Isadora7 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='szyszunia557']Może to głupie pytanie, ale co będzie, jeżeli nie uzbiera się pełnej kwoty do w/w daty ?[/QUOTE] [quote name='keakea']Ktoś będzie musiał założyć brakującą kwotę z własnej kieszeni - proste :([/QUOTE] [quote name='krakowianka.fr']piekny bazrek, polecam ale trzeba bedzie wiecej niz 1 bazarek zeby splacic dlug ja sie melduje do podnoszenia, nawet rozeslania watkow, ale ktos je musi zrobic (ja juz mam 2 teraz i 3ci sie robic bedzie, wiec przed 2013 kolejnego nie wyrobie....) ....[/QUOTE] No ja dopinam koleny bazarek i aukcje cegiełkową Quote
Gusiaczek Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='krakowianka.fr']piekny bazrek, polecam ale trzeba bedzie wiecej niz 1 bazarek zeby splacic dlug ja sie melduje do podnoszenia, nawet rozeslania watkow, ale ktos je musi zrobic (ja juz mam 2 teraz i 3ci sie robic bedzie, wiec przed 2013 kolejnego nie wyrobie....) ....[/QUOTE] Dziękuję:) Tak .... potrzeba jest ogromna:( Quote
Hope2 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [B][COLOR=#FF0000][SIZE=4]dotarła do mnie płytka z ćwiczeniami-więc będziemy się rahabilitowali[/SIZE][/COLOR][/B] Quote
__Lara Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Hope2'][B][COLOR=#FF0000][SIZE=4]dotarła do mnie płytka z ćwiczeniami-więc będziemy się rahabilitowali[/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE] Super - powodzenia w ćwiczeniach :) Quote
Hope2 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ależ tu cicho dzisiaj. Frodo już smacznie chrapie...na mojej podusi :diabloti: Quote
Isadora7 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Hope2']Ależ tu cicho dzisiaj. Frodo już smacznie chrapie...na mojej podusi :diabloti:[/QUOTE] A bo ja to dzisiaj nie wiem w co ręce włożyć Quote
Hope2 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Isadora7']A bo ja to dzisiaj nie wiem w co ręce włożyć[/QUOTE] Ja dzisiaj oczy na zapałki-muszę co godz chodzić do centralnego dorzucać-żeby futra nie zmarzły jak się wypali...ale za to nadrobię zaległości w praniu i ....blogu Quote
nescca Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Jestem z Wami Hope..... też pilnuje ognia aby sierściuchy nie zmarzły.... Moje laleczki. Spia tu słodko przy mnie :) Sciskam Twoich chłopaczków. Quote
Hope2 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='nescca']Jestem z Wami Hope..... też pilnuje ognia aby sierściuchy nie zmarzły.... Moje laleczki. Spia tu słodko przy mnie :) Sciskam Twoich chłopaczków.[/QUOTE] echhh...zachciało nam się być "strażniczkami domowego ogniska":placz: Quote
Hope2 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 :lol: mały łobuz korzysta-idziemy na króciutki spacerek-a co!:evil_lol: Quote
Energy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Hope spać nie możesz? Mały Ci miejsce zajął?:evil_lol: Quote
szyszunia557 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Wybaczcie, proszę :-( u mnie z czasem kiepsko. Pracuję w handlu i okres przedświąteczny, to prawdziwy dramat. Już mi patrzałki z orbit wyskakują, aż w domu nie mam siły do kompa siadać... Quote
Hope2 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Energy']Hope spać nie możesz? Mały Ci miejsce zajął?:evil_lol:[/QUOTE] mogę,mogę-gdzieś ok 5 padłam-a 7 pobudka! Frodo chce na dwór! Quote
keakea Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Hope2']Ja dzisiaj oczy na zapałki-muszę co godz chodzić do centralnego dorzucać-żeby futra nie zmarzły jak się wypali...ale za to nadrobię zaległości w praniu i ....blogu[/QUOTE] Co godzinę??? Oj, masz stary kocioł co? Bez podajnika? :( Quote
Hope2 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='keakea']Co godzinę??? Oj, masz stary kocioł co? Bez podajnika? :([/QUOTE] Ano bez-ale ważne,że jest:lol: I dzięki temu słyszałam jak Frodo sobie chrapie,sapie i poszczekuje przez sen:eviltong:cudak z niego jest;) Quote
krakowianka.fr Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 czekamy na linki....:) [quote name='Isadora7']No ja dopinam koleny bazarek i aukcje cegiełkową[/QUOTE] Quote
Hope2 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='krakowianka.fr']czekamy na linki....:)[/QUOTE] Oj..to ja jeszcze szybko małemu muszę fotkę machnąć-bo...sami zobaczycie Quote
Hope2 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Kto chce poczytać więcej o małym-zapraszam tutaj [URL]http://toleslaw237.blogspot.com/[/URL] Quote
ewu Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Hope2']mogę,mogę-gdzieś ok 5 padłam-a 7 pobudka! Frodo chce na dwór![/QUOTE] A to drań mały:) Quote
toyota Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bardzo fajnie czyta się Twojego bloga. A jak rehabilitacja, czy jest trudna ? Frodo chce współpracować, czy raczej się wyrywa ? Quote
Isadora7 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Hope2']Kto chce poczytać więcej o małym-zapraszam tutaj [URL]http://toleslaw237.blogspot.com/[/URL][/QUOTE] [B]Blog jest świetny zamierzam zrobić na stronie [URL="http://tiny.pl/h48qq"][U][IMG]http://tiny.pl/hk8m4[/IMG][/U][/URL] banerek z przekierowaniem [/B] tylko odsyfie kompa mam ponad 80 zawirusowanych plików i właśnie komp sie leczy Quote
Hope2 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='toyota']Bardzo fajnie czyta się Twojego bloga. A jak rehabilitacja, czy jest trudna ? Frodo chce współpracować, czy raczej się wyrywa ?[/QUOTE] Rehabilitacja-wstyd się przyznać-ale nie potrafię odtworzyć płyty-próbuję na wszystkie sposoby i za każdym razem wyskakuje mi "błąd skondensowanych plików". Jutro młody weźmie płytkę do p.informatyka-może on coś poradzi? Quote
Hope2 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Isadora7'][B]Blog jest świetny zamierzam zrobić na stronie [URL="http://tiny.pl/h48qq"][U][IMG]http://tiny.pl/hk8m4[/IMG][/U][/URL] banerek z przekierowaniem [/B] tylko odsyfie kompa mam ponad 80 zawirusowanych plików i właśnie komp sie leczy[/QUOTE] to dobrze-jak upoluję dziada z ADHD to mu zrobię te fotki,które obiecałam Quote
Recommended Posts