BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 MagYa^^ napisał(a):nie boj nic ;) ja kilka miesiecy temu mialam takie same "problemy" ;) teraz "moje dzieci" maja juz 10,5 m-cy i kostki zostawily w spokoju... za to inne rzeczy...:mad: (nawet buty sasiadow :evil_lol:) BARDZO POCIESZAJĄCE :mad::placz: Quote
Poker Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cola po prostu chce zmienić obrus,ten jej się znudził :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Fanta to moja prawa reka przy sprzątaniu :lol: Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Naprawdę nie rzucilam kapciem w psa :modla: Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Takie śliczne dzieciaczki i nikt nie dzwoni :placz: Dwa maile mialam i mase telefonów od dzieciaków :mad: Quote
Sabina02 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 BIANKA1 napisał(a):Takie śliczne dzieciaczki i nikt nie dzwoni :placz: Dwa maile mialam i mase telefonów od dzieciaków :mad: ...ale ogladalnosc Allegro jest duza, ponad 600 wyswietlen po trzech dniach aukcji... Do konca aukcji napewno cos dobrego sie znajdzie....:lol: Quote
demi Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Bianko kiedy maluszki bedą do oddania? bo mi wydaje sie ze kilka tygodni mi uciekły z życiorysu, miedzy innymi przez chorą kiciulke z interwencji, która musiałam uspić:-( bo powoli trzeba by sie do tego przygotować:razz: mam kilku chetnych i musze zacząć im cos odpowiadać a nie tylko zwodzic:shake: Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 W zasadzie pieski już są gotowe do adopcji . Nie są przy matce , więc nie ma dla nich znaczenia , czy są ze mną czy w nowej rodzinie . Same jedzą i znają podstawowe psie zachowania dzięki Kroponowi :evil_lol: Ona widać ze miala kiedyś szczeniaki i sporo je nauczyła .Jej warknięcia są krótkie i węzłowate :diabloti: .Ja mam Pana z Jawora , który chce psiaka . Wysłałam maile Tobie i do TOZu . Wypada Panu coś odpowiedzieć. Wysłała mi maila Pani , która napisała , że już ma ustalony termin odbioru . Trochę się dziwie , że TOZ weryfikuje domki wyłącznie na podstawie rozmowy telefonicznej , a nie kontroli przedadopcyjnej , ale to już wasz sprawa :shake: Quote
Cichociemna Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dołączam się do poszukiwań! Kto chce słodką kluskę radości do domu? :razz: Quote
kaLOlina Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 aaaaaaaaaaaa moja rodzina jest z Jawora!!!! Quote
Tola Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='BIANKA1']Naprawdę nie rzucilam kapciem w psa :modla: Nie? A kto zapędza Fantę do obsługiwania zmywarki? To już kot zlitował się i chce pomóc:evil_lol: __________________ Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cioteczka Marta jest baardzo dowcipna :mad: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dziewczynki ślicznie jedzą i nie chcą już razem spać . Jeśli mogą być osobno , to chętnie z tego korzystają . Jedynie bawią się razem :lol: . Robią się coraz bardziej samodzielne :cool3: .Cola lubi rozrabiać , a Fanta siedzieć grzecznie na rekach i tulić się . Fanta jest bardziej przylepna . Cola to diabełek :evil_lol: Quote
Kasia_82 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale one juz duze :crazyeye: Slodziaki z nich :loveu: Przypominaja mi moje gnomy rowniez uratowane od smierci ;) Z tym,ze moje wyrosly na duze psy i nadal rosna :mad: :evil_lol: :roll: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Rosną moje kluseczki , ale i tak są maciupeńkie :evil_lol: Quote
ice_t Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='BIANKA1'] poprostu nie można od nich oderwać oczu bo są takie cudowne:loveu: Quote
Sabina02 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dostalam nastepny e-mail w sprawie Coli. Cytuje: "Witam Chielibyśmy przygarnąć śliczną Colę . Jutro skontaktujemy się telefonicznie w celu uzgodnienia odbioru i wszelkich innych niezbędnych informacji. Szczerze poruszył nas los tych kochanych istotek i chcemy stworzyć mu dom. pozdrawiam Katarzyna K." BIANKA, jesli sie ta Pani nie odezwie telefonicznie, to daj znac to przekaze Ci jej e-mail zebys moze mogla odpisac... Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Sabina02']Dostalam nastepny e-mail w sprawie Coli. Cytuje: "Witam Chielibyśmy przygarnąć śliczną Colę . Jutro skontaktujemy się telefonicznie w celu uzgodnienia odbioru i wszelkich innych niezbędnych informacji. Szczerze poruszył nas los tych kochanych istotek i chcemy stworzyć mu dom. pozdrawiam Katarzyna K." BIANKA, jesli sie ta Pani nie odezwie telefonicznie, to daj znac to przekaze Ci jej e-mail zebys moze mogla odpisac... Dziękuję Sabinko . Pani na wszelki wypadek tego maila wyslała tez do mnie :evil_lol: Myślę , że możesz skończyć tą aukcję i na miejsce szczylków wstawić inną bide :diabloti: Czekam na decyzje TOZu kiedy i komu oddadzą psiaki , bo lista chętnych ponoć pełna :cool1: . Potem napiszę co dalej z dzieciakami , bo może Pani Ania z TOZu zabierze je dzisiaj , tylko nie wiem , czy na zawsze , czy do poniedziałku :placz: Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Sabinko , ktoś nam aukcje zakończył :mad::mad::mad: Tam powinien być dopisek , że wygranie aukcji nie jest jednoznaczne z otrzymaniem zwierzaka .Ludzie to nie potrafią czytać ze zrozumieniem :cool1: Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 MOJE SŁONECZKA DZISIAJ O 15 IDĄ DO NOWYCH DOMKÓW :shake: JA SIĘ ZAPLACZĘ :placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts