Mysza2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 zachary napisał(a):Mój ukochany typ.....ale przy 6 zwierzakach w domu, mogę tylko finansowo pomóc. Zapłacę za pierwszy miesiąc pobytu w dt, a potem zobaczymy na co będzie mnie stać...Złapcie biedaka, bo umrze pod tym wiaduktem zasypany śniegiem... kochana ciocia Zachary :loveu::loveu: Quote
Kocurek Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Myszko i przylazlam na Twe wezwanie....bardzo mi przykro....moje mozliwosci juz sie wyczerpaly....:(Za duzo mam juz stalych i zaden do domciu nie chce isc:(((((Trzymam kciuki i bede kibicowac........ Quote
Lumix Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Dziękuje za zaproszenie jest naprawie śliczny. Quote
Mysza2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ewa36 napisał(a):Jestem i ja na zaproszenie Cioci Myszki2. Bardzo dziękuję za przybycie:) Kocurek napisał(a):Myszko i przylazlam na Twe wezwanie....bardzo mi przykro....moje mozliwosci juz sie wyczerpaly....:(Za duzo mam juz stalych i zaden do domciu nie chce isc:(((((Trzymam kciuki i bede kibicowac........ Wiem jak jest Kocurku, ale bardzo dziękuję za przybycie:) Quote
Mysza2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Lumix napisał(a):Dziękuje za zaproszenie jest naprawie śliczny. dziękuję za przybycie:) i proszę nas nie zostawiać Quote
AniaGucio Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Melduję się!! Postaram się coś dorzucić, ale dopiero po 21 listopada :oops:. Quote
Mysza2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 AniaGucio napisał(a):Melduję się!! Postaram się coś dorzucić, ale dopiero po 21 listopada :oops:. Bardzo dziękuję Aniu :loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 wiosenka napisał(a):Witam, na razie zapiszę. Teraz ja pięknie dziękuje za przybycie;):lol: Quote
wiosenka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Już skasowałam, ech czy to się nie skończy, bardzo biedny, a cena tymczasu faktycznie nie duża... Quote
AgusiaP Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 wiosenka napisał(a):Już skasowałam, ech czy to się nie skończy, bardzo biedny, a cena tymczasu faktycznie nie duża... Oby tylko dał się złapać...to samo miałam napisać Ci na PW co Ty napisałaś tutaj ;) Ale w naszym przypadku troszkę za dużo tych bid jak na niecały miesiąc...:-( Quote
Justyna Lipicka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Jestem na zaproszenie, niestety finansowo na razie niestabilna jestem:( A ten dt sprawdzony? Quote
danavas Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 przepraszam ale tylko podnieśc mogę.... Quote
Mysza2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']Jestem na zaproszenie, niestety finansowo na razie niestabilna jestem:( A ten dt sprawdzony? Tak Justynko, mamy tam te 4 szczeniory i mamuśkę z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/233302-Pilnie-potrzebne-DT-Cztery-male%C5%84stwa-i-ich-mamusia-%28%28%28%28%28%28%28 Jestesmy w stałym kontakcie Quote
Mysza2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 danavas napisał(a):przepraszam ale tylko podnieśc mogę.... nie przepraszaj:) dziękuję za obecność:) Quote
MALWA Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Witam! Jestem na zaproszenie Eli. Ten piesek jest śliczny, taki terrierowaty, i strasznie mi go szkoda, bo ktoś wywalił takie cudo przed zimą....... Dziewczyny wiele nie dam, bo mam juz kilka deklaracji, ale zapiszcie odemnie 10 zł stałej. Poproszę konto do wpłaty na pw. Quote
pola53 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jestem, stałej nie mogę, ale jakiś bazarek pewnie udało by się wymyslić. Szkoda zwierzaka strasznie :( Quote
Javena Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jestem na zaproszenie. Pomysle,co zrobic. Od listopada moge dołożyć 10 zł stałej. Chociaż naprawdę z lękiem ,czy podołam tym deklaracjom. Quote
Gabi79 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Cioteczki kochane, ja wchodzę na chwilę po kryjomu w pracy Bardzo dziękuję za przybycie i wszelką pomoc Bardzo się martwię, bo dzisiaj jak szłam pieska nie było............... Może leżał gdzieś w chaszczach, albo gdzieś poszedł. Chociaż on nie odchodzi daleko, trzyma się jednego miejsca, trzeba go jak najszybciej złapać Myszko, czy będziesz skarbnikiem psiaka? Quote
Beatkaa Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jejku! Ile tu się dzieje:multi: :Rose::Rose: Quote
Mysza2 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 MALWA napisał(a):Witam!JDziewczyny wiele nie dam, bo mam juz kilka deklaracji, ale zapiszcie odemnie 10 zł stałej. Poproszę konto do wpłaty na pw. Witaj:) Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Nie zbieramy na razie wpłat tylko deklaracje pomocy, jak go złapiemy (oby) to wtedy będziemy wysyłać nr konta pola53 napisał(a):Jestem, stałej nie mogę, ale jakiś bazarek pewnie udało by się wymyslić. Szkoda zwierzaka strasznie :( Bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Javena napisał(a):Jestem na zaproszenie. Pomysle,co zrobic. Od listopada moge dołożyć 10 zł stałej. Chociaż naprawdę z lękiem ,czy podołam tym deklaracjom. Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Quote
kolejna kobietka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Beatkaa napisał(a):Jejku! Ile tu się dzieje:multi: :Rose::Rose: oj dzieje sie dzieje! :loveu: a ja tradycyjnie podnosze! :) Quote
halszka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jestem na zaproszenie AgusiP Bardzo mi przykro,niestety finansowo nie mogę wspomóc :( ale jeżeli będą potrzebne ogłoszenia dla psinki z przyjemnością je zrobię...a na razie trzymam kciuki najmocniej jak potrafię za złapanie biedactwa :kciuki: POWODZENIA!!! Quote
Mysza2 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Bardzo dziękujemy za obecność, a z propozycji robienia ogłoszeń chętnie skorzystamy :) Quote
Bjuta Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ja niestety na polecenie TZ zrobiłam bilans stałych obciążeń i dochodów i bardzo się zdziwiłam... Coś jednorazowo podrzucę, ale żadnych stałych zobowiązań nie mogę sobie dokładać. Quote
Recommended Posts