anica Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 .... no to....my też:roll:!... Jasia zamyślona Quote
Isadora7 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Frodek powiedz mamie żeby nafociła na maksa Rambo fotodoradca Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Rambo...mama sesję zdjęciową odkłada z dnia na dzień...jakby myślała,że...niedziela nie przyjdzie...a ona juz za parę godzin będzie... Masz werflona???????????????? Frodo czekający na niedzielę Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 No to Ciocie-Zieloną Noc zaczynam :) Domek już po mnie jedzie-po drodze odpocznie i pomiędzy 11 a 12 będzie u mnie :) pójdziemy na spacerek zapoznawczy :) umowę jakąś podpisywać będą...a później buziak mamie,Hadesowi,Tolusiowi,Sebie...i w drogę-zacznie się nowy rozdział mojej bajki :) No i mama dzisiaj długo z Ciocią Ulv trajkotała przez słuchawkę...podsłuchałem,że martwi się o mnie (ciekawe o kogo się nie martwi???) Mówiła,że może mam jakowegoś kryształa...co to go badanie siuśków nie wyczaji...że karma małe rozpuści...a duże to nie...że USG trza robić:roll: Ciekawe co jeszcze wymyśli...mama-kwoka:mad: Frodo zielononocny Quote
Celina12 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Froduś-tak zaczynasz nową bajkę.....bądź grzeczny i zdrowy.... Pamiętaj o fotkach..... Pamiętaj abyś dużo pisalnikował.... Odpocznij przed jutrzejszymi emocjami....podróżą.... Dumiś,Pirat i Fokus Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Wiecie co Selinkowe Jamniki? Tak sobie teraz pomyślałem,że ja to jestem podróżnik pełną gębą...byłem już w Grudziądzu,Katowicach, Kluczborku, Byczynie i w wielu innych miejscach-a teraz znów jadę w świat...Jestem Jamnik Frodo Podróżnik :) Quote
Isadora7 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Tym bardziej jak podróżnikujesz muszisz dużo pisalnikować Rambo wiedzący Quote
Energy Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Froduś malutki :loveu: ale zmiany ci się szykują... Hope nie rycz i się nie zamartwiaj, przynajmniej za mocno;) przygotuj listę wskazówek :diabloti: szczęśliwej drogi przyszłemu domkowi życzę:) Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Jamnikowy Przewodnik Po Świecie-co Ty na to Rambo???? Quote
Isadora7 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Hope2']Jamnikowy Przewodnik Po Świecie-co Ty na to Rambo????[/QUOTE] Podobuje się Rambo Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Energy']Froduś malutki :loveu: ale zmiany ci się szykują... Hope nie rycz i się nie zamartwiaj, przynajmniej za mocno;) przygotuj listę wskazówek :diabloti: szczęśliwej drogi przyszłemu domkowi życzę:)[/QUOTE] Lista już jest-mamcia ciągle sprawdza i dopisuje:roll: i nie ryczy...tylko wyje-razem z futrami...ale ona chyba tak ma-Toluś jęknie-już przy nim stoi...Hades uda,że go łapka boli-to go na rączkach nosi...o mnie to już nie wspomnę:stupid: Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Isadora7']Podobuje się Rambo[/QUOTE] oki-już rozmyślam nad pierwszym rozdziałem Frodo Podróżnik Quote
Energy Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Hope2']Lista już jest-mamcia ciągle sprawdza i dopisuje:roll: i nie ryczy...tylko wyje-razem z futrami...ale ona chyba tak ma-Toluś jęknie-już przy nim stoi...Hades uda,że go łapka boli-to go na rączkach nosi...o mnie to już nie wspomnę:stupid:[/QUOTE] Frodzik mamy tak mają;) dobre mamy :) Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Energy']Frodzik mamy tak mają;) dobre mamy :)[/QUOTE] Wiesz co Ciociu-ta mama...ona naprawdę dziwna jest-nie wiem co zrobić,żeby się pogniewała-kabelki pogryzłem-raz się sfochowała...raz na 7 kabelków! wygryzłem dziurę w chodniku-nic...zaszczałem to i owo-nic...dzisiaj na dworze smycz przegryzłem-i co? NIC!!! Przegryzioną związała...zamówiła nową...i..."mój kochany malutki"...wszystkie mamy tak mają??? Quote
Isadora7 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Hope2']Wiesz co Ciociu-ta mama...ona naprawdę dziwna jest-nie wiem co zrobić,żeby się pogniewała-kabelki pogryzłem-raz się sfochowała...raz na 7 kabelków! wygryzłem dziurę w chodniku-nic...zaszczałem to i owo-nic...dzisiaj na dworze smycz przegryzłem-i co? NIC!!! Przegryzioną związała...zamówiła nową...i..."mój kochany malutki"...wszystkie mamy tak mają???[/QUOTE] Młody tak mają wszystkie mamy. mama Dorota tez tak ma. Rambo, Ruda i Ganga Quote
yunona Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Frodziak , nawet nie wiesz jakie skarby masz :). Mamcia twoja to skarb wielki. :loveu: Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Isadora7']Młody tak mają wszystkie mamy. mama Dorota tez tak ma. Rambo, Ruda i Ganga[/QUOTE] Zaraz na spacer idę...a potem wanna-jak ja tego nie lubię :( no ale trzeba się zaprezentować ładnie :) Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ciociu Yun-ta mamcia jest szurnięta...może nowa będzie normalna?:razz: Quote
Isadora7 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Hope2']Ciociu Yun-ta mamcia jest szurnięta...może nowa będzie normalna?:razz:[/QUOTE] Słuchałem jak rozmawiała nowa mama i nie wiem czy nie trafisz z deszczu pod rynne Rambo podsłuchujący Quote
Celina12 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Froduś-mamcie jamników są normalne na...jamnikowy sposób.....nie na darmo mówią,że mają bzika na punkcie jamnika.... Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Isadora7']Słuchałem jak rozmawiała nowa mama i nie wiem czy nie trafisz z deszczu pod rynne Rambo podsłuchujący[/QUOTE] Masz ci los... :( Ale przynajmniej mnie do lasu nie wyrzucą jak pierwsi...:diabloti::angryy::mad: hihihi-tak sobie pomyślałem...ciekawe co by było jakby mamcie i ciocie ich znalazły:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 No jak to co... dostałyby mielonym po gałach i imadło w plecy, a jeszcze trzy w cztery i byłaby jesień średniowiecza w sajgonie. Rambo slangujacy Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Isadora7']No jak to co... dostałyby mielonym po gałach i imadło w plecy, a jeszcze trzy w cztery i byłaby jesień średniowiecza w sajgonie. Rambo slangujacy[/QUOTE] No właśnie-tak to sobie wyobraziłem:diabloti: i wiecie co-ja za nimi na początku płakałem-a potem pogadałem z Tolem-on też oddawany był jak zepsuta zabawka-i pomyślałem-nie chcieliście mnie-to na drzewo, wasza strata-ja mam szczęście i człowieków co mnie chca-zawsze,wszędzie...i już prawie ich nie pamiętam-bo po co takich pamiętać? Quote
Hope2 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Celina12']Froduś-mamcie jamników są normalne na...jamnikowy sposób.....nie na darmo mówią,że mają bzika na punkcie jamnika....[/QUOTE] Hmmm...coś w tym jest...a mamcia z tymczasu mówi,że ona kocha wielkopsy...więc i ja jestem wielkopies:eviltong::hmmmm::cool2: Quote
paula_t Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ciotki, tutaj dużo jamniczych mam, może zajrzycie do jamnikopodobnego Ferdynanda z mojej sygnatury?:oops: Quote
Recommended Posts