Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MagYa^^ napisał(a):
nie boj nic ;) ja kilka miesiecy temu mialam takie same "problemy" ;) teraz "moje dzieci" maja juz 10,5 m-cy i kostki zostawily w spokoju... za to inne rzeczy...:mad: (nawet buty sasiadow :evil_lol:)

BARDZO POCIESZAJĄCE :mad::placz:

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Takie śliczne dzieciaczki i nikt nie dzwoni :placz: Dwa maile mialam i mase telefonów od dzieciaków :mad:

...ale ogladalnosc Allegro jest duza, ponad 600 wyswietlen po trzech dniach aukcji... Do konca aukcji napewno cos dobrego sie znajdzie....:lol:

Posted

Bianko kiedy maluszki bedą do oddania?
bo mi wydaje sie ze kilka tygodni mi uciekły z życiorysu, miedzy innymi przez chorą kiciulke z interwencji, która musiałam uspić:-(

bo powoli trzeba by sie do tego przygotować:razz:
mam kilku chetnych i musze zacząć im cos odpowiadać a nie tylko zwodzic:shake:

Posted

W zasadzie pieski już są gotowe do adopcji . Nie są przy matce , więc nie ma dla nich znaczenia , czy są ze mną czy w nowej rodzinie . Same jedzą i znają podstawowe psie zachowania dzięki Kroponowi :evil_lol: Ona widać ze miala kiedyś szczeniaki i sporo je nauczyła .Jej warknięcia są krótkie i węzłowate :diabloti: .Ja mam Pana z Jawora , który chce psiaka . Wysłałam maile Tobie i do TOZu . Wypada Panu coś odpowiedzieć. Wysłała mi maila Pani , która napisała , że już ma ustalony termin odbioru . Trochę się dziwie , że TOZ weryfikuje domki wyłącznie na podstawie rozmowy telefonicznej , a nie kontroli przedadopcyjnej , ale to już wasz sprawa :shake:

Posted

[quote name='BIANKA1']Naprawdę nie rzucilam kapciem w psa :modla:

Nie? A kto zapędza Fantę do obsługiwania zmywarki? To już kot zlitował się i chce pomóc:evil_lol:

Posted

Dziewczynki ślicznie jedzą i nie chcą już razem spać . Jeśli mogą być osobno , to chętnie z tego korzystają . Jedynie bawią się razem :lol: . Robią się coraz bardziej samodzielne :cool3: .Cola lubi rozrabiać , a Fanta siedzieć grzecznie na rekach i tulić się . Fanta jest bardziej przylepna . Cola to diabełek :evil_lol:

Posted

Ale one juz duze :crazyeye: Slodziaki z nich :loveu:

Przypominaja mi moje gnomy rowniez uratowane od smierci ;) Z tym,ze moje wyrosly na duze psy i nadal rosna :mad: :evil_lol: :roll:

Posted

Dostalam nastepny e-mail w sprawie Coli.
Cytuje:

"Witam
Chielibyśmy przygarnąć śliczną Colę .
Jutro skontaktujemy się telefonicznie w celu uzgodnienia odbioru i wszelkich innych niezbędnych informacji. Szczerze poruszył nas los tych kochanych istotek i chcemy stworzyć mu dom.

pozdrawiam Katarzyna K."

BIANKA, jesli sie ta Pani nie odezwie telefonicznie, to daj znac to przekaze Ci jej e-mail zebys moze mogla odpisac...

Posted

[quote name='Sabina02']Dostalam nastepny e-mail w sprawie Coli.
Cytuje:

"Witam
Chielibyśmy przygarnąć śliczną Colę .
Jutro skontaktujemy się telefonicznie w celu uzgodnienia odbioru i wszelkich innych niezbędnych informacji. Szczerze poruszył nas los tych kochanych istotek i chcemy stworzyć mu dom.

pozdrawiam Katarzyna K."

BIANKA, jesli sie ta Pani nie odezwie telefonicznie, to daj znac to przekaze Ci jej e-mail zebys moze mogla odpisac...

Dziękuję Sabinko . Pani na wszelki wypadek tego maila wyslała tez do mnie :evil_lol:
Myślę , że możesz skończyć tą aukcję i na miejsce szczylków wstawić inną bide :diabloti:
Czekam na decyzje TOZu kiedy i komu oddadzą psiaki , bo lista chętnych ponoć pełna :cool1: .
Potem napiszę co dalej z dzieciakami , bo może Pani Ania z TOZu zabierze je dzisiaj , tylko nie wiem , czy na zawsze , czy do poniedziałku :placz:

Posted

Sabinko , ktoś nam aukcje zakończył :mad::mad::mad: Tam powinien być dopisek , że wygranie aukcji nie jest jednoznaczne z otrzymaniem zwierzaka .Ludzie to nie potrafią czytać ze zrozumieniem :cool1: