby fajnie[/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts