Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rambo...mama sesję zdjęciową odkłada z dnia na dzień...jakby myślała,że...niedziela nie przyjdzie...a ona juz za parę godzin będzie...
Masz werflona????????????????

Frodo czekający na niedzielę

Posted

No to Ciocie-Zieloną Noc zaczynam :) Domek już po mnie jedzie-po drodze odpocznie i pomiędzy 11 a 12 będzie u mnie :) pójdziemy na spacerek zapoznawczy :) umowę jakąś podpisywać będą...a później buziak mamie,Hadesowi,Tolusiowi,Sebie...i w drogę-zacznie się nowy rozdział mojej bajki :)

No i mama dzisiaj długo z Ciocią Ulv trajkotała przez słuchawkę...podsłuchałem,że martwi się o mnie (ciekawe o kogo się nie martwi???) Mówiła,że może mam jakowegoś kryształa...co to go badanie siuśków nie wyczaji...że karma małe rozpuści...a duże to nie...że USG trza robić:roll: Ciekawe co jeszcze wymyśli...mama-kwoka:mad:
Frodo zielononocny

Posted

Froduś-tak zaczynasz nową bajkę.....bądź grzeczny i zdrowy....

Pamiętaj o fotkach.....

Pamiętaj abyś dużo pisalnikował....

Odpocznij przed jutrzejszymi emocjami....podróżą....

Dumiś,Pirat i Fokus

Posted

Wiecie co Selinkowe Jamniki? Tak sobie teraz pomyślałem,że ja to jestem podróżnik pełną gębą...byłem już w Grudziądzu,Katowicach, Kluczborku, Byczynie i w wielu innych miejscach-a teraz znów jadę w świat...Jestem Jamnik Frodo Podróżnik :)

Posted

Froduś malutki :loveu: ale zmiany ci się szykują...

Hope nie rycz i się nie zamartwiaj, przynajmniej za mocno;) przygotuj listę wskazówek :diabloti:

szczęśliwej drogi przyszłemu domkowi życzę:)

Posted

[quote name='Energy']Froduś malutki :loveu: ale zmiany ci się szykują...

Hope nie rycz i się nie zamartwiaj, przynajmniej za mocno;) przygotuj listę wskazówek :diabloti:

szczęśliwej drogi przyszłemu domkowi życzę:)[/QUOTE]
Lista już jest-mamcia ciągle sprawdza i dopisuje:roll: i nie ryczy...tylko wyje-razem z futrami...ale ona chyba tak ma-Toluś jęknie-już przy nim stoi...Hades uda,że go łapka boli-to go na rączkach nosi...o mnie to już nie wspomnę:stupid:

Posted

[quote name='Hope2']Lista już jest-mamcia ciągle sprawdza i dopisuje:roll: i nie ryczy...tylko wyje-razem z futrami...ale ona chyba tak ma-Toluś jęknie-już przy nim stoi...Hades uda,że go łapka boli-to go na rączkach nosi...o mnie to już nie wspomnę:stupid:[/QUOTE]

Frodzik mamy tak mają;) dobre mamy :)

Posted

[quote name='Energy']Frodzik mamy tak mają;) dobre mamy :)[/QUOTE]
Wiesz co Ciociu-ta mama...ona naprawdę dziwna jest-nie wiem co zrobić,żeby się pogniewała-kabelki pogryzłem-raz się sfochowała...raz na 7 kabelków! wygryzłem dziurę w chodniku-nic...zaszczałem to i owo-nic...dzisiaj na dworze smycz przegryzłem-i co? NIC!!! Przegryzioną związała...zamówiła nową...i..."mój kochany malutki"...wszystkie mamy tak mają???

Posted

[quote name='Hope2']Wiesz co Ciociu-ta mama...ona naprawdę dziwna jest-nie wiem co zrobić,żeby się pogniewała-kabelki pogryzłem-raz się sfochowała...raz na 7 kabelków! wygryzłem dziurę w chodniku-nic...zaszczałem to i owo-nic...dzisiaj na dworze smycz przegryzłem-i co? NIC!!! Przegryzioną związała...zamówiła nową...i..."mój kochany malutki"...wszystkie mamy tak mają???[/QUOTE]

Młody tak mają wszystkie mamy. mama Dorota tez tak ma.

Rambo, Ruda i Ganga

Posted

[quote name='Isadora7']Młody tak mają wszystkie mamy. mama Dorota tez tak ma.

Rambo, Ruda i Ganga[/QUOTE]

Zaraz na spacer idę...a potem wanna-jak ja tego nie lubię :( no ale trzeba się zaprezentować ładnie :)

Posted

[quote name='Hope2']Ciociu Yun-ta mamcia jest szurnięta...może nowa będzie normalna?:razz:[/QUOTE]

Słuchałem jak rozmawiała nowa mama i nie wiem czy nie trafisz z deszczu pod rynne

Rambo podsłuchujący

Posted

[quote name='Isadora7']Słuchałem jak rozmawiała nowa mama i nie wiem czy nie trafisz z deszczu pod rynne

Rambo podsłuchujący[/QUOTE]
Masz ci los... :(
Ale przynajmniej mnie do lasu nie wyrzucą jak pierwsi...:diabloti::angryy::mad:
hihihi-tak sobie pomyślałem...ciekawe co by było jakby mamcie i ciocie ich znalazły:evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']No jak to co...
dostałyby mielonym po gałach i imadło w plecy, a jeszcze trzy w cztery i byłaby jesień średniowiecza w sajgonie.

Rambo slangujacy[/QUOTE]
No właśnie-tak to sobie wyobraziłem:diabloti:
i wiecie co-ja za nimi na początku płakałem-a potem pogadałem z Tolem-on też oddawany był jak zepsuta zabawka-i pomyślałem-nie chcieliście mnie-to na drzewo, wasza strata-ja mam szczęście i człowieków co mnie chca-zawsze,wszędzie...i już prawie ich nie pamiętam-bo po co takich pamiętać?

Posted

[quote name='Celina12']Froduś-mamcie jamników są normalne na...jamnikowy sposób.....nie na darmo mówią,że mają bzika na punkcie jamnika....[/QUOTE]

Hmmm...coś w tym jest...a mamcia z tymczasu mówi,że ona kocha wielkopsy...więc i ja jestem wielkopies:eviltong::hmmmm::cool2: