Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Leki
UrinoVet Dog 400 mg-1 tabl dziennie
Sedalin żel-0,25 strzykawki co dwa dni(strzykawka 1.0 ml)
emobioflo(a?)x-1 tabletka dziennie
płyn w strzykawce-o,5 cm/dziennie
stress out-1 tabl dziennie
debridad-1 raz dziennie-jeśli nie bedzie kupki

Edited by Hope2
Posted

Nie było mnie dzisiaj od rana, ale cały czas myślami byłam z Wami. Frodo dziubasku nie możesz nas tak stawiać pod ścianę i chorować:mad::-o :p Przecież ta biedna Hope osiwieje przez ciebie, my poobgryzane pazury a tu sylwester za pasem :evil_lol: Cieszę się, że obyło się bez operacji, miejmy nadzieję, że tylko tak i , że po wyjęciu cewnika będzie samodzielnie olewał ogród.:evil_lol: Trzymamy kciuki i zachęcamy cioteczki do kupowania kalendarzy z Frodo, ja w pracy zgwałciłam parę osób, to tylko 5 zł , a grosz do grosza a będzie kokosza :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='yunona']...ja w pracy zgwałciłam parę osób, to tylko 5 zł ... :multi::multi::multi:[/QUOTE]

No ładnie:diabloti: :evil_lol:

sorki ;), cały dzień jajo znosiłam ...

Posted

[quote name='yunona']Nie było mnie dzisiaj od rana, ale cały czas myślami byłam z Wami. Frodo dziubasku nie możesz nas tak stawiać pod ścianę i chorować:mad::-o :p Przecież ta biedna Hope osiwieje przez ciebie, my poobgryzane pazury a tu sylwester za pasem :evil_lol: Cieszę się, że obyło się bez operacji, miejmy nadzieję, że tylko tak i , że po wyjęciu cewnika będzie samodzielnie olewał ogród.:evil_lol: Trzymamy kciuki i zachęcamy cioteczki do kupowania kalendarzy z Frodo, ja w pracy zgwałciłam parę osób, to tylko 5 zł , a grosz do grosza a będzie kokosza :multi::multi::multi:[/QUOTE]
DZIĘKUJĘ :loveu:

Posted

[quote name='Gusiaczek']Po to był bazarek, by się przydała. Kasa.
Pozdrawiam.[/QUOTE]

się szykuje kolejny, no i część z bazarku z wirtualnymi kartkami idzie na Frodo, a kalendarze mam nadzieje ztez pójda.
Wysłalam Hope 100 zeta póki co bezpośrednio do niej, tez musi mięc pod ręką (ewentualny transport, paliwo, telefony). Nasz Fundacja zakupila też karme m.in dla Frodo - w poniedziałek mają mi powiedzie kiedy karma kurierem dojdzie (myślę, że zaraz po świętach)

Posted

[quote name='yunona']No to kokosza jest znaczy się :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]
:lol:

ja na nogach jestem już prawie 72 godz-siedzę przy małym,tulę,miziam i mówie do niego.
W Katowicach musiałam zostawić go samego na 2 godz-serce mi pękało jak widziałam jego oczka-takie smutne:-(

Posted

[quote name='Isadora7']się szykuje kolejny, no i część z bazarku z wirtualnymi kartkami idzie na Frodo, a kalendarze mam nadzieje ztez pójda.
Wysłalam Hope 100 zeta póki co bezpośrednio do niej, tez musi mięc pod ręką (ewentualny transport, paliwo, telefony). Nasz Fundacja zakupila też karme m.in dla Frodo - w poniedziałek mają mi powiedzie kiedy karma kurierem dojdzie (myślę, że zaraz po świętach)[/QUOTE]
Pogadam z wetem z Kluczborka-żeby fakturę odroczył na miesiąc-tyle najwiecej mogą. To fajni ludzie-jutro do nich zadzwonię i powiem co z małym,dzisiaj już za późno na tel było-a pani wet bardzo przejęta losem małego

Posted

[quote name='nescca']A jak miałaś nie dostać? Przecież znów Go ratujesz.....Anusiu kochana ..... Pisz jakie faktury...kwoty. Trzeba to uzbierać kurka wodna!!!![/QUOTE]
nie napisałam??:crazyeye:

za dzisiaj 735-rozumiem,że mam wysłać poleconym do MC
za wczoraj 160, paliwo wyszło 150 zł

Posted

[quote name='Hope2']i dalej śpi-opatulony w kocyk na fotelu-ja siedzę na podłodze:razz:mały pleckami i doopke się we mnie wtula-jak wychodze do piwnicy-czeka pod drzwiami[/QUOTE]
Oj widzę, że wpadasz :evil_lol:, no ale jak tu nie kochać bidusia :lol:

Posted

[quote name='yunona']Oj widzę, że wpadasz :evil_lol:, no ale jak tu nie kochać bidusia :lol:[/QUOTE]

Już wpadła:)ale co się dziwić, fakt:)

Co to właściwie jest? Co powiedział wet?

Posted

[quote name='Energy']Już wpadła;)

Co to właściwie jest? Co powiedział wet?[/QUOTE]
z tego co zrozumiałam (a nie rozumiem fachowego nazewnictwa)-powikłanie po operacji/zrosty-dlatego są problemy z oddawaniem moczu i kału. Jak dostane na mejla dokumentację medyczną-od razu przedrukuję-może Hektor znów poratuje tłumaczeniem???

Posted

[quote name='Energy']no ale skąd kamyczki w takim razie?
zrosty tak nagle? i tak nagle objawy?[/QUOTE]
bo zrosty robia się miesiąc,półtora po operacji-i to jest normalne. Niestety mogą uciskać nerwy:-(

Pisałam,że mały dzisiaj kaszlał? 4 razy-suchy kaszel

Posted

[quote name='Hope2']bo zrosty robia się miesiąc,półtora po operacji-i to jest normalne. Niestety mogą uciskać nerwy:-(

Pisałam,że mały dzisiaj kaszlał? 4 razy-suchy kaszel[/QUOTE]

Kurde jeszcze kaszel , czemu na tego dzieciaka sie wszystko sprzęgło