szyszunia557 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Na poprawę humorku troszkę optymistycznej atmosferki : [URL="https://www.youtube.com/watch?v=ddVZOK_9UUI"]Mikołaj i jego renifery śpiewają dla Frodusia :x-mas: [/URL] Quote
Energy Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Myślę, że pełny pęcherz uniemożliwiał zrobienie kupki. Zawsze trzeba szukać najpierw prostrzych przyczyn;) Jeśli nie ma już więcej kamyczków (oby) to po usunięciu stanu zapalnego pęcherza i obawiam się zmianie diety na "dla kamyczkowców" powinno być dobrze. I tego się będę trzymać, musi być dobrze:) Szyszunia no i udało Ci się mnie rozśmieszyć:) Quote
Hope2 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Energy']Hope jesteś wspaniała:loveu:Strasznie się cieszę:multi::multi::multi: Przyznam się, że w nocy naprawdę bardzo, ale to bardzo się już o małego bałam:oops::-( Czyli wet z Kluczborka miał rację, mały ma kamicę!. Miejmy nadzieję, że już więcej kamyczków nie ma i nie będzie poterzebna operacja! I że będzie już tylko dobrze, oby:thumbs: Weź troszkę o siebie zadbaj, pośpij, co?[/QUOTE] Pospałam-aż 3 godz!!! Tel w nocy wyciszyłam-i biedne ciocie zawału przezemnie dostają-PRZEPRASZAM:oops: Zmieniamy dietę na gotowane. Mały po lekach dużo śpi,po odkorkowaniu na cewniku piaseczek-wierzę,że leki działają,że będzie dobrze Idę dalej walczyć w kuchni aaa-siusiu teraz sporo-ale nie tak dużo jak po nocy,brzuszek ok,koopka też jest. W wolnej chwili siądę i napiszę co z małym Quote
ewu Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:) Quote
Hope2 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [SIZE=5][COLOR=#ff0000]KLUCZBORK I OKOLICE-POMÓŻCIE!!!! ZGAINĄŁ PIES!!! [/COLOR][/SIZE][URL="https://www.facebook.com/anna.fiebrandt#!/events/109545879217131/"][SIZE=5][COLOR=#4444ff]https://www.facebook.com/anna.fiebra...9545879217131/[/COLOR][/SIZE][/URL] Quote
yunona Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [INDENT] [COLOR=#ff0000][SIZE=4]Kochani najserdeczniejsze życzenia - Zdrowych i Pogodnych Świąt, dobrej zabawy w Sylwestra, życzy Fundacja SOS dla Jamników. Do życzeń dołącza [SIZE=4]Ferka z Harutkiem i [SIZE=4]R[/SIZE]udzielce z Gangą.[/SIZE] [/SIZE][/COLOR] [IMG]http://img688.imageshack.us/img688/2788/jamsos11111111111111164.jpg[/IMG] [/INDENT] Quote
Energy Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 (edited) [SIZE=3][COLOR=#800080][B]Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt dla Was:):):) ode mnie i moich 12 łap:) [/B][/COLOR][/SIZE][IMG]http://i45.tinypic.com/2wd3jav.jpg[/IMG][SIZE=3][COLOR=#800080][B] [COLOR=#000000] [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000][B] Frodzik spokojnie przespał noc, nic złego się nie dzieje, Hope jak znajdzie chwilkę to na pewno napisze więcej:) [/B][/COLOR] Edited December 24, 2012 by Energy Quote
pajda67 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [IMG]http://miroska78.free.fr/Globes_Noel/noel26.gif[/IMG] ŻYCZYMY WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [IMG]http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/08/2co7.gif[/IMG] Quote
Isadora7 Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [I][SIZE=4][FONT=georgia]Pomódlmy się w Noc Betlejemską, W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, By wszystko się nam rozwiązało, Węzły, konflikty, powikłania, Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze Pozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska – cichych, ufnych, Na zawsze wzięła w swoje ręce. [SIZE=2]"wiersz staroświecki" Ks. Jan Twardowski [/SIZE][/FONT][/SIZE][/I] Quote
Mika31 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [IMG]http://e-kartki.net.pl/kartki/26/3/d/3512.jpg[/IMG] Quote
szyszunia557 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='Isadora7'][I][SIZE=4][FONT=georgia]Pomódlmy się w Noc Betlejemską, W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, By wszystko się nam rozwiązało, Węzły, konflikty, powikłania, Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze Pozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska – cichych, ufnych, Na zawsze wzięła w swoje ręce. [SIZE=2]"wiersz staroświecki" Ks. Jan Twardowski [/SIZE][/FONT][/SIZE][/I][/QUOTE] Najmądrzejsze życzenia, jakie czytałam :buzi: Czego sobie i Wam serdecznie życzę ! Czas zajrzeć do ks. Twardowskiego ;) Quote
Celina12 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli, gdy Stary Rok w Nowy się zamieni, przyjmij gorące me życzenia, niech się Ci spełnią wszystkie marzenia. Quote
Hope2 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Kochani-jest dobrze! wieczorem/nocą napiszę więcej,teraz pedzę do ryb,ale najpierw z psami na dwór Quote
szyszunia557 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='Hope2']Kochani-jest dobrze! wieczorem/nocą napiszę więcej,teraz pedzę do ryb,ale najpierw z psami na dwór[/QUOTE] Aniu, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i że tej szczególnej nocy wreszcie sobie pośpisz ;) Ucałuj ode mnie wszystkie trzy pyski ! Spokojnych Świąt :loveu: Quote
Isadora7 Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [quote name='szyszunia557']Aniu, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i że tej szczególnej nocy wreszcie sobie pośpisz ;) Ucałuj ode mnie wszystkie trzy pyski ! Spokojnych Świąt :loveu:[/QUOTE] I ode mnie też Quote
Hope2 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Mordeczki wymiziane,wycałowane,wytulone-dostali po kawałku opłatka-nie,żeby mówiły-bo one mówią cały rok "dobrze mi,kocham cię" albo "pomóż,boli"-oby tego ostatniego było jak najmniej-najlepiej wcale Dzwoniłam dzisiaj do Grudziądza( 2 tyg temu umawiałam się na tel z Panią doktor). Powiedziałam o wszystkim co się ostatnio działo,listę leków i wyniki badania moczu z czwartku przesłałam mejlem-dokumentację z Katowic też mam przesłać-i dzień po wysyłaniu zadzwonić do Grudziądza. Płyty z ćwiczeniami nie będzie-bo skoro mały sam chodzi,to rehabilitacja nie jes już potrzebna ( i jest to zdanie lekarzy z Grudziądza). Mogę też powoli wydłużać czas spacerów,nie muszę go przypinać (no...chyba,że znów zechce latać-a na razie nie ma na to ochoty). Od rana szukałam też weta,który w razie czego zechciałby nas przyjąć w święta-znalazłam,jest to wet z Byczyny,ja u niego szczepię moje psy i jeżdżę na "przeglądy". Dopiero jak już byłam spokojna,że nie zostanę w razie czego sama mogłam zajać się za jakąkolwiek pracę w domu. Co prawda moi domownicy wspaniałomyślnie zrezygnowali z kilku potraw i uznaliśmy,że w święta nie jest najważniejszy idealny porządek,ważne,że jesteśmy razem,zdrowi-reszta jest bez znaczenia. Frodo czuje się dobrze-po lekach dużo śpi,ale też bawi się,zachęca do zabaw-piłeczkę przynosi,kaczuszkę...Wyszliśmy dzisiaj na chwilę na dwór-mrozu i wiatru nie było-warto wykorzystać taką pogodę-mały nie chciał wracać do domu,tylko iść i iść przed siebie (tropem koteczka:eviltong:) bardzo ładnie się załatwił-w domu się wstydzi-w końcu przez cały czas u mnie jest chwalony,nagradzany za załatwianie się na dworze Teraz śpi na fotelu,szczęśliwy,bo duzi koledzy są razem z nim w pokoju-buziakom nie było końca,stęsknili sie za sobą Quote
yunona Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 (edited) takie opisy tchną nadzieją na dobre zakończenie a jeszcze tak niedawno nie dawano mu szans,- i dzięki uparciuszkomi dobrym niosącym wieści ( nesca:Rose::Rose::Rose:) Frodo ma się dobrze , prawda że warto było ? :lol::loveu:.Wiadomo, że komplikacje mogą być ale można je pokonać. Nastał dobry, świąteczny czas :loveu:. Hope dzięki:lol: Edited December 24, 2012 by yunona Quote
Hope2 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 (edited) Kochani-dziejszy dzień upływa na spokojnie,trochę leniwie. Frodo wybrzydza przy gotowanym-makaron go w ząbki kłuje-to jedyne co zostaje w miseczce. Tabletki zjada ładnie-podawane podstępem(rozgniatane na proszek i mieszane z pasztecikiem). [COLOR=#0000ff]Wczoraj zaksięgowało się 100zł na koncie od Fundacji SOS dla Jamników[/COLOR][COLOR=#000000]-dziękuję[/COLOR] Edited December 25, 2012 by Hope2 Quote
Isadora7 Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Hope2']Kochani-dziejszy dzień upływa na spokojnie,trochę leniwie. Frodo wybrzydza przy gotowanym-makaron go w ząbki kłuje-to jedyne co zostaje w miseczce. Tabletki zjada ładnie-podawane podstępem(rozgniatane na proszek i mieszane z pasztecikiem). [COLOR=#0000ff]Wczoraj zaksięgowało się 100zł na koncie od Fundacji SOS dla Jamników[/COLOR][COLOR=#000000]-dziękuję[/COLOR][/QUOTE] Dzięki za potwierdzenie wpłaty Quote
Energy Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 No troszkę lenistwa nawet przy Frodziku też sę przyda;) Cieszę się, że z małym ok:) Quote
Isadora7 Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 [quote name='Energy']No troszkę lenistwa nawet przy Frodziku też sę przyda;) Cieszę się, że z małym ok:)[/QUOTE] Się razem cieszymy Quote
Hope2 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Szkoda,że nie udaje mi sie zrobić Frodziakowi zdjęcia jak biega-kica z uśmiechem od ucha do ucha :shake:wraca ADHD jak nic-juz nawet koty znów chce gonić:shake: Quote
Recommended Posts