Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina02 napisał(a):
Bianka! Ale masz cudenka!!!! Tak mi tylko zal tego trzeciego...:shake: Taki byl ladniutki. Czy to byl chlopczyk?

Trzeci był chopczykiem :placz: . A ja jestem po pierwszej nocy nieprzespanej:lol: .
Kiedy wczoraj przychodzila do pomocy sąsiadka , a potem córka , to obie dziewczyny były karmione jedocześnie i przerwy byly dlugie . Niestety wieczorem karmilam je już sama , no i jak jedną nakarmilam , wymasowalam , pozbieralam efekty :evil_lol: i powycieralam to bralam drugą. No i wiadomo:cool1: . Byly uszcześliwione naprzemiennie:lol: Jak jedna zasypiala to druga się budzila.I tak cala nocka z glowy :placz: .

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwie panienki szukają domków.
Fanta grubaska , bez ogonka -lubi jeść .:evil_lol:
Cola prawie dobek -przynajmniej jeśli chodzi o umaszczenie-mniejsza , ruchliwsza i glośniejsza :diabloti:
Przyjmujemy zapisy na listę kolejkową :oops::oops::oops:

Posted

co do opisu, to bedzie trudno. ich mamusia jest średniej wielkości, ruda. ni to owczarek ni lablador- poprostu kundel!:diabloti: w przeciagu 1,5tygodnie będe miałą zdjecia mamusi i siostry z poprzednich miotów! wiec bedziecie miec lepszy zarys maluszkó jak bedą dorosłe:) narazie możemy tylko gdybać.

dzisiaj dostałam telefon od pewnej pani, która ma 3 potęcjalnych chetnych na fante i cole! :razz: także jej prześle zdjecia które potrzebne mi bedą do dokumentacji. wiec też mniej wiecej zobaczy co z nich bedą za diabełki! :diabloti:

z góry mówie zeby sie nie przerażać, bo te psiaki bedą bardzo zaniedbane i zdjecia będą mało estetyczne. ale tu nie o stan zdrowia chodzi tylko "mniej wiecej" wygląd. a ich zdrowie to juz moja broszka:lol:

Posted

Trzech kandydatów?:evil_lol: Super :multi:

Wlaśnie nakarmilam dzieciaczki. Oczywiście pierwszą Fantę:lol: Cola w tym czasie dreptala po papierowym podkladzie i zrobila wielkie siiiiii :oops:

Potem na drugi podkład poszla Fanta i zrobiła wielkie kooo:diabloti:
Jak zwykle wszystko robią naprzemiennie :cool3:

Posted

demi napisał(a):
co do opisu, to bedzie trudno. ich mamusia jest średniej wielkości, ruda. ni to owczarek ni lablador- poprostu kundel!:diabloti:

Nie wiem, moze czegos nie doczytalam, ale dlaczego matka ich nie karmi?

Posted

Sabina02 napisał(a):
Nie wiem, moze czegos nie doczytalam, ale dlaczego matka ich nie karmi?

Wiem dlaczego , ale nie mogę powiedzieć . Może Demi która zalożyla wątek się wypowie jeśli może :shake: Powiem tylko , że jest to sprawa kryminalna :mad:

Posted

Fanta i Cola widzą dopiero od poniedziałku , a juz jak widac sisiają na lignine :multi::multi::multi:

Nie wiem dlaczego , ale Fanta przypomina mi świnke morską:evil_lol:

Posted

czemu mama ich nie karmi....?:angryy:

gdy tylko pieski sie urodziły... ich właścicielowi zaczeły przeszkadzać i wyrzucił je do kontenera na śmieci! nie ma tu czego ukrywać, ze tacy zwyrodnialcy żyją na świecie. przecież danych osobowych nie podajemy:diabloti:

włąściciel odnaleziony, toczy sie sprawa karna-interwencja.
a przecież maleństw mu nie oddamy, bo niewiadomo jak by się to skończyć mogło...:shake:

Posted

demi napisał(a):
czemu mama ich nie karmi....?:angryy:

gdy tylko pieski sie urodziły... ich właścicielowi zaczeły przeszkadzać i wyrzucił je do kontenera na śmieci! nie ma tu czego ukrywać, ze tacy zwyrodnialcy żyją na świecie. przecież danych osobowych nie podajemy:diabloti:

włąściciel odnaleziony, toczy sie sprawa karna-interwencja.
a przecież maleństw mu nie oddamy, bo niewiadomo jak by się to skończyć mogło...:shake:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Niektorzy ludzie to parszywce!!!! Ta suka napewno teskni...i psuinie za nia tez (choc maja najcudowniejsza mamusie zastepcza pod sloncem...)

Posted

Sabina02 napisał(a):
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Niektorzy ludzie to parszywce!!!! Ta suka napewno teskni...i psuinie za nia tez (choc maja najcudowniejsza mamusie zastepcza pod sloncem...)

Nie wiem czy tęsknią . One nie zaznały normalności , więc chyba myslą , że tak ma być :cool1: