Hope2 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='ewu']Jak go nie kochać:) Byłam bez netu i tęskniłam za wieściami o Frodo. A tu takie fotki:) Witamy ewu! Frodziak też tęsknił:dog: Quote
Isadora7 Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Wyspalam sie dzisiaj trochę. I zaraz nadrabiam zaległości. A przede wszystkim spróbuje ogarnac kasę. Fundacja SOS dla Jamników ma już swoje konto więc aukcje dla Frodo będe robic już na konto SOS. Quote
Hope2 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Isadora7']Wyspalam sie dzisiaj trochę. I zaraz nadrabiam zaległości. A przede wszystkim spróbuje ogarnac kasę. Fundacja SOS dla Jamników ma już swoje konto więc aukcje dla Frodo będe robic już na konto SOS.[/QUOTE] cieszę się,że zdecydowałaś się na sen:lol: czekam na linki do aukcji-chcę pocztówkę Quote
hektor2461 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Hope2']Raczej dzięki temu,że on młodziutki jeszcze. I dzięki tylu dobrym myślom wysyłanym dla niego:lol: ja nic szczególnego nie robię:shake:[/QUOTE] Rodzina z Opolszczyzny chce zaadoptować pieska młodego, małego i z krótką sierścią. Zadzwoń pod nr. tel. 602 467 499. Może Frodo będzie miał szczęście. Quote
Hope2 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='hektor2461']Rodzina z Opolszczyzny chce zaadoptować pieska młodego, małego i z krótką sierścią. Zadzwoń pod nr. tel. 602 467 499. Może Frodo będzie miał szczęście.[/QUOTE] Hektorku kochany-najpierw muszę zadzwonić do kliniki,wysłać im film z "chodem" małego-ja muszę być pewna,że jest z nim ok. A później pogadać z ludźmi z fundacji-i dopiero wtedy szukać mu domku... Nie mam prawa podejmować takich decyzji sama. Bardzo mocno wierzę,że mały szybko znajdzie kochający dom-jego atutem jest młody wiek i niewielkie rozmiary...no i jest dużo ludzi kochających jamniki (i tylko jamniki) Quote
anica Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Energy']Odpowiedź weta dotycząca gorsetu już padła na wątku, nie jest potrzebny.[/QUOTE] Ok - nie doczytałam , dziękuję :) Quote
Gusiaczek Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Zapytam o jedno - dlaczego Fundacja przejęła "pieczę" nad Frodo? Quote
keakea Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Gusiaczek']Zapytam o jedno - dlaczego Fundacja przejęła "pieczę" nad Frodo?[/QUOTE] Która Fundacja? Quote
Akrum Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Przyszłam zobaczyć co ciekawego u chłopaka słychać :) Quote
Isadora7 Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Gusiaczek']Zapytam o jedno - dlaczego Fundacja przejęła "pieczę" nad Frodo?[/QUOTE] Jeżeli pytasz o Fundacje SOS dla Jamników to już Ci mówię/piszę, aczkolwiek jest to na wątku. SOS od poczatku jest prawnym opiekunem Froda, paiery w klinice sa wręcz imiennie na moje imie i nazwisko. Ja wyrażałam zgodę i podpisywałam zgodę na operacje i zgodę na to że koszt taki a nie inny. W chwili gdy podpisywałam liczyło się życie, a my nie mieliśmy jeszcze konta. I tego konta użyczyła Mondo Cane. Konto moglismy już mieć ale w tym zwierzęcym Światku tyle osób robi Fundacje ale nikt nie powie, nie podpowie szczerze co i jak. Nie stać nas na papugę, doświadczenie zdobywamy sami. Bywa że boleśnie, bywa że jesteśmy wręcz okradani z tego co wypracowaliśmy. Od poczatku jestem w ścisłym kontakcie z DT a to że nie reklamuje sie z tym na wątku i nie hopsam co drugi post wynika przede wszystkim z braku czasu (to nie jeden pies któremu pomagam na dodatek skutecznie). Quote
Hope2 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Jeszcze trochę i cioteczki przestaną odbierać telefony ode mnie:shake: Mały za jakąś godz będzie miał foteczki wrzucone na fb:lol: Quote
Energy Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Hope2']Jeszcze trochę i cioteczki przestaną odbierać telefony ode mnie:shake: Mały za jakąś godz będzie miał foteczki wrzucone na fb:lol:[/QUOTE] Dać Ci mój?:) ja lubię gadać:) Quote
Hope2 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Energy']Dać Ci mój?:) ja lubię gadać:)[/QUOTE] Energy-zawsze potrafisz poprawić mi humor :kiss_2: Dobra wiadomość jest taka,że byliśmy u moich rodziców z małym-w gościach-aniołeczek. No i rodzice dorzucili maleńki grosik do zbiórki na małego-przeleję jutro,dzisiaj nie chcę nic pokręcić Quote
Hope2 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Energy']Dać Ci mój?:) ja lubię gadać:) Energy-skrzynkę oczyść! Quote
Energy Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Hope2']Energy-zawsze potrafisz poprawić mi humor :kiss_2: [/QUOTE] No popatrz a mój mąż mówi całkiem odwrotnie:diabloti: Cieszę się:) Quote
ewu Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Hope2']Witamy ewu! Frodziak też tęsknił:dog: Mam nadzieję,że mu opowiadasz wieczorem o Ciotkach z dogo:eviltong::lol: Quote
Hope2 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='ewu']Mam nadzieję,że mu opowiadasz wieczorem o Ciotkach z dogo:eviltong::lol:[/QUOTE] Każdego dnia mówię mu o Dobrych Aniołach-zwłaszcza jak mu głupotki do głowy przychodzą. A on patrzy tymi swoimi wielkimi oczkami i słucha...ale i tak swoje chce zrobić:lol: Quote
Hope2 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='keakea']Frodonek-Krótkoogonek :loveu:[/QUOTE] ogonek powolutku jakby zaczyna żyć-z całą pewnością mały go czuje (jak dotknę od razu reaguje) Quote
Energy Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Hope2']ogonek powolutku jakby zaczyna żyć-z całą pewnością mały go czuje (jak dotknę od razu reaguje)[/QUOTE] :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
arabiansaneta Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 To dobrze, bo gdyby w przyszłości nie umiał zamerdać, miałby przechlapane w kontaktach z innymi psami. Quote
Gusiaczek Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Isadora7']Jeżeli pytasz o Fundacje SOS dla Jamników to już Ci mówię/piszę, aczkolwiek jest to na wątku. SOS od poczatku jest prawnym opiekunem Froda, paiery w klinice sa wręcz imiennie na moje imie i nazwisko. Ja wyrażałam zgodę i podpisywałam zgodę na operacje i zgodę na to że koszt taki a nie inny. W chwili gdy podpisywałam liczyło się życie, a my nie mieliśmy jeszcze konta. I tego konta użyczyła Mondo Cane. Konto moglismy już mieć ale w tym zwierzęcym Światku tyle osób robi Fundacje ale nikt nie powie, nie podpowie szczerze co i jak. Nie stać nas na papugę, doświadczenie zdobywamy sami. Bywa że boleśnie, bywa że jesteśmy wręcz okradani z tego co wypracowaliśmy. Od poczatku jestem w ścisłym kontakcie z DT a to że nie reklamuje sie z tym na wątku i nie hopsam co drugi post wynika przede wszystkim z braku czasu (to nie jeden pies któremu pomagam na dodatek skutecznie).[/QUOTE] Dziękuję, już wiem:) Powodzenia!!! :) Quote
Gusiaczek Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Frodziaku, koniec bazarku - ile w sumie jest dla Ciebie - po zakończeniu rozliczenia:) Trzymaj się - będzie dobrze;) Quote
Hope2 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Zapraszam na bazarek dla Frodusia i małego Trotylka! Można się zaopatrzyć w śliczne e-kartki z swoimi pupilami http://www.dogomania.pl/forum/threads/237521-Bo%C5%BConarodzeniowe-E-KARTKI-na-dwa-jamnisie-do-20-XII-2012 Quote
szyszunia557 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Rozliczenie zaktualizowane w pierwszym poście. Na dzień 13.12.12 uzbierana kwota to 2.264.00 zł ! Quote
Recommended Posts