Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyspalam sie dzisiaj trochę. I zaraz nadrabiam zaległości. A przede wszystkim spróbuje ogarnac kasę. Fundacja SOS dla Jamników ma już swoje konto więc aukcje dla Frodo będe robic już na konto SOS.

Posted

[quote name='Isadora7']Wyspalam sie dzisiaj trochę. I zaraz nadrabiam zaległości. A przede wszystkim spróbuje ogarnac kasę. Fundacja SOS dla Jamników ma już swoje konto więc aukcje dla Frodo będe robic już na konto SOS.[/QUOTE]
cieszę się,że zdecydowałaś się na sen:lol:
czekam na linki do aukcji-chcę pocztówkę

Posted

[quote name='Hope2']Raczej dzięki temu,że on młodziutki jeszcze. I dzięki tylu dobrym myślom wysyłanym dla niego:lol:
ja nic szczególnego nie robię:shake:[/QUOTE]

Rodzina z Opolszczyzny chce zaadoptować pieska młodego, małego i z krótką sierścią. Zadzwoń pod nr. tel. 602 467 499. Może Frodo będzie miał szczęście.

Posted

[quote name='hektor2461']Rodzina z Opolszczyzny chce zaadoptować pieska młodego, małego i z krótką sierścią. Zadzwoń pod nr. tel. 602 467 499. Może Frodo będzie miał szczęście.[/QUOTE]
Hektorku kochany-najpierw muszę zadzwonić do kliniki,wysłać im film z "chodem" małego-ja muszę być pewna,że jest z nim ok. A później pogadać z ludźmi z fundacji-i dopiero wtedy szukać mu domku... Nie mam prawa podejmować takich decyzji sama. Bardzo mocno wierzę,że mały szybko znajdzie kochający dom-jego atutem jest młody wiek i niewielkie rozmiary...no i jest dużo ludzi kochających jamniki (i tylko jamniki)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Zapytam o jedno - dlaczego Fundacja przejęła "pieczę" nad Frodo?[/QUOTE]

Jeżeli pytasz o Fundacje SOS dla Jamników to już Ci mówię/piszę, aczkolwiek jest to na wątku. SOS od poczatku jest prawnym opiekunem Froda, paiery w klinice sa wręcz imiennie na moje imie i nazwisko. Ja wyrażałam zgodę i podpisywałam zgodę na operacje i zgodę na to że koszt taki a nie inny. W chwili gdy podpisywałam liczyło się życie, a my nie mieliśmy jeszcze konta. I tego konta użyczyła Mondo Cane.

Konto moglismy już mieć ale w tym zwierzęcym Światku tyle osób robi Fundacje ale nikt nie powie, nie podpowie szczerze co i jak. Nie stać nas na papugę, doświadczenie zdobywamy sami. Bywa że boleśnie, bywa że jesteśmy wręcz okradani z tego co wypracowaliśmy. Od poczatku jestem w ścisłym kontakcie z DT a to że nie reklamuje sie z tym na wątku i nie hopsam co drugi post wynika przede wszystkim z braku czasu (to nie jeden pies któremu pomagam na dodatek skutecznie).

Posted

[quote name='Hope2']Jeszcze trochę i cioteczki przestaną odbierać telefony ode mnie:shake: Mały za jakąś godz będzie miał foteczki wrzucone na fb:lol:[/QUOTE]

Dać Ci mój?:) ja lubię gadać:)

Posted

[quote name='Energy']Dać Ci mój?:) ja lubię gadać:)[/QUOTE]
Energy-zawsze potrafisz poprawić mi humor :kiss_2:

Dobra wiadomość jest taka,że byliśmy u moich rodziców z małym-w gościach-aniołeczek. No i rodzice dorzucili maleńki grosik do zbiórki na małego-przeleję jutro,dzisiaj nie chcę nic pokręcić

Posted

[quote name='ewu']Mam nadzieję,że mu opowiadasz wieczorem o Ciotkach z dogo:eviltong::lol:[/QUOTE]
Każdego dnia mówię mu o Dobrych Aniołach-zwłaszcza jak mu głupotki do głowy przychodzą. A on patrzy tymi swoimi wielkimi oczkami i słucha...ale i tak swoje chce zrobić:lol:

Posted

[quote name='keakea']Frodonek-Krótkoogonek :loveu:[/QUOTE]
ogonek powolutku jakby zaczyna żyć-z całą pewnością mały go czuje (jak dotknę od razu reaguje)

Posted

[quote name='Isadora7']Jeżeli pytasz o Fundacje SOS dla Jamników to już Ci mówię/piszę, aczkolwiek jest to na wątku. SOS od poczatku jest prawnym opiekunem Froda, paiery w klinice sa wręcz imiennie na moje imie i nazwisko. Ja wyrażałam zgodę i podpisywałam zgodę na operacje i zgodę na to że koszt taki a nie inny. W chwili gdy podpisywałam liczyło się życie, a my nie mieliśmy jeszcze konta. I tego konta użyczyła Mondo Cane.

Konto moglismy już mieć ale w tym zwierzęcym Światku tyle osób robi Fundacje ale nikt nie powie, nie podpowie szczerze co i jak. Nie stać nas na papugę, doświadczenie zdobywamy sami. Bywa że boleśnie, bywa że jesteśmy wręcz okradani z tego co wypracowaliśmy. Od poczatku jestem w ścisłym kontakcie z DT a to że nie reklamuje sie z tym na wątku i nie hopsam co drugi post wynika przede wszystkim z braku czasu (to nie jeden pies któremu pomagam na dodatek skutecznie).[/QUOTE]

Dziękuję, już wiem:)
Powodzenia!!! :)