Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eloise']tak tak :smile: to jest właśnie to cudo sierpniowe :smile:[/QUOTE]
Ja słyszałam o idach sierpniowych tylko... ;)

Pycha było, jakniewiemco! :facelick:

• 1 month later...
Posted

[quote name='kejciu']TADAAAAM! niespodzianka :-)
[URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/809/j3l6.jpg[/URL] [/QUOTE]
:klacz:

Ale to nie Chmurka -
to z kremem rurka! :p

:loveu:

Posted

[quote name='eloise'](...) p.s. czy ktoś zdecydował się upiec czekoladowe cudo?[/QUOTE]
Ja się nie podjęłam tego wyzwania. Doszłam do wniosku, że i tak nie doścignę pierwowzoru, więc lepiej poczekam na następny sierpień ;)

Posted

Ja zamierzałam zlecić to zadanie mojemu nadwornemu domowemu cukiernikowi, ale w natłoku spraw świątecznych... zapomniałam i upiekł co uważał :)

A Chmurcia bossska, prawda? ;) Państwo tak są w niej zakochani (z wzajemnością), że ojej, ojej! P. Karolina za każdym razem nie może się jej nachwalić i nadziwić, że taki psi aniołeczek jej się trafił :)

Posted

[quote name='eloise']p.s. czy ktoś zdecydował się upiec czekoladowe cudo?[/QUOTE]
Myyyyy! Udało się, aczkolwiek, co miszczyni eloise, to jednak miszczyni eloise... ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Ona miała przewagę, bo a) doświadczenie, a b) świeże owocki wykorzystała :)[/QUOTE]
Jakie owocki do czekoladowo-czekoladowego cuda...? :-o

Posted

[quote name='Nutusia']No nie pamiętasz?... Były malinki i borówki (amerykańskie zresztą ;)) O matko, ślinotoku dostałam...![/QUOTE]
Przeciez owoce to były w bezowym cudzie, a nie czekoladowym...!? :-o

[B][COLOR=#ff0000]Eloise, ratunku!!![/COLOR] :modla:
Bo się pożremy o ciasta!!!!!! [/B]:nerwy:

Posted

[quote name='Nutusia']W bezowym były same malinki. A w czekoladowym malinki i boróweczki. Nawet zdjęcie gdzieś mam w TZowym aparacie ;) Że o obrazie przed oczyma nie wspomnę! :)[/QUOTE]
Ale w przepisie na czekoladowo-czekoladowe nie ma owoców...!!! :-o :-o :-o

Posted

[quote name='Mattilu']Ciasta, ciasta, ciasta, co Wy takie materialistki! Zamiast na estetyce sie skupic: Chmurencja laseczka oczy az rwie! :)[/QUOTE]
No przecież mówiłam, że:

[quote name='inka33']:klacz:

Ale to nie Chmurka -
to z kremem rurka! :-P

:loveu:[/QUOTE]

:diabloti:

Posted

oczywiście, ze w wersji letniej owoce były :) maliny i borówy :)
W zimowej dajemy to,co mamy pod ręką lub co lubimy :) wiórki, orzechy, kawałki gorzkiej czekolady?

Posted

[quote name='eloise']oczywiście, ze w wersji letniej owoce były :) maliny i borówy :)
W zimowej dajemy to,co mamy pod ręką lub co lubimy :) wiórki, orzechy, kawałki gorzkiej czekolady?[/QUOTE]
Dobra eloise, to kiedy mogę Cię odwiedzić? ;)