Elza22 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Tak się zastanawiam. Sunia która byłą u mnie w BDT pojechała do domu i tak się rozglądam za jakąś dziewczyną warunki które musi spełnić to być sprawdzona na dzieci i sunie mam yorka. Nie chciałam szczeniaka ale ona jest w fatalnej sytuacji tylko że demoluje... Porozmawiam z mężem nic nie obiecuje. Quote
mari23 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Elza22']Tak się zastanawiam. Sunia która byłą u mnie w BDT pojechała do domu i tak się rozglądam za jakąś dziewczyną warunki które musi spełnić to być sprawdzona na dzieci i sunie mam yorka. Nie chciałam szczeniaka ale ona jest w fatalnej sytuacji tylko że demoluje... Porozmawiam z mężem nic nie obiecuje.[/QUOTE] w hoteliku już nie demoluje...... to może był pretekst, bo się komuś "zabawka" znudziła.... Quote
Ladymonia0610 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Elza22']Tak się zastanawiam. Sunia która byłą u mnie w BDT pojechała do domu i tak się rozglądam za jakąś dziewczyną warunki które musi spełnić to być sprawdzona na dzieci i sunie mam yorka. Nie chciałam szczeniaka ale ona jest w fatalnej sytuacji tylko że demoluje... Porozmawiam z mężem nic nie obiecuje.[/QUOTE] Hotelik powiedział ,że suczka nie demoluje. Toleruje wszystkie zwierzęta. Dora jest radosną suczką .Uwielbia się przytulac. A jak się boi wchodzi na kolana... A dzieci Kocha:) Quote
Ania102 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Mam jeszcze 1 pakiecik zamówiony na bazarku, opłacony. Mogę go przeznaczyć na Dorę. Tylko napisz tekst,kontakt i województwo, tekst na sucho, ja sobie rozbuduje:) (jeśli jest w 1-wszym poście to wybacz zaraz sprawdzę) Ja mam 3 suczki w pdt, 1 z prawie pełnymi deklaracjami, 1 z połową, 1 praktycznie bez ale ma opłacony dt przez jedną cudowną dogomaniaczkę przez 2 miesiące. Nie możesz płacić sama za tak drogi hotel! Padła tu wcześniej propozycja dt u michelle (ja mam u Niej 2 suki), jej ceny nie są wygórowane i może lepiej byłoby zamienić dt. A michelle prowadzi domowy dt. Podrzuć jej linka niech się wypowie, może warto pomysleć nad zmianą, chociaż żal też tak suczce zmieniać ciągle miejsce bo ona taka młoda i zupełnie się w tym wszystkim pogubi. Jednak trzeba myśleć ekonomicznie, bo kwota hotelikowa jest zbyt wygórowana. Quote
Ladymonia0610 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Każde rozwiązanie jest dobre. A michelle gdzie ma dt? Tekst do ogłoszeń jest taki; [B]Śliczna 8-miesięczna suczka szuka kochającego domu. Posiada książeczkę. Jest zaszczepiona. Toleruje inne zwierzęta. Kocha dzieci.[/B] Dora uwielbia przytulać się do człowieka. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: 510 124 836 lub e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Zwykły text. Nie miałam weny ,żeby coś ładnego napisać. Quote
Ania102 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Okolice Wrocławia Dzierżoniów -dolnośląskie. [B]michelle04[/B] Wyślij jej priv chociaż orientacyjnie czy by wzięła, może Elza22 się zdecyduje:) Ja te swoje suczki wiozłam (połączonym transportem) 400 km, żeby mogły trafić do niej. Quote
Elza22 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Hotelik powiedział ,że suczka nie demoluje. Toleruje wszystkie zwierzęta. Dora jest radosną suczką .Uwielbia się przytulac. A jak się boi wchodzi na kolana... A dzieci Kocha:)[/QUOTE] To bardzo dobre wiadomości;-) Porozmawiam z mężem i dam znać. Quote
Ania102 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 To czekamy z niecierpliwością:) i trzymamy kciuki! Quote
Ladymonia0610 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Napisałam do [B]michelle04. Czekam na odpowiedz.Elza22 kiedy możemy spodziewać się odpowiedzi?:)[/B] Quote
Elza22 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Napisałam do [B]michelle04. Czekam na odpowiedz.Elza22 kiedy możemy spodziewać się odpowiedzi?:)[/B][/QUOTE] Jutro dam znać. Całkiem zapomniałam ona jest zaszczepiona i odrobaczona? Quote
Ladymonia0610 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Elza22']Jutro dam znać. Całkiem zapomniałam ona jest zaszczepiona i odrobaczona?[/QUOTE] Oczywiście:) Quote
michelle04 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Witam Cioteczki, na chwilę obecną nie dysponuję już wolnym miejscem, w sobotę przyjeżdza jeszcze jeden psiak i mam już full :( - sorki :( Quote
Javena Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Hotelik powiedział ,że suczka nie demoluje. Toleruje wszystkie zwierzęta. Dora jest radosną suczką .Uwielbia się przytulac. A jak się boi wchodzi na kolana... A dzieci Kocha:)[/QUOTE] 8 miesiecy ,to jeszcze dziecko. Potrzebuje uwagi .Jak kazdy szczeniak lubi cos pogryżc,ale ludzie biorac ,musza się liczyc z tym ,że coś moze ulec zniszczeniu. Poza tym ,trzeba tak czas organizowac,żeby pies sie nie nudził. No cóz,niektórzy mysla ,ze postawią pieska w kącie i bedzie sobie stał ,albo leżał. Quote
Elza22 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Mam średnio dobre wieści dziewczyna wprawdzie może u nas tymczasowo zamieszkać;-) Jednak jak będzie demolować nie będzie mogła zostać. Quote
Figunia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Mam pytanie: 24.X. wplacilam pieniazki na Dorcie i niepokoi mnie brak potwierdzenia. Czyzby nie dotarly???? Quote
Ladymonia0610 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/233855-Wirtualna-podkowa-Kup-szczęście-dla-Siebie-Dla-Dory-do-02-11-2012r-godz-00-00 Są podane wpłaty z bazarku. Quote
Elza22 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 I co robimy z małą ja z maluszkiem jestem w domu cały czas wiec nie będzie zostawała sama wiec nie powinno być źle. Quote
Figunia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 skleroza to przykra dolegliwosc... Dziekuje za wyjasnienie! Quote
Ladymonia0610 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Elza22']I co robimy z małą ja z maluszkiem jestem w domu cały czas wiec nie będzie zostawała sama wiec nie powinno być źle.[/QUOTE] Ustalmy koszt dt i muszę znaleźć transport dla suczki... Quote
Elza22 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Ustalmy koszt dt i muszę znaleźć transport dla suczki...[/QUOTE] Kosztów nie ma oferuje BDT jedzenie również ja pokryję. Quote
mari23 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Elza22']Kosztów nie ma oferuje BDT jedzenie również ja pokryję.[/QUOTE] o,matko moja!!!!!!!!!!!!!!!! taki cud??????????????????? Monia, ustalaj i wieź szybko, bo nawet za "trudną" Ksenię płacimy po 15zł/doba, a 20 to bankructwo straszne! Elza - Aniele - z nieba tu trafiłaś! Quote
mari23 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Figunia']Mam pytanie: 24.X. wplacilam pieniazki na Dorcie i niepokoi mnie brak potwierdzenia. Czyzby nie dotarly????[/QUOTE] sprawdziłam konto stowarzyszenia - nie ma takiej wplaty - czy to było na konto SHA ? Quote
Marinka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='mari23']sprawdziłam konto stowarzyszenia - nie ma takiej wplaty - czy to było na konto SHA ?[/QUOTE] Te pieniążki są chyba z bazarku...podejrzewam więc, że chodzi o konto Moniki :) Quote
Recommended Posts