BIANKA1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Sabina02 napisał(a):Bianka! Ale masz cudenka!!!! Tak mi tylko zal tego trzeciego...:shake: Taki byl ladniutki. Czy to byl chlopczyk? Trzeci był chopczykiem :placz: . A ja jestem po pierwszej nocy nieprzespanej:lol: . Kiedy wczoraj przychodzila do pomocy sąsiadka , a potem córka , to obie dziewczyny były karmione jedocześnie i przerwy byly dlugie . Niestety wieczorem karmilam je już sama , no i jak jedną nakarmilam , wymasowalam , pozbieralam efekty :evil_lol: i powycieralam to bralam drugą. No i wiadomo:cool1: . Byly uszcześliwione naprzemiennie:lol: Jak jedna zasypiala to druga się budzila.I tak cala nocka z glowy :placz: . Quote
BIANKA1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dwie panienki szukają domków. Fanta grubaska , bez ogonka -lubi jeść .:evil_lol: Cola prawie dobek -przynajmniej jeśli chodzi o umaszczenie-mniejsza , ruchliwsza i glośniejsza :diabloti: Przyjmujemy zapisy na listę kolejkową :oops::oops::oops: Quote
malagos Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 BIANKA1 napisał(a):dzieciaczki domków szukają!!!!! WSZYSTKIE?!! Quote
demi Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 co do opisu, to bedzie trudno. ich mamusia jest średniej wielkości, ruda. ni to owczarek ni lablador- poprostu kundel!:diabloti: w przeciagu 1,5tygodnie będe miałą zdjecia mamusi i siostry z poprzednich miotów! wiec bedziecie miec lepszy zarys maluszkó jak bedą dorosłe:) narazie możemy tylko gdybać. dzisiaj dostałam telefon od pewnej pani, która ma 3 potęcjalnych chetnych na fante i cole! :razz: także jej prześle zdjecia które potrzebne mi bedą do dokumentacji. wiec też mniej wiecej zobaczy co z nich bedą za diabełki! :diabloti: z góry mówie zeby sie nie przerażać, bo te psiaki bedą bardzo zaniedbane i zdjecia będą mało estetyczne. ale tu nie o stan zdrowia chodzi tylko "mniej wiecej" wygląd. a ich zdrowie to juz moja broszka:lol: Quote
BIANKA1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Trzech kandydatów?:evil_lol: Super :multi: Wlaśnie nakarmilam dzieciaczki. Oczywiście pierwszą Fantę:lol: Cola w tym czasie dreptala po papierowym podkladzie i zrobila wielkie siiiiii :oops: Potem na drugi podkład poszla Fanta i zrobiła wielkie kooo:diabloti: Jak zwykle wszystko robią naprzemiennie :cool3: Quote
Poker Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 widziałam je dzisiaj,są słodziaki,mają bardzo dobrą opiekę u Bianki 1 Quote
Sabina02 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 demi napisał(a):co do opisu, to bedzie trudno. ich mamusia jest średniej wielkości, ruda. ni to owczarek ni lablador- poprostu kundel!:diabloti: Nie wiem, moze czegos nie doczytalam, ale dlaczego matka ich nie karmi? Quote
BIANKA1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Sabina02 napisał(a):Nie wiem, moze czegos nie doczytalam, ale dlaczego matka ich nie karmi? Wiem dlaczego , ale nie mogę powiedzieć . Może Demi która zalożyla wątek się wypowie jeśli może :shake: Powiem tylko , że jest to sprawa kryminalna :mad: Quote
beamicha Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Sabina02 napisał(a):Nie wiem, moze czegos nie doczytalam, ale dlaczego matka ich nie karmi? Cioteczko w tytule DZIECI ZE ŚMIETNIKA Quote
Sabina02 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 beamicha napisał(a):Cioteczko w tytule DZIECI ZE ŚMIETNIKA Sunka zginela...a czyja ona jest? Quote
BIANKA1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Znacznie gorzej , cioteczko :mad::mad::mad: Quote
Sabina02 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 BIANKA1 napisał(a):Znacznie gorzej , cioteczko :mad::mad::mad: Dobra dziewczyny, to nie ciagne Was juz za jezyki. Poczekam....moze mi autoryzowana osoba napisze... Quote
BIANKA1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Fanta vel Gruba Berta :diabloti: i delikatna , subtelna Cola :lol:przypominają , że domków szukają :oops: Quote
BIANKA1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Fanta i Cola widzą dopiero od poniedziałku , a juz jak widac sisiają na lignine :multi::multi::multi: Nie wiem dlaczego , ale Fanta przypomina mi świnke morską:evil_lol: Quote
demi Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 czemu mama ich nie karmi....?:angryy: gdy tylko pieski sie urodziły... ich właścicielowi zaczeły przeszkadzać i wyrzucił je do kontenera na śmieci! nie ma tu czego ukrywać, ze tacy zwyrodnialcy żyją na świecie. przecież danych osobowych nie podajemy:diabloti: włąściciel odnaleziony, toczy sie sprawa karna-interwencja. a przecież maleństw mu nie oddamy, bo niewiadomo jak by się to skończyć mogło...:shake: Quote
Poker Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 cudowne kluchy - maluchy, miały więcej szczęścia niż rozumku:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Szczylki takie , a jak Fanta wlazi na Colę to Cola warczy i szczeka:evil_lol: Fanta to tylko o jedzeniu myśli . Takie z niej ciele . Cola jest bardziej zaradna :p Quote
BIANKA1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 iwop napisał(a):Ale kluchy! Bianka:loveu: Takie piękne , czy takie tłuste?:cool1: Bo nie wiem jak mam się ustosunkować ?( co ja pisze) do tej wypowiedzi :mad: Quote
Sabina02 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 demi napisał(a):czemu mama ich nie karmi....?:angryy: gdy tylko pieski sie urodziły... ich właścicielowi zaczeły przeszkadzać i wyrzucił je do kontenera na śmieci! nie ma tu czego ukrywać, ze tacy zwyrodnialcy żyją na świecie. przecież danych osobowych nie podajemy:diabloti: włąściciel odnaleziony, toczy sie sprawa karna-interwencja. a przecież maleństw mu nie oddamy, bo niewiadomo jak by się to skończyć mogło...:shake: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Niektorzy ludzie to parszywce!!!! Ta suka napewno teskni...i psuinie za nia tez (choc maja najcudowniejsza mamusie zastepcza pod sloncem...) Quote
BIANKA1 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Sabina02 napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Niektorzy ludzie to parszywce!!!! Ta suka napewno teskni...i psuinie za nia tez (choc maja najcudowniejsza mamusie zastepcza pod sloncem...) Nie wiem czy tęsknią . One nie zaznały normalności , więc chyba myslą , że tak ma być :cool1: Quote
Recommended Posts