Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='toyota']Czy wiadomo, o której będzie ulv w Grudziądzu ?

Za późno wróciłam do domu i już nie zdołałam się dodzwonić.[/QUOTE]
Nie wiem,jestem z nią umówiona na telefon jutro-jak odezwie się do mnie Isadora-która z musi dodzwonić się do dr Mederskiego

Posted

[quote name='ewu']Mam nadzieję,że po moich akcjach telefonicznych nie macie mnie dosyć i końcówka dograna:)[/QUOTE]

Powiedzmy że dograne nie udało mi sie złapać dr Mederskiego. Od rana podejmuje nowe próby

Posted

[quote name='Hope2']Toyota-czy masz dla mnie płytkę z ćwiczeniami Froda????[/QUOTE]

Nie mam płyty. Dzisiaj nie byłam w lecznicy a wczoraj nie była jeszcze nagrana.

Posted

[quote name='toyota']Nie mam płyty. Dzisiaj nie byłam w lecznicy a wczoraj nie była jeszcze nagrana.[/QUOTE]
Ale będzie? ja naprawdę nie wiem jak z nim ćwiczyć

Posted

[quote name='Isadora7']Powiedzmy że dograne nie udało mi sie złapać dr Mederskiego. Od rana podejmuje nowe próby[/QUOTE]
Oj jutro tam nieczynne, masz komórkę do niego?

Posted

[quote name='Hope2']Nawet tak nie żartuj! Jutro do 10 powinnam już wiedzieć czy maluch do mnie dotrze[/QUOTE]
Ja nie żartuję, wykonałam dzisiaj masę telefonów i ostatni szlif to telefon Isadory do dr Mederskiego i do ulvhedinn.
Moja rola się skończyła.

Posted

Bardzo się starałam,żeby wszystko dograć ale końcówka należy do Isadory7 i ulvhedinn, która musi podać godzinę swojego przyjazdu do Grudziądza.

Posted

[quote name='Hope2']Frodo wyruszył w podróż-jedzie z Ulv-bedą wieczorem:multi:[/QUOTE]

To ja ide odespać bo położyłam sie o 4 a juz od 8 scigałam dr Mederskiego :)
Płyta jest nienagrana jeszcze, rozmawiałam z Toyotą będzie piłowała o nagranie..

Tak juz z usmiechem fajne sytuacje wyszły...
Po rozmowie z dr Mederskim rozmawiałam z Panią Dyżurną w klinice, było fajnie do momentu gdy nadszedł moment kiedy trzeba powiedziedc KTO. I co miałam powiedzieć że ulv i toyota? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']To ja ide odespać bo położyłam sie o 4 a juz od 8 scigałam dr Mederskiego :)
Płyta jest nienagrana jeszcze, rozmawiałam z Toyotą będzie piłowała o nagranie..

Po rozmowie z dr Mederskim rozmawiałam z Panią Dyżurną w klinice, było fajnie do momentu gdy nadszedł moment kiedy trzeba powiedziedc KTO. I co miałam powiedzieć że ulv i toyota? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
hahahaha-jak najbardziej tak:lol:

Prześpij się,bo pewnie padasz,ja jak tylko mały dotrze do mnie od razu napiszę

Posted

[quote name='Hope2']hahahaha-jak najbardziej tak:lol:

Prześpij się,bo pewnie padasz,ja jak tylko mały dotrze do mnie od razu napiszę[/QUOTE]

A przed nami jak wiesz bazarowanie

Posted

[quote name='Isadora7']To ja ide odespać bo położyłam sie o 4 a juz od 8 scigałam dr Mederskiego :)

Po rozmowie z dr Mederskim rozmawiałam z Panią Dyżurną w klinice, było fajnie do momentu gdy nadszedł moment kiedy trzeba powiedziedc KTO. I co miałam powiedzieć że ulv i toyota? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Komiczne:)