Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się zastanawiam. Sunia która byłą u mnie w BDT pojechała do domu i tak się rozglądam za jakąś dziewczyną warunki które musi spełnić to być sprawdzona na dzieci i sunie mam yorka. Nie chciałam szczeniaka ale ona jest w fatalnej sytuacji tylko że demoluje... Porozmawiam z mężem nic nie obiecuje.

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elza22']Tak się zastanawiam. Sunia która byłą u mnie w BDT pojechała do domu i tak się rozglądam za jakąś dziewczyną warunki które musi spełnić to być sprawdzona na dzieci i sunie mam yorka. Nie chciałam szczeniaka ale ona jest w fatalnej sytuacji tylko że demoluje... Porozmawiam z mężem nic nie obiecuje.[/QUOTE]

w hoteliku już nie demoluje...... to może był pretekst, bo się komuś "zabawka" znudziła....

Posted

[quote name='Elza22']Tak się zastanawiam. Sunia która byłą u mnie w BDT pojechała do domu i tak się rozglądam za jakąś dziewczyną warunki które musi spełnić to być sprawdzona na dzieci i sunie mam yorka. Nie chciałam szczeniaka ale ona jest w fatalnej sytuacji tylko że demoluje... Porozmawiam z mężem nic nie obiecuje.[/QUOTE]

Hotelik powiedział ,że suczka nie demoluje. Toleruje wszystkie zwierzęta. Dora jest radosną suczką .Uwielbia się przytulac. A jak się boi wchodzi na kolana... A dzieci Kocha:)

Posted

Mam jeszcze 1 pakiecik zamówiony na bazarku, opłacony. Mogę go przeznaczyć na Dorę. Tylko napisz tekst,kontakt i województwo, tekst na sucho, ja sobie rozbuduje:) (jeśli jest w 1-wszym poście to wybacz zaraz sprawdzę)

Ja mam 3 suczki w pdt, 1 z prawie pełnymi deklaracjami, 1 z połową, 1 praktycznie bez ale ma opłacony dt przez jedną cudowną dogomaniaczkę przez 2 miesiące. Nie możesz płacić sama za tak drogi hotel! Padła tu wcześniej propozycja dt u michelle (ja mam u Niej 2 suki), jej ceny nie są wygórowane i może lepiej byłoby zamienić dt. A michelle prowadzi domowy dt. Podrzuć jej linka niech się wypowie, może warto pomysleć nad zmianą, chociaż żal też tak suczce zmieniać ciągle miejsce bo ona taka młoda i zupełnie się w tym wszystkim pogubi. Jednak trzeba myśleć ekonomicznie, bo kwota hotelikowa jest zbyt wygórowana.

Posted

Każde rozwiązanie jest dobre. A michelle gdzie ma dt?

Tekst do ogłoszeń jest taki;
[B]Śliczna 8-miesięczna suczka szuka kochającego domu. Posiada książeczkę. Jest zaszczepiona. Toleruje inne zwierzęta. Kocha dzieci.[/B] Dora uwielbia przytulać się do człowieka. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji: 510 124 836 lub e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Zwykły text. Nie miałam weny ,żeby coś ładnego napisać.

Posted

Okolice Wrocławia Dzierżoniów -dolnośląskie. [B]michelle04[/B]
Wyślij jej priv chociaż orientacyjnie czy by wzięła, może Elza22 się zdecyduje:)
Ja te swoje suczki wiozłam (połączonym transportem) 400 km, żeby mogły trafić do niej.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Hotelik powiedział ,że suczka nie demoluje. Toleruje wszystkie zwierzęta. Dora jest radosną suczką .Uwielbia się przytulac. A jak się boi wchodzi na kolana... A dzieci Kocha:)[/QUOTE] To bardzo dobre wiadomości;-) Porozmawiam z mężem i dam znać.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Napisałam do [B]michelle04. Czekam na odpowiedz.Elza22 kiedy możemy spodziewać się odpowiedzi?:)[/B][/QUOTE] Jutro dam znać. Całkiem zapomniałam ona jest zaszczepiona i odrobaczona?

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Hotelik powiedział ,że suczka nie demoluje. Toleruje wszystkie zwierzęta. Dora jest radosną suczką .Uwielbia się przytulac. A jak się boi wchodzi na kolana... A dzieci Kocha:)[/QUOTE]

8 miesiecy ,to jeszcze dziecko. Potrzebuje uwagi .Jak kazdy szczeniak lubi cos pogryżc,ale ludzie biorac ,musza się liczyc z tym ,że coś moze ulec zniszczeniu. Poza tym ,trzeba tak czas organizowac,żeby pies sie nie nudził. No cóz,niektórzy mysla ,ze postawią pieska w kącie i bedzie sobie stał ,albo leżał.

Posted

[quote name='Elza22']Kosztów nie ma oferuje BDT jedzenie również ja pokryję.[/QUOTE]

o,matko moja!!!!!!!!!!!!!!!!
taki cud???????????????????
Monia, ustalaj i wieź szybko, bo nawet za "trudną" Ksenię płacimy po 15zł/doba, a 20 to bankructwo straszne!

Elza - Aniele - z nieba tu trafiłaś!

Posted

[quote name='Figunia']Mam pytanie: 24.X. wplacilam pieniazki na Dorcie i niepokoi mnie brak potwierdzenia.
Czyzby nie dotarly????[/QUOTE]

sprawdziłam konto stowarzyszenia - nie ma takiej wplaty - czy to było na konto SHA ?

Posted

[quote name='mari23']sprawdziłam konto stowarzyszenia - nie ma takiej wplaty - czy to było na konto SHA ?[/QUOTE]

Te pieniążki są chyba z bazarku...podejrzewam więc, że chodzi o konto Moniki :)