Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aisaK napisał(a):
Korunia sie przypomina, to wspaniała, grzeczna i ułozona sunia. Olena mówi, że cudowna jest!!!:multi::multi::multi:

Pewnie, ze jest!!! Korcia - tesknie za Toba :-)

Beata

Posted

ile jest kasy na sterylke Kory w tej chwili?jak wplaca osoby, ktore kupily spodnie na moim bazarku(mam nadzieje, ze jutro) to bede miala 60 zl, ktore dorzucam na najpilniejszą sprawę-czyli albo Cyrano de Bergerac albo Kora.Nie wiem jak tam stoimy z kasa na Korę bo z Cyranem to wiem ze źle:shake: dlatego musze wybrac komu dolożyc....

Posted

dzodzo napisał(a):
ile jest kasy na sterylke Kory w tej chwili?

Na razie mamy 50PLN od Rozyczki na Kore. Ja dolozylam dzis Dagmarze 100PLN na Cyranka ale jak wiadomo to i tak malo jak na jego leczenie :-(

Beata

Posted

Oj, przydałoby się kasy trochę, bo i leczenie i jedzenie kosztuje....

Korunia jest gotowa do adopcji, tylko kto da jej domek? Czy ktos mógłby ją poogłaszać: allegro? inne portale adopcyjne? Zmieńcie tez tytuł, że Kora jest na tymczasie i pomoc finansowa potrzebna oraz, że ogłoszenia potrzebne!

Posted

aisaK napisał(a):
Czy ktos mógłby ją poogłaszać: allegro? inne portale adopcyjne? Zmieńcie tez tytuł, że Kora jest na tymczasie i pomoc finansowa potrzebna oraz, że ogłoszenia potrzebne!

Ona ma allegro, jest na trojmiescie i jeszcze dawalam ja na 5-6 innych stronek. Pisza ludzie, dzwonia ale chca TYLKO niewysterylizowana :-(

Posted

Korunia chce do domu, na tymczasówce wychuchana, nie sprawia klopotu, odchowana, ułożona, to wspaniałe psy nawet 5 letnia przystosuje sie daj jej cieplo, daj domek, nie znasz rasy kup cos o dobermanach, warto wiedzieć, to wspaniałe inteligentne psy, bądź jej przewodnikiem, nie zwlekaj.....

Posted

Witam, witam! Kora niema 5 lat. Ona jest bardzo wesolym i ruchliwym zwierzakiem i ciągle by się bawiła i zeby ma białe i nosi kamienia. Za to u nas wojna co dzień. Mysle ze lekaz ocenil po startych zębach a tu mlody psiak noszący kamyki. Stawiam na to ze Korusia ma około 2 lat. Ma bardzo porywczy charakter. Żuca miskami i wszystkim w garażu bo ijest nie szczęsliwa ale powoli przyzwyczja sie i juz jest spokojniejsza. Jak zacznie sie okres stabilnosci to pomyslimy o tej sterylce.

Kaske zbieramy na sterylkę i zabiezpieczenie od kleszczy.
Pozdrawiam
Olena, Kora, Ricz, Vika, Bari, Fred, i koty.

Posted

Z tym zachowaniem tak jest u dobermanów to żywioł , wulkan miałam dobermanke 7 lat od szczeniaka i uwierz nie mogłam sie doczekać kiedy spoważnieje, sa długo szczenięce, ale 5 moze nie mieć...

Posted

Zdjęcia dla was:

Aukcja Kory kończy się za godzinę. Kochane dziewczyny, czy ktos może napisac ładny tekst, podac, że jest na tymczasie i nowe wieści...Oraz dac kontakt do Oleny!
PROSZĘ POMÓŻCIE!!!
Olena twierdzi też, że Kora nie ma 5 lat, że ma tylko bardziej zniszczone zęby przez to, że uwielbia biegac z kamykami :loveu:

Posted

Podnosze dziewczynę. Mloda wesola aktywna (motorek w tylku) suńka dobermana szuka domu! kto pomorze oglaszac?
Z psami nie dogaduje sie i koty gania. Szykamy domu bez zwierząt. Ale morze byc z dziecmi. Do dzieci nie jest agresywna (ze słow Dagi, synek której wyhodzil na spacerki z Korą).
Pilnie szukamy domu!