Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akurat o swoje psiory to sie nie martwie,bardziej chodzi mi o zachowanie kotow starszych,czy go zaakceptuja,czy nie beda tlukly?chociaz same maja dopiero ok 6-8 miesiecy,wiec sa jeszcze mlodymi kotami.

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak koty takie młodziutkie to nie powinno być problemu. A jakiej są płci ? U mojego Taty najlepiej się dogadują ze sobą koteczki, z kocurami nieco gorzej, pomimo tego, że wszystkie są wykastrowane. Tylko, że Tata przygarnia dorosłe osobniki, więc mają mniej elastyczne charaktery.

Posted (edited)

Dyziowi i całej jego Rodzinie, oraz wszystkim odwiedzającym ten wątek chcę złożyć noworoczne życzenia

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU 2013

Edited by KrystynaS
Posted

U mnie sa 2 psy i 3 koty, w roznym wieku, w roznym czasie przygarniete i jest spokoj. Co prawda jedna suczka obcych kotow nie lubi, ale doskonale z daleka wie, ktory nasz kot, ktory obcy. Koty sie dlugo asymiluja, szczegolnie starsze koty zle znosza zmiany, ale 1-2 miesiące i powiekszone stado w pelni sie akceptuje.

Posted

oj lubi :) a najlepsze jest to ze chodzimy na pol godz spacery zeby Dyzia nie przemeczac,ale jak wrocimy do domu to potrafi jeszcze nastepne pol godz smigac po podworku,nie czuje zmeczenia,znudzenia...:)

Posted

kuzlik napisał(a):
oj lubi :) a najlepsze jest to ze chodzimy na pol godz spacery zeby Dyzia nie przemeczac,ale jak wrocimy do domu to potrafi jeszcze nastepne pol godz smigac po podworku,nie czuje zmeczenia,znudzenia...:)

Dyziul kochany nareszcie się wyspaceruje "do syta":lol:

Posted

Dyzio do zebrania to pierwszy :) nawet do parowek sie przekonal :) wydaje sie ze pies schroniskowy to wszystko lubi,ale nie on,on parowek do niedawna nie jadl,bo nie lubi,szynki nie jadl bo nie lubi,pasztetowke tolerowal do czasu,teraz mu sie odmienia i dobrze bo juz mi sie pomysly skonczyly na przemycanie tabletek :)

Posted

Super zdjecia i Dyziunio starowinka przyczlapal. Wreszcie uczy sie co dobre :D

Kuzlik, masz bardzo fajne stadko, wszystkie psiaki podobnie umaszczone, a i kocina takze.

Posted

oj mamy mamy,w jedna noc tyle nasypalo,ze niskopodwoziowiec Banka brzuchem szoruje :) a od dzisiaj mamy takie mrozy,ze nawet mi sie wychodzic z domu nie chce.ale Dyzio jest twardzielem,on ostatnio ma jakas obsesje spacerowa,moglby chodzic dniami i nocami,do domu wpada przespac sie i zjesc :) ale nie wiecie nawet jak sie serce moje raduje,kiedy widze jak wychodzi i nie jak Dyzio 2 miesiace temu,taki co spada ze schodow(bo i tak sie zdarzalo),ma swoje wytyczone sciezki i tylko tam chodzi,teraz Dyzio wychodzi z uszami postawionymi,spojrzenie bystre,te 2 schodki to dla niego pestka,jego sciezki obejmuja teraz caly nasz teraz ,od plota do plota:)ma nawet kolezke co przychodzi do niego pod brame,Dyziek jak go wypatrzy odrazu tam cisnie,powachaja sie ,cos obsika,noge juz podnosi:)i nauczyl sie ze jak chce do domu to przychodzi pod drzwi,daje znac swoim glosem yyyyyy yyyyy,bo tak wlasnie placze :) Gacław zawsze mu wtoruje i na dworze sa juz kolegami :) Bania nam sie tylko sypie :( i to boli bardzo,ma juz swoje lata,w schronisku pol zycia spedzila,wzielam ja z dyskopatia,teraz chyba powraca....:(