Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiapk']Nutusiu rzuć proszę swoim adresem na PW w moim kierunku. :)[/QUOTE]

Ojej, na pamięć nie trafisz?... ;)
Zeznawaj jak na spowiedzi co knujesz!!! :)
[quote name='Gosiapk']Ciociu kejciu, a kiedy ciotencja sypia? :hmmmm:[/QUOTE]

W korkach w drodze do pracy, za kółkiem. Zawsze pewnie ją ktoś "trąbnie", żeby się przesunęła metr do przodu :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kejciu']wczoraj do 1 z kawałkiem wysyłałam zaproszenia na bazarki i już czasowo nie dałam rady :) [/QUOTE]
A proponowałam, ze pomogę??!!!
Dawaj mi tu zaraz partię do wysłania :mad:!!!!

Posted

[quote name='Nutusia']Ojej, na pamięć nie trafisz?... ;)
Zeznawaj jak na spowiedzi co knujesz!!! :) [/quote]

Chciałam wyskoczyć z kaski i zaległy dług spłacić :)

[quote name='Nutusia']
W korkach w drodze do pracy, za kółkiem. Zawsze pewnie ją ktoś "trąbnie", żeby się przesunęła metr do przodu :)[/QUOTE]
:roflt: :roflt: dobre!

Posted

[quote name='Gosiapk']Chciałam wyskoczyć z kaski i zaległy dług spłacić :) [/QUOTE]

O matko! No nareszcie mogę cokolwiek napisać!!!! Wczoraj mnie dogo odcięło od tej możliwości :(

Gosia - daj spokój z tym długiem - wszystko jest już "zaksięgowane" ;) Jedź na urlop, baw się dobrze i wracaj wypoczęta i odstresowana :)

Posted

[quote name='Nutusia']O matko! No nareszcie mogę cokolwiek napisać!!!! Wczoraj mnie dogo odcięło od tej możliwości :(

Gosia - daj spokój z tym długiem - wszystko jest już "zaksięgowane" ;) Jedź na urlop, baw się dobrze i wracaj wypoczęta i odstresowana :)[/QUOTE] Dzięki :) Jedziemy, jedziemy jak mały cyrk, 4 ludzie i x psów ;) I góraaaaaaa leków dla Teijuni :o

Posted

No i fajnie - bawcie się dobrze! :)

A ja o kciuki poproszę - jeszcze tak trochę na wyrost, ale mogą się przydać ;)

I jeszcze doniosę, że od jutra będzie nas o jedną więcej...

Posted

[quote name='Nutusia']No i fajnie - bawcie się dobrze! :)

A ja o kciuki poproszę - jeszcze tak trochę na wyrost, ale mogą się przydać ;)

I jeszcze doniosę, że od jutra będzie nas o jedną więcej...[/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye:, to kciuki trzymać o tę jedną więcej czy co?:eviltong:

Posted

Państwo się oddecydowali, bo Chmurcia dla nich... za duża... Sama zainteresowana wcale się nie zmartwiła. Gania, wyleguje się na słonku, dyscyplinuje "nową" i nie narzeka :) Zrobiłam jej parę fotek, ale coś mi się skiepściło i nie mogę przegrać z aparatu na kompa :(

Posted

Dokładnie tak - zawsze tak było, że jak ktoś rezygnował to psu to potem wychodziło na... lepsze :)

Nowy nabytek gdzie jest? Śpi obok mnie na kanapie ;) A jej zdjęcia... w aparacie, który nie chce współpracować z kompem :(
Fajne jest to nowe... Do Hopki podobne z "twarzy", tylko nieco większe. No i nie szorstkie, ale aksamitne. Brązowe z czarnym "nalotem". Ale nóżki takie same - jak patyczki do szaszłyków :)

Posted

Podobać się nie przestała ;) A choć ona na wysokość rzeczywiście nieduża jest, to jednak jest z niej kawałek psa! :)
Trafi jej się domek-marzenie - zobaczysz! :razz: Taki dokładnie na jej miarę :eviltong: