toyota Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czy wiadomo, o której będzie ulv w Grudziądzu ? Za późno wróciłam do domu i już nie zdołałam się dodzwonić. Quote
Hope2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='toyota']Czy wiadomo, o której będzie ulv w Grudziądzu ? Za późno wróciłam do domu i już nie zdołałam się dodzwonić.[/QUOTE] Nie wiem,jestem z nią umówiona na telefon jutro-jak odezwie się do mnie Isadora-która z musi dodzwonić się do dr Mederskiego Quote
Hope2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Toyota-czy masz dla mnie płytkę z ćwiczeniami Froda???? Quote
Isadora7 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='ewu']Mam nadzieję,że po moich akcjach telefonicznych nie macie mnie dosyć i końcówka dograna:)[/QUOTE] Powiedzmy że dograne nie udało mi sie złapać dr Mederskiego. Od rana podejmuje nowe próby Quote
toyota Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Hope2']Toyota-czy masz dla mnie płytkę z ćwiczeniami Froda????[/QUOTE] Nie mam płyty. Dzisiaj nie byłam w lecznicy a wczoraj nie była jeszcze nagrana. Quote
Hope2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='toyota']Nie mam płyty. Dzisiaj nie byłam w lecznicy a wczoraj nie była jeszcze nagrana.[/QUOTE] Ale będzie? ja naprawdę nie wiem jak z nim ćwiczyć Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Isadora7']Powiedzmy że dograne nie udało mi sie złapać dr Mederskiego. Od rana podejmuje nowe próby[/QUOTE] Oj jutro tam nieczynne, masz komórkę do niego? Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Hope2']Nawet tak nie żartuj! Jutro do 10 powinnam już wiedzieć czy maluch do mnie dotrze[/QUOTE] Ja nie żartuję, wykonałam dzisiaj masę telefonów i ostatni szlif to telefon Isadory do dr Mederskiego i do ulvhedinn. Moja rola się skończyła. Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Bardzo się starałam,żeby wszystko dograć ale końcówka należy do Isadory7 i ulvhedinn, która musi podać godzinę swojego przyjazdu do Grudziądza. Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='ewu']Dajcie znać.[/QUOTE] Ulv w drodze do Grudziądza Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 My czekamy...jak bedę coś wiedzieć-od razu dam znać Quote
Maruda666 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Mocne kciukasy :) Maleńki, miałeś szczęście, że takie wspaniałe osoby spotkałeś na swojej drodze :) Quote
ewu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Hope2']Ulv w drodze do Grudziądza[/QUOTE] Dziękuję:) Szczęśliwej drogi:) Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Frodo wyruszył w podróż-jedzie z Ulv-bedą wieczorem:multi: Quote
__Lara Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Szczęscie w nieszczęsciu trafiło się Frodo :) Quote
Isadora7 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Hope2']Frodo wyruszył w podróż-jedzie z Ulv-bedą wieczorem:multi:[/QUOTE] To ja ide odespać bo położyłam sie o 4 a juz od 8 scigałam dr Mederskiego :) Płyta jest nienagrana jeszcze, rozmawiałam z Toyotą będzie piłowała o nagranie.. Tak juz z usmiechem fajne sytuacje wyszły... Po rozmowie z dr Mederskim rozmawiałam z Panią Dyżurną w klinice, było fajnie do momentu gdy nadszedł moment kiedy trzeba powiedziedc KTO. I co miałam powiedzieć że ulv i toyota? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Isadora7']To ja ide odespać bo położyłam sie o 4 a juz od 8 scigałam dr Mederskiego :) Płyta jest nienagrana jeszcze, rozmawiałam z Toyotą będzie piłowała o nagranie.. Tak juz z usmiechem fajne sytuacje wyszły... Po rozmowie z dr Mederskim rozmawiałam z Panią Dyżurną w klinice, było fajnie do momentu gdy nadszedł moment kiedy trzeba powiedziedc KTO. I co miałam powiedzieć że ulv i toyota? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] hahahaha-jak najbardziej tak:lol: Prześpij się,bo pewnie padasz,ja jak tylko mały dotrze do mnie od razu napiszę Quote
Isadora7 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Hope2']hahahaha-jak najbardziej tak:lol: Prześpij się,bo pewnie padasz,ja jak tylko mały dotrze do mnie od razu napiszę[/QUOTE] A przed nami jak wiesz bazarowanie Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Isadora7']A przed nami jak wiesz bazarowanie[/QUOTE] wiem,pamiętam Quote
ewu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Isadora7']To ja ide odespać bo położyłam sie o 4 a juz od 8 scigałam dr Mederskiego :) Płyta jest nienagrana jeszcze, rozmawiałam z Toyotą będzie piłowała o nagranie.. Tak juz z usmiechem fajne sytuacje wyszły... Po rozmowie z dr Mederskim rozmawiałam z Panią Dyżurną w klinice, było fajnie do momentu gdy nadszedł moment kiedy trzeba powiedziedc KTO. I co miałam powiedzieć że ulv i toyota? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Komiczne:) Quote
euphoria210 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Hope2']hahahaha-jak najbardziej tak:lol: Prześpij się,bo pewnie padasz,ja jak tylko mały dotrze do mnie od razu napiszę[/QUOTE] To czekamy, czekamy. Quote
Recommended Posts