Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zachary napisał(a):
Mój ukochany typ.....ale przy 6 zwierzakach w domu, mogę tylko finansowo pomóc. Zapłacę za pierwszy miesiąc pobytu w dt, a potem zobaczymy na co będzie mnie stać...Złapcie biedaka, bo umrze pod tym wiaduktem zasypany śniegiem...

kochana ciocia Zachary :loveu::loveu:

Posted

Myszko i przylazlam na Twe wezwanie....bardzo mi przykro....moje mozliwosci juz sie wyczerpaly....:(Za duzo mam juz stalych i zaden do domciu nie chce isc:(((((Trzymam kciuki i bede kibicowac........

Posted

ewa36 napisał(a):
Jestem i ja na zaproszenie Cioci Myszki2.

Bardzo dziękuję za przybycie:)
Kocurek napisał(a):
Myszko i przylazlam na Twe wezwanie....bardzo mi przykro....moje mozliwosci juz sie wyczerpaly....:(Za duzo mam juz stalych i zaden do domciu nie chce isc:(((((Trzymam kciuki i bede kibicowac........

Wiem jak jest Kocurku, ale bardzo dziękuję za przybycie:)

Posted

wiosenka napisał(a):
Już skasowałam, ech czy to się nie skończy, bardzo biedny, a cena tymczasu faktycznie nie duża...

Oby tylko dał się złapać...to samo miałam napisać Ci na PW co Ty napisałaś tutaj ;)
Ale w naszym przypadku troszkę za dużo tych bid jak na niecały miesiąc...:-(

Posted

Witam!

Jestem na zaproszenie Eli.

Ten piesek jest śliczny, taki terrierowaty, i strasznie mi go szkoda, bo ktoś wywalił takie cudo przed zimą.......

Dziewczyny wiele nie dam, bo mam juz kilka deklaracji, ale zapiszcie odemnie 10 zł stałej.

Poproszę konto do wpłaty na pw.

Posted

Cioteczki kochane, ja wchodzę na chwilę po kryjomu w pracy

Bardzo dziękuję za przybycie i wszelką pomoc

Bardzo się martwię, bo dzisiaj jak szłam pieska nie było...............

Może leżał gdzieś w chaszczach, albo gdzieś poszedł.
Chociaż on nie odchodzi daleko, trzyma się jednego miejsca, trzeba go jak najszybciej złapać

Myszko, czy będziesz skarbnikiem psiaka?

Posted

MALWA napisał(a):
Witam!JDziewczyny wiele nie dam, bo mam juz kilka deklaracji, ale zapiszcie odemnie 10 zł stałej. Poproszę konto do wpłaty na pw.

Witaj:) Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu:
Nie zbieramy na razie wpłat tylko deklaracje pomocy, jak go złapiemy (oby) to wtedy będziemy wysyłać nr konta
pola53 napisał(a):
Jestem, stałej nie mogę, ale jakiś bazarek pewnie udało by się wymyslić. Szkoda zwierzaka strasznie :(

Bardzo dziękujemy :loveu::loveu:
Javena napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Pomysle,co zrobic. Od listopada moge dołożyć 10 zł stałej. Chociaż naprawdę z lękiem ,czy podołam tym deklaracjom.

Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

Jestem na zaproszenie AgusiP
Bardzo mi przykro,niestety finansowo nie mogę wspomóc :( ale jeżeli będą potrzebne ogłoszenia dla psinki z przyjemnością je zrobię...a na razie trzymam kciuki najmocniej jak potrafię za złapanie biedactwa :kciuki: POWODZENIA!!!

Posted

Ja niestety na polecenie TZ zrobiłam bilans stałych obciążeń i dochodów i bardzo się zdziwiłam... Coś jednorazowo podrzucę, ale żadnych stałych zobowiązań nie mogę sobie dokładać.