Hope2 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Celina12']MÓJ CI ON.......MÓJ!!!!! Dumeczka[/QUOTE] Dumeczko kochana-ja już próbuję moim człowiekom przekazać,że ja muszę-no MUSZĘ Cię odszukać Frodo zaświergolony Quote
Hope2 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Kochani zajrzyjcie tutaj,proszę [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238390-Jak-pozbyć-się-niechcianego-prezentu-ZAGŁODZIĆ-!!!-Jasiu-z-interwencji?p=20255576#post20255576[/URL] Quote
Isadora7 Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='Celina12']MÓJ CI ON.......MÓJ!!!!! Dumeczka[/QUOTE] Ja to widzę i słyszę Ganga Quote
Hope2 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Z tego wszystkiego zapomniałam napisać-mały dostał dzisiaj ostatnią tabletkę Stress out-nie widzę żadnej różnicy w jego zachowaniu-chyba ten uspokajacz na niego nie działał...chociaz moze i lepiej-skoro po uspokajaczu miał takiego powera-to co by było gdyby Stress out go "wyciszał"???? Quote
Energy Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Hope2'][SIZE=3][COLOR=#000000]Kochane ciocie i kochani wujaszkowie-dzisiaj mam dzień niespodzianek-dostałem dużo pysznego jedzonka od cioci...nie wiem czy to nie tajemnica? Karmy dużo- 4 kg Wolfsblut Premium Plain Wide Plain i 10 kg Canis Premium:multi:Ślicznie dziękuję-Frodo niedowierzający oczętom ze szczęścia[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Super, że jest karma tylko...chyba Frodo musi jednak jeść specjalistyczną:shake: Jest po zbyt dużych przejściach, a następnym razem może się nie udać bez operacji... Quote
Isadora7 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='Energy']Super, że jest karma tylko...chyba Frodo musi jednak jeść specjalistyczną:shake: Jest po zbyt dużych przejściach, a następnym razem może się nie udać bez operacji...[/QUOTE] To jest pomoc dla DT ogólnie dla BDT jakim jest Hope. Specjalistyczną je i bedzie jadła a również z podpowiedzi ulv czekam na Trovet ktory bedzie przesłany do Frodo. Nadal nie będzie to jedyna karma. Ale jeszcze skonsultuje to Hope z ulv. Jakoś bardziej się skłaniam do tego co ulv powie i nie dlatego że żałuje ale... nie spotkalam weta który polecałby inna karme niż ma w gabinecie na dodatek Royal. generalnie jest to pomoc dla BDT ogólnie. Quote
Energy Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Isadora7']To jest pomoc dla DT ogólnie dla BDT jakim jest Hope. Specjalistyczną je i bedzie jadła a również z podpowiedzi ulv czekam na Trovet ktory bedzie przesłany do Frodo. Nadal nie będzie to jedyna karma. Ale jeszcze skonsultuje to Hope z ulv. Jakoś bardziej się skłaniam do tego co ulv powie i nie dlatego że żałuje ale... nie spotkalam weta który polecałby inna karme niż ma w gabinecie na dodatek Royal. generalnie jest to pomoc dla BDT ogólnie.[/QUOTE] A to źle zrozumiałam:) myślałam, że to dla Froda, sorki:) Moja wetka poleca różne karmy, ale ona w ogóle jest inna;) A trovet jest bardzo dobry i cena nie oszukujmy się jest niższa, co jest jednak bardzo istotne. Quote
Hope2 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Jestem-rozmawiałam przed chwilą z Ulv-radzi,żeby na razie podawać mu urinary-a tamte w zależności od wyników badania moczu. Jeśli wyniki będą dobre-można stosować te karmy,które dostał-są bardzo dobre,aczkolwiek nadal trzeba będzie zakwaszać mu mocz suplementami. Quote
Isadora7 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='Energy']A to źle zrozumiałam:) myślałam, że to dla Froda, sorki:) Moja wetka poleca różne karmy, ale ona w ogóle jest inna;) A trovet jest bardzo dobry i cena nie oszukujmy się jest niższa, co jest jednak bardzo istotne.[/QUOTE] No to tylko pozazdrościć wetki. Ja nie narzekam na swoich w sensie fachowości, ale niestety tez jedyny dobry towar to ten kupowany u nich w gabinecie. Trovet ma bardzo dobre opinie, o cenie nie wspomnę. Myśle tez że nic sie nie stanie jak będzie domiszka karmy z lłosoiem i innymi bajerami. Czekam na odpowiedź w temacie trovetu i wtedy zakupie i wyśle Frodziowi. No i jeszcze jedno... Jest zdecydowany i zakochany potencjalny domek w Poznaniu. To tak informacyjnie. [B]Hope - dopytaj ulv o potencjalne suplementy dobrze.[/B] Tak te karmy są z mocno wysokiej półki. Quote
Hope2 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Suplementy-UrinoVet Dog,ale może być też ludzka żurawinka...poproszę Ulv-jak znajdzie chwilkę,żeby podała jakąś listę... Quote
__Lara Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Hope2']Jestem-rozmawiałam przed chwilą z Ulv-radzi,żeby na razie podawać mu urinary-a tamte w zależności od wyników badania moczu. Jeśli wyniki będą dobre-można stosować te karmy,które dostał-są bardzo dobre,aczkolwiek nadal trzeba będzie zakwaszać mu mocz suplementami.[/QUOTE] Tylko suplementy zakwaszające jak nie je karmy na zakwaszanie - co za dużo to niezdrowo :) Quote
Hope2 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='__Lara']Tylko suplementy zakwaszające jak nie je karmy na zakwaszanie - co za dużo to niezdrowo :)[/QUOTE] Teraz je i karmę urinary i suplementy Quote
Isadora7 Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Suplementy Frodus będzie też miał. Była okazja na karmę z okazji się korzysta, reszta do dopracowania. Quote
Gusiaczek Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Frodo, ja cię ajlowju;) [url]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/426950_488205221221517_279369529_n.jpg[/url] Quote
Hope2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ojacie! człowieki też mnie koffają:oops: cuś mi się zdaje,że słyszałem cusik o jakowejś adopcji-tak dla przypomnienia,że w każdej chwili mogę być chory rzuciłem pawikiem-patrząc mamie znacząco w oczki:diabloti: a później pobiegłem bawić się z Hadesem i udawałem,że jej nie słyszę:diabloti: Quote
Celina12 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ano kochają Cię.....i to bardzo. Śniegu macie sporo???? Quote
Hope2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Celina12']Ano kochają Cię.....i to bardzo. Śniegu macie sporo????[/QUOTE] Prawie mnie nie widać miejscami...i już chyba mi się en śnieg przestaje podobać...za dużo go się zrobiło:-( Quote
toyota Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ja karmię jednego problematycznego psa Trovetem już prawie rok (co prawda Hepaticiem) i jestem z tej karmy bardzo zadowolona, pies także. Inne psy próbują podjadać chociaż dostają Orijena albo Acanę. Może z cudzej michy lepiej smakuje ;). Quote
Hope2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='toyota']Ja karmię jednego problematycznego psa Trovetem już prawie rok (co prawda Hepaticiem) i jestem z tej karmy bardzo zadowolona, pies także. Inne psy próbują podjadać chociaż dostają Orijena albo Acanę. Może z cudzej michy lepiej smakuje ;).[/QUOTE] Zdecydowanie z cudzej jest lepsze-moje też wolą cudzą michę-duże,wiadomo,mogą się zamieniać,Froda pilnuję,żeby nie podjadał,a i dużych musze wyprowadzać,żeby małemu nie chcieli wyjadać Quote
lon_cia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Froduś jakiś ty elegancki w tym sweterku:loveu: Isadora7 dziękuję bardzo za kalendarzyki z cudnym modelem:lol: Quote
Hope2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='lon_cia']Froduś jakiś ty elegancki w tym sweterku:loveu: Isadora7 dziękuję bardzo za kalendarzyki z cudnym modelem:lol:[/QUOTE] I jeszcze kurteczkę na zime będę miał:eviltong: mama juz rozgląda się za szaliczkiem...Będę cudnym jamnikiem:evil_lol: a sweterek po spacerku suszy się na kaloryferku;) Quote
Isadora7 Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='lon_cia']Froduś jakiś ty elegancki w tym sweterku:loveu: Isadora7 dziękuję bardzo za kalendarzyki z cudnym modelem:lol:[/QUOTE] Poźniej wstawie rozliczenie - mam nadzieję że o nikim nie zapomniałam. Quote
danka1234 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Isadora7'] No i jeszcze jedno... Jest zdecydowany i zakochany potencjalny domek w Poznaniu. To tak informacyjnie.[/QUOTE] o to byc moze maluszek niedługo zamieszka u siebie Quote
rasowa2410 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 No to trzymam kciuki. :multi: SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ! Quote
yunona Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Frodo pozdrowienia i całusy od Ferki i łapa od Harego :) . Będziesz zmieniał domek? No no jak hrabia, zimę tu, wiosnę tam, na lato też pewnie wyjazd na letnisko ;). Frodo podróżnik :) Quote
Recommended Posts