Energy Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) [quote name='Hope2'] A dzisiaj znalazłam jamnika w pralce-razem z zabawkami:crazyeye:[/QUOTE] Ale go nie wyprałaś? :evil_lol: zdolny jest:cool3: [IMG][IMG]http://i49.tinypic.com/rbk0ue.jpg[/IMG][/IMG] Edited December 31, 2012 by Energy Quote
Hope2 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Energy']Ale go nie wyprałaś? :evil_lol: zdolny jest:cool3: [IMG]http://www.kartka-swiateczna.com/kartki/269/6/d/632.jpg[/IMG][/QUOTE] Jego nie,ale kaczuszkę ukochaną Frodziaka-już tak Quote
ewu Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Hope2']Przed chwilą wróciliśmy z krótkiego spacerku-Frodo zachowywał się dobrze. Najpierw chciał uciekać,później zatrzymywał się i patrzył co robię. A skoro ja nie zwracam uwagi na hałasy,to i on zajął się...kotami:eviltong: Teraz położył się u siebie i śpi. A dzisiaj znalazłam jamnika w pralce-razem z zabawkami:crazyeye:[/QUOTE] No co za pomysł... i jak nie kochać tych sierściuchów:) Quote
ewu Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [SIZE=4][B]Najlepsze życzenia noworoczne:)[/B][/SIZE] Quote
Isadora7 Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='Hope2']Przed chwilą wróciliśmy z krótkiego spacerku-Frodo zachowywał się dobrze. Najpierw chciał uciekać,później zatrzymywał się i patrzył co robię. A skoro ja nie zwracam uwagi na hałasy,to i on zajął się...kotami:eviltong: Teraz położył się u siebie i śpi. [SIZE=3][B]A dzisiaj znalazłam jamnika w pralce-razem z zabawkami[/B][/SIZE]:crazyeye:[/QUOTE] zwrócił uwagę że zabawki brudne [IMG]http://emir.eev.pl/images/smiles/MDR98.gif[/IMG][IMG]http://emir.eev.pl/images/smiles/MDR98.gif[/IMG][IMG]http://emir.eev.pl/images/smiles/MDR98.gif[/IMG] Quote
rasowa2410 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Na Sylwestra chciał chłopak się odpicować :) Quote
Hope2 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Jamnik może być wszędzie-w koszu z praniem,pod stołem,na fotelu,kanapie,w pralce,pod łóżkiem,pod fotelem...Nie może być na stole...Ale to tylko moje zdanie-Frodo ma zdecydowanie inne:shake: Quote
lon_cia Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Hope2']Jamnik może być wszędzie-w koszu z praniem,pod stołem,na fotelu,kanapie,w pralce,pod łóżkiem,pod fotelem...Nie może być na stole...Ale to tylko moje zdanie-Frodo ma zdecydowanie inne:shake:[/QUOTE] Nieokrzesany chłopczyk:diabloti:. Z wiekiem mu przejdzie;) Quote
Energy Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='lon_cia']Nieokrzesany chłopczyk:diabloti:. Z wiekiem mu przejdzie;)[/QUOTE] Tia na pewno:diabloti: Quote
Hope2 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='lon_cia']Nieokrzesany chłopczyk:diabloti:. Z wiekiem mu przejdzie;)[/QUOTE] jasssne:diabloti:on jest grzeczny jak śpi:cool3: Ale za to dzisiaj nie bał się huku petard (niestety,niektórym jeszcze trochę zostało)-zdecydowanie bardziej był skupiony na trzech wrednych kotach:kociak: :Dog_run: Quote
__Lara Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Hope2']jasssne:diabloti:on jest grzeczny jak śpi:cool3: Ale za to dzisiaj nie bał się huku petard (niestety,niektórym jeszcze trochę zostało)-zdecydowanie bardziej był skupiony na trzech wrednych kotach:kociak: :Dog_run:[/QUOTE] Tak je lubi? :kociak::kociak::kociak::iloveyou::turn-l: Quote
Hope2 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='__Lara']Tak je lubi? :kociak::kociak::kociak::iloveyou::turn-l:[/QUOTE] oj,lubi...gonić:evil_lol: Quote
__Lara Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Hope2']oj,lubi...gonić:evil_lol:[/QUOTE] Hehehehe :) przynajmniej się nie nudzi :diabloti: koty też :diabloti: Quote
Hope2 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='__Lara']Hehehehe :) przynajmniej się nie nudzi :diabloti: koty też :diabloti:[/QUOTE] koty łobuzy specjalnie za nami po dworze łażą-trzymają się na odległośc smyczy;) A jutro po południu-badanie moczu:-( Quote
anica Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Trzymamy kciuki:kciuki: z mojego założenia to ma być Dobry Rok, to wszystko ma być dobrze!... wyniki też;) [IMG]http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/201.jpg[/IMG] Quote
Energy Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Hope2']koty łobuzy specjalnie za nami po dworze łażą-trzymają się na odległośc smyczy;) A jutro po południu-badanie moczu:-([/QUOTE] No i czego płaczesz, dobrze ma być!!!:) Quote
Hope2 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 auuu!! mały cwany diabełek!!! podstawiam kubeczek-to przestaje siusiać i idzie gdzie indziej:placz: mam nałapane-maluśko-ale w tym nawet moje ślepawe oko nie uzbrojone w okulary widzi małe przezroczyste...kryształy:placz::placz::placz: Już rozmawiałam z Panią doktor-jak będzie maleńko w kubeczku-to będzie zrobiony tylko osad-ale może jednak dziad da nałapać więcej??? Może zrobi na podłogę??? Quote
JamniczaRodzina. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Najlepsza do łapania sików jest łyżka wazowa:cool3: .Kurcze kiepsko z tymi kryształkami.:placz: Quote
Hope2 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Najlepsza do łapania sików jest łyżka wazowa:cool3: [/QUOTE] Spróbuję-może się uda? Kurczę,tak myślę o Trotylku i Frodzie-obaj mają problem z siusianiem...obaj postrzeleni...Chwila głupiej "zabawy" jakiegoś d...a-i tyle cierpienia:-( Quote
Energy Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 ja zbieram zawsze w nakrętkę od pojemniczka do moczu, bo jest płaska znowu kryształki:( Quote
yunona Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Frodo coś ty worek z kryształami rozpruł ?:eviltong::diabloti: Weź no się chłopie w garść i może jakieś brylanciki lepsze by były ? :eviltong::evil_lol:. Trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
anica Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='yunona']Frodo coś ty worek z kryształami rozpruł ?:eviltong::diabloti: Weź no się chłopie w garść i może jakieś brylanciki lepsze by były ? :eviltong::evil_lol:. Trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE].... o to. to!....;) Quote
Celina12 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Hej Frodo!!! Pisałem już u siebie...lej Frodo-lej-do nakrętek,słoików,chochelek....im szybciej zbadają-tym szybciej wyzdrowiejesz i będziesz mógł jeść nie tylko suche.....też się burzyłem na wetów...a teraz jestem jak Młody Bóg......:diabloti: Zadowolony Ssssopel Quote
Hope2 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [FONT=arial black][SIZE=4]Przed chwilą dostałam przekaz od Hektora-150 zł-[COLOR=#ff0000] Dziękuję [FONT=arial] [/FONT][/COLOR][FONT=arial][COLOR=#000000]Mondo nie może rozliczać paliwa-ten przekaz rozwiązał problem,nie muszę kombinować z wetem:lol: Wczoraj nie dotarłam do przychodni-jedziemy dzisiaj. Mały w nocy zrobił mi niespodziankę-mokro-łóżkową...kto mu ten pomysł podsunął?????[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts