Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ABY MÓC RATOWAĆ DOBERMANY:

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL. JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

Numer konta:
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
VW Bank

z dopiskiem: NADZIEJA DOBERMANA

Nr konta dla przelewów z zagranicy:
INGBPLPW 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
Z dopiskiem "Nadzieja dobermana"

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora ma branie u rozmnazaczy….Wczoraj znow dzwonil do mnie Pan, który uwaza psy z rodowodem a zwlaszcza ich wlascicieli za delikatnie mowiac niemadrych i ze jego papierek nie interesuje, ze on poprzednia suke kryl bez papierow psem, który był " Mistrzem Swiata w Dobermanach" - nie był w stanie mi powiedziec co to za pies i co to znaczy Mistrzem Swiata :-)
No i ze sterylka to okaleczanie, ze jego psy maja dobrze….ble, ble, ble….

Staram się być wtedy zawsze grzeczna ale nie wiem jak dlugo wytrzymam …:mad:

Beata

Posted

taaa to sie zgadza. ja kilka telefonow tez mialam od rozmnazaczy. i mowia mi ze jak bedzie 6 -8 szczeniakow, to oni znajda super domy i nikt do schronu nie trafi. ale tlumacze, ze z 6 zrobi sie pozniej 36 i jeszcze te male tez pozniej ktos rozmnozy i to beda dziesiatki jak nie setki psow razem. :-(

Posted

To Beatko, ja nie potrafię być grzeczna ;)
I nie potrafię być uprzejma, jak słyszę takie rzeczy, bo co innego niewiedza a co innego głupota połączona z debilizmem! A ktoś, kto takie rzeczy mówi jest dla mnie DEBILEM!
Mistrzem Świata w Dobermanach!!! Haha, dobre sobie! A on jest mistrzem świata w Idiotach!

Posted

mysle ze na sterylke sie uzbiera, ja mam deklarację woałaty od jednej z dogomaniaczek także 50 zl na nadzieję , a w niedzilę koncze bazarek ze spodniami i tez będzie jakies 50 zl-albo więcej, dam to na najpilniejsze potrzeby:)zobaczymy...tak więc jest szansz szybko ciachnąc Korę.Jak skoncze jeden bazarek wystwaim kolejny z ciuchami:cool3:

Posted

aisaK napisał(a):
To Beatko, ja nie potrafię być grzeczna ;)
I nie potrafię być uprzejma, jak słyszę takie rzeczy, bo co innego niewiedza a co innego głupota połączona z debilizmem! A ktoś, kto takie rzeczy mówi jest dla mnie DEBILEM!
Mistrzem Świata w Dobermanach!!! Haha, dobre sobie! A on jest mistrzem świata w Idiotach!

Ja też się nie szypię. Chyba, ze dobry humor mam, to od razu odkładam słuchawkę i nie dyskutuję. Ale raczej do milutkich nie należę.