Nutusia Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Gosiapk']Nutusiu rzuć proszę swoim adresem na PW w moim kierunku. :)[/QUOTE] Ojej, na pamięć nie trafisz?... ;) Zeznawaj jak na spowiedzi co knujesz!!! :) [quote name='Gosiapk']Ciociu kejciu, a kiedy ciotencja sypia? :hmmmm:[/QUOTE] W korkach w drodze do pracy, za kółkiem. Zawsze pewnie ją ktoś "trąbnie", żeby się przesunęła metr do przodu :) Quote
jola_li Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='kejciu']wczoraj do 1 z kawałkiem wysyłałam zaproszenia na bazarki i już czasowo nie dałam rady :) [/QUOTE] A proponowałam, ze pomogę??!!! Dawaj mi tu zaraz partię do wysłania :mad:!!!! Quote
Asiaczek Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 U nas dzisiaj cały dzien piekne słońce, to może i u Was troche przsuszyło, co?:) pzdr. Quote
Gosiapk Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Nutusia']Ojej, na pamięć nie trafisz?... ;) Zeznawaj jak na spowiedzi co knujesz!!! :) [/quote] Chciałam wyskoczyć z kaski i zaległy dług spłacić :) [quote name='Nutusia'] W korkach w drodze do pracy, za kółkiem. Zawsze pewnie ją ktoś "trąbnie", żeby się przesunęła metr do przodu :)[/QUOTE] :roflt: :roflt: dobre! Quote
Nutusia Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Gosiapk']Chciałam wyskoczyć z kaski i zaległy dług spłacić :) [/QUOTE] O matko! No nareszcie mogę cokolwiek napisać!!!! Wczoraj mnie dogo odcięło od tej możliwości :( Gosia - daj spokój z tym długiem - wszystko jest już "zaksięgowane" ;) Jedź na urlop, baw się dobrze i wracaj wypoczęta i odstresowana :) Quote
Gosiapk Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Nutusia']O matko! No nareszcie mogę cokolwiek napisać!!!! Wczoraj mnie dogo odcięło od tej możliwości :( Gosia - daj spokój z tym długiem - wszystko jest już "zaksięgowane" ;) Jedź na urlop, baw się dobrze i wracaj wypoczęta i odstresowana :)[/QUOTE] Dzięki :) Jedziemy, jedziemy jak mały cyrk, 4 ludzie i x psów ;) I góraaaaaaa leków dla Teijuni :o Quote
Nutusia Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 No i fajnie - bawcie się dobrze! :) A ja o kciuki poproszę - jeszcze tak trochę na wyrost, ale mogą się przydać ;) I jeszcze doniosę, że od jutra będzie nas o jedną więcej... Quote
Poker Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Nutusia']No i fajnie - bawcie się dobrze! :) A ja o kciuki poproszę - jeszcze tak trochę na wyrost, ale mogą się przydać ;) I jeszcze doniosę, że od jutra będzie nas o jedną więcej...[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye:, to kciuki trzymać o tę jedną więcej czy co?:eviltong: Quote
Mattilu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Nutusia i jej tajemnice:mad: A czlowiek w nerwach siedzi:-o Quote
Nutusia Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Poker']:crazyeye::crazyeye:, to kciuki trzymać o tę jedną więcej czy co?:eviltong:[/QUOTE] Trzymajta za CAŁOKSZTAŁT :) Quote
Nutusia Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Dzięki! Pierwszy kontakt z Panem już był. Teraz czekam na "orzeczenie" reszty Rodziny. Jak coś, to w niedzielę... no... ten... tego... Quote
jola_li Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) No to ja zaciskam 3 kciuki ;)! Za "no", "ten" i "tego" ;) Edited June 14, 2013 by jola_li Quote
Gosiapk Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 A o kogo (lub co) powiększy się dom jutro? :) Quote
Nutusia Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Sama jeszcze nie wiem! Jedyne co wiem: dziewczynka, ok. 6 miesięcy, ponoć do pół łydki (tylko nie wiem czyjej ;)) Quote
Mattilu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='ocelot']To trzymamy:) za całokształt:)[/QUOTE] No przeciez! :thumbs: Quote
Nutusia Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Państwo się oddecydowali, bo Chmurcia dla nich... za duża... Sama zainteresowana wcale się nie zmartwiła. Gania, wyleguje się na słonku, dyscyplinuje "nową" i nie narzeka :) Zrobiłam jej parę fotek, ale coś mi się skiepściło i nie mogę przegrać z aparatu na kompa :( Quote
Poker Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Będzie miała lepszy domek. A gdzie jest nowy nabytek ? Quote
Nutusia Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Dokładnie tak - zawsze tak było, że jak ktoś rezygnował to psu to potem wychodziło na... lepsze :) Nowy nabytek gdzie jest? Śpi obok mnie na kanapie ;) A jej zdjęcia... w aparacie, który nie chce współpracować z kompem :( Fajne jest to nowe... Do Hopki podobne z "twarzy", tylko nieco większe. No i nie szorstkie, ale aksamitne. Brązowe z czarnym "nalotem". Ale nóżki takie same - jak patyczki do szaszłyków :) Quote
figa33 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 ech...Chmurko... najpierw się podobasz, potem już nie nie lubię tak Quote
Nutusia Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Podobać się nie przestała ;) A choć ona na wysokość rzeczywiście nieduża jest, to jednak jest z niej kawałek psa! :) Trafi jej się domek-marzenie - zobaczysz! :razz: Taki dokładnie na jej miarę :eviltong: Quote
figa33 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Nutusia'] Trafi jej się domek-marzenie - zobaczysz! [/QUOTE] i tego będziemy się trzymać ! :lol: Quote
Recommended Posts