Hope2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='szyszunia557']Ja też to przeoczyłam, ale myślę, że nie będzie problemu. napiszcie tylko, czy zmienić dane do przelewów ?[/QUOTE] chyba nie-ja też na MC,bazarki idą na jamniki-może niech tak zostanie,żeby nie robić zamieszania? Quote
Hope2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='szyszunia557']Hope2 podlinkuj sobie banerek ! Wiem, że w tej chwili to nie najważniejsze, ale piszesz dużo na innych wątkach, łatwiej będzie trafić nowym osobom do Frodusia :loveu: że jak??? co dokładnie mam zrobić????? ja dziada widzę-wy nie???? Quote
Isadora7 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='ewu']Cioteczki kochane nie martwcie się ludźmi... Zawsze są zazdrośnicy i złośliwcy.... Niedawno miałam okazję przez takich przeryczeć dwa dni... Ważne ,że była maleńka koopka i Froduś lepiej. Przez takich nawet nie warto ryczeć, niemniej jednak trzeba sygnalizować że takie szuje są na świecie. [quote name='ewu']Posłałam drugą ratę z obiecanych 400 zł:) Poszło 200 zł,czyli wszystko zadeklarowane już wpłaciłam:) Przepraszam za parodniowe opóźnienie ale miałam problem z kontem. [quote name='ewu'] Wpłaciłam na konto Mondo Cane z pierwszego postu. Teraz widzę konto Jamników , czy źle zrobiłam? Jak zaczynała się akcja z Frodem Fundacja SOS dla Jamników nie miala jeszcze konta. Niemniej jednak zgode na operację i inne papiery w klinice w Grudziądzu są na mnie i Fundację SOS dla Jamników. Konto już mamy, ale nie ma sensu robić bajzla wiec w chwili obecnej bazarki i aukcje są robione na konto Fundacji SOS. Z tych kwot cześć w postaci karmy czy tzw rezerwowej stówy leci do DT bo Hope musi miec pod reką grosz na benzynę, telefony, na przypadki. No i oczywiście wszystko co ponadto wzmocni kwotę do spłaty zadłużenia, ale taka kwote przeleje na MC bo faktura de facto jest z na MC. Aukce będą, będą tym bardziej zę zgłosiły się do nas osoby gotowe wystawić u siebie, równiez osoby z ebaya i świstaka, ale uznałam ze sa Świeta i do tematu wróce po, zapewne juz wtedy będe miała jansośc w kwestii IP. IP daje sie odczytać również w źródle maila, że nie wspomne o zapisie heksadecymalnym który ma każdy plik, wiec bee miała możliwość porównania. Gdyby łajza nie była łajzą to była szansa ze z aukcji zebrałoby sie 2500 zł i bylibyśmy w domu. Dobro wraca, ZŁO tym bardziej i co najmniej w dwójnasób. Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. "Zawiść nie bardzo szkodzi temu, przeciw komu jest skierowana, ten bowiem może łatwo ją zlekceważyć, a widzi przecież, że zawistnik sam się ośmiesza. Szkodzi jednak samemu zawistnemu i przyprawia go o męki." Quote
Hope2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Na razie niech jest tak-sprawdziłam-działa,jak będę miała więcej czasu pomęczę się z obrazkiem Quote
elke Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 wrzuciłam Isadora7 ....Pani opis u siebie na tablicę, reklamujmy to pokażemy mendom , że ich chamstwo przysłużyło się psu...... [h=5]WRZUCAM na tablicę i liczę , że dzięki chamstwu ....pewnych osób ( nie no nie osób tylko łajz ... tak przy świętach nie wypada wyzywać więc określenie nader delikatne ) sprzedaż kalendarza ruszy.... bo ten co chce zaszkodzić biednemu, szkodzi sam sobie.....!!!!! Kim są owe osoby, które SOS dla Jamników zazdroszczą i robią wiele ruchów ( tylko myślą, że my nie wiemy , hehe jakie to "to głupie jest....a niby wyuczone takie :)) Kto się wyłamuje, jedzie na "plecach " innych i zazdrości większość osób wie ( dzięki ludzie za otwarte oczy , choć jeszcze jest grono "zaślepionych" )...... Ja sama mam kupe dowodów i je udostepnię w odpowiednim czasie ... Dzięki SOS dla Jamników za to, że jest , po prostu jest..... są tacy z którymi konkurować nie warto, ale łajza potrzebuje czasu żeby zrozumieć.... Dodam , że aukcje SOS dla Jamników zawszę będą się kręcić, i nie chodzi o ten towar, chodzi o zaufanie do SOS ;)[/h] Quote
Isadora7 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 (edited) Również na to zbieramy: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Faktura za Katowice -735 zł(w tym osocze,leki i kołnierz) - płatna do 31 grudnia Faktura za Kluczbork -160 zł( jeszcze nie ma daty-minimalne odroczenie to 2 tyg,moze uda się odroczyc o miesiąc?) Koszty paliwa(300km)-150 zł ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edited December 22, 2012 by Isadora7 Quote
Mika31 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 nie którzy mają chyba za dużo czasu wychodzę z założenia że jak nie chcę pomagać to nie przeszkadzam innym którzy to robią .Mam nadzieje że ta osoba jest z siebie dumna i pławi się w samouwielbieniu .Mam pytanie czy mogę wpłacić na konto fundacji grosz z dopiskiem Frodo Quote
Hope2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Mika31']nie którzy mają chyba za dużo czasu wychodzę z założenia że jak nie chcę pomagać to nie przeszkadzam innym którzy to robią .Mam nadzieje że ta osoba jest z siebie dumna i pławi się w samouwielbieniu .Mam pytanie czy mogę wpłacić na konto fundacji grosz z dopiskiem Frodo[/QUOTE] Mika13-myślę,że bez znaczenia czy na Mondo,czy SOS. Wiem,że aukcje,bazarki idą na SOS, darowizny na Mondo-żeby nie mieszać Quote
Isadora7 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Isadora7']Również na to zbieramy: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Faktura za Katowice -735 zł(w tym osocze,leki i kołnierz) - płatna do 31 grudnia Faktura za Kluczbork -160 zł( jeszcze nie ma daty-minimalne odroczenie to 2 tyg,moze uda się odroczyc o miesiąc?) Koszty paliwa(300km)-150 zł ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/QUOTE] Poniewaz dogo znowu fiksuje powtarzam wpis bo w poprzednim poscie nie wszystko sie pokazuje Również na to zbieramy: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Faktura za Katowice -735 zł(w tym osocze,leki i kołnierz) - płatna do 31 grudnia Faktura za Kluczbork -160 zł( jeszcze nie ma daty-minimalne odroczenie to 2 tyg,moze uda się odroczyc o miesiąc?) Koszty paliwa(300km)-150 zł ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Quote
Hope2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Bad.ogólne moczu z dnia 20.12.12 Barwa brązowy Przejrzystość zupełna ph 7,0 ciężar właściwy 1,015 Białko 25,0 mg/dl Glukoz nieobecna Bilirubina nie wykryto Urobilinogen w normie Ciała ketonowe nie wykryto Azotany nie wykryto Osad moczu nabłonki płaskie nieliczne w preparacie leukocyty 10-12 wpw erytrocyty świeże 40-50 wpw bakterie liczne kryształy fosforanów amonowo-magnezowych bardzo liczne wpw Pies otrzymał wczoraj Albipen,Melovem,Buscopan comp. Quote
Isadora7 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 (edited) a ja ponownie zacytuje dwa poprzednie nieczytelne posty dopóki dogo sie nie uspokoi to wazne informacje dla Froda [quote name='Isadora7']Również na to zbieramy: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Faktura za Katowice -735 zł(w tym osocze,leki i kołnierz) - płatna do 31 grudnia Faktura za Kluczbork -160 zł( jeszcze nie ma daty-minimalne odroczenie to 2 tyg,moze uda się odroczyc o miesiąc?) Koszty paliwa(300km)-150 zł ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Poniewaz dogo znowu fiksuje powtarzam wpis bo w poprzednim poscie nie wszystko sie pokazuje Również na to zbieramy: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Faktura za Katowice -735 zł(w tym osocze,leki i kołnierz) - płatna do 31 grudnia Faktura za Kluczbork -160 zł( jeszcze nie ma daty-minimalne odroczenie to 2 tyg,moze uda się odroczyc o miesiąc?) Koszty paliwa(300km)-150 zł ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ i zrzucik jakby znikło to co powinno byc widoczne Edited December 23, 2012 by Isadora7 Quote
Hope2 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Energy']Maleńki walcz, proszę...[/QUOTE] Uwierz mi-walczy Quote
yunona Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Frodo odwiedzam cię robaczku, mam nadzieję, że jest coraz lepiej :loveu: , czego nie można powiedzieć o chorych z zawiści, którym wydaje się , że są bezkarni . Wszystko kiedyś się skończy...... Quote
Hope2 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Isadora7'] ale mikro:lol: w patrzałkach nie widzę:mad: Quote
Hope2 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 kolejna noc za nami-było różnie-źle,bardzo źle-w końcu dobrze. Kochana ulv-co ja bym bez Ciebie zrobiła????i Energy i Isadora-prawie całą noc siedziały ze mną-tutaj,na fb,telefonach-dziękuję:iloveyou: przez jakiś czas nie było siusiu,z kupką też nie lepiej,pojawiły sie wymioty:placz::wallbash:telefony do całodobowych wetów-nie powiem co mówili Cewnik udrażniałam-pomogło o 6.35 pojawiła się ładna duża kałuża, do zadka podałam ciekłą parafinę z letnią wodą (2cm+3 cm)-pomogło-mały znów spokojnie śpi koło kaloryfera. O 9 leki-jak bedzie ok,to położe się na 2 godz Quote
Hope2 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Przed 9 odkorkowałam cewnik-wypadł malutki kamyczek-i od tej pory mały sika cały czas-pod ciśnieniem i bez-czekam z podaniem leków-no niech się chłopak w końcu odsiusia:multi: Quote
Hope2 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Jest dobrze-przed 9 go "odkorkowałam"-licząc na parę kropelek przy wielkim wysiłku. Wysiłek był-wyskoczył malutki kamyczek-a później mały siusiał,siusiał-prawie godz,zmieniał miejsce-chodziłam za nim z mopem,bo wstydził sie strasznie i chciał "sprzątać". Uspokajałam,miziałam-opróżnił już chyba cały pęcherz. W czasie kiedy szykowałam mu leki-tabletki miażdżę na proszek i mieszam z pasztecikiem-pojawiła sie kupka. Leki podane,mały przysypia obok mnie-ja też położę sie na chwilę-już jestem spokojna o niego Quote
Mika31 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 trzymaj się malutki dzięki Hope2 wraca mi wiara w ludzi Quote
lika1771 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Kochani przeprasza,ale Was tu troche zaglada moze pomozecie poszukuję domu dla maleńkiej suczki. Psina mieszka w skandalicznych warunkach jest wychudzona, zmarznięta, ma chorą łapkę, którą powinien zobaczyć wet.Sunia przebywa w obejściu kobiety, która zupełnie sobie nie radzi ze stadem psów. Psy są zagłodzone dostają znikome ilości wody bo na posesji nie ma studni. KOSZMAR Wiecej info.luka1 Quote
Energy Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 (edited) [quote name='Hope2']Jest dobrze-przed 9 go "odkorkowałam"-licząc na parę kropelek przy wielkim wysiłku. Wysiłek był-wyskoczył malutki kamyczek-a później mały siusiał,siusiał-prawie godz,zmieniał miejsce-chodziłam za nim z mopem,bo wstydził sie strasznie i chciał "sprzątać". Uspokajałam,miziałam-opróżnił już chyba cały pęcherz. W czasie kiedy szykowałam mu leki-tabletki miażdżę na proszek i mieszam z pasztecikiem-pojawiła sie kupka. Leki podane,mały przysypia obok mnie-ja też położę sie na chwilę-już jestem spokojna o niego[/QUOTE] Hope jesteś wspaniała:loveu:Strasznie się cieszę:multi::multi::multi: Przyznam się, że w nocy naprawdę bardzo, ale to bardzo się już o małego bałam:oops::-( Czyli wet z Kluczborka miał rację, mały ma kamicę!. Miejmy nadzieję, że już więcej kamyczków nie ma i nie będzie poterzebna operacja! I że będzie już tylko dobrze, oby:thumbs: Weź troszkę o siebie zadbaj, pośpij, co? Edited December 23, 2012 by Energy Quote
Recommended Posts