Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy! Mała to bałaganiara. Przed wyjsciem z domu trzeba wszystko zamykac. Dziś córka zostawiła otwarte pokoje i mała narobiła bałaganu. Wszystko pościągała, porwała papier toaletowy, chusteczki. Nawet ściągnęła ze stołu w kuchni kawałek chleba i zaniosła do pokoju. Ale go nie pogryzła. Jeszcze tyle musi się nauczyc.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='auraa']Witamy! Mała to bałaganiara. Przed wyjsciem z domu trzeba wszystko zamykac. Dziś córka zostawiła otwarte pokoje i mała narobiła bałaganu. Wszystko pościągała, porwała papier toaletowy, chusteczki. Nawet ściągnęła ze stołu w kuchni kawałek chleba i zaniosła do pokoju. Ale go nie pogryzła. Jeszcze tyle musi się nauczyc.[/QUOTE]

I nauczy się, na pewno.
Biedna, nie potrafi jeszcze znaleźć swojego miejsca, zachowań w normalnym domu ...
Ovo robiła demolki po kilku miesiącach pobytu u nas ... i jeszcze teraz czasami dokańcza np. tapetę w przedpokoju:mad:, ale zawsze jest przyczyna takich zachowań.

Posted

Wiem, że mała dziamciaczka się boi zabawek, ale może jak wychodzicie, to zostawić jej smakołyki do gryzienia, takie większe z suszonych jelit, żwacze, kostki wapniowe z tych jelit.... i może troszkę ją pomęczyć spacerem, dłuższym....My "zamęczaliśmy" niszczycieli z adhd przy okazji wycieczek rowerowych.....Parę godzin był spokój....

Posted

Gryzaczek znalazłam a zabawka zmaltretowana.:lol:Mała do połowy jest wyczesana. Trudno jest czesać psa, który lezy brzuchem do góry;)
Ze zdjęciami jest problem bo kiedy biorę aparat do ręki to Myszka natychmiast robi przerażoną minę i ucieka:scared:

Posted

[INDENT] [SIZE=4]SERDECZNIE ZAPRASZAM na kolejny bazarek na podopiecznych [URL="http://stowarzyszenielapa.pl/"]"ŁAPY"[/URL]
[/SIZE][URL="http://www.tinyurl.pl?h6SRhIGc"][SIZE=4][FONT=georgia]BAZAREK KSIĄŻKOWO-PLUSZAKOWY[/FONT][/SIZE][/URL]
[/INDENT]

Posted

Od wczoraj znowu regres..............Wieczorem nie chciała wyjsc na dwór więc ją wyniosłam. Na górę już nie weszła i całą noc spała na dole pod schodami. W nocy i tak w przedpokoju zrobiła kupę. Rano znowu nie chciała wyjść i znów ją na siłę wyciągałam, potem przede mną uciekała. Zastanawiam się czy to nie przez czesanie? Kiedy mam cos w ręku mała głupieje nie mam jak zrobic zdjęć.

Posted

Ciocie zapomniały o Myszce a ona długo jeszcze będzie wychodziła na prostą. To jest jeden wielki strach. Nawet jej zabawa jest bardzo nerwowa. Boi się wszystkiego. Wczoraj wieczorem znów pilnowała drzwi. Trzeba uwazac na kazdy ruch. Ona bardzo potrzebuje miłosci i czeka na każdy gest w jej kierunku.

Posted

nie zapomnialy wczoraj czytalam,ale ..Ona taka biedna wystraszona ja ne wiem jak to dlugo bedzie trawalo nim sie przelamie.
Mialam sunie z ulicy zabralam do domu to tylko na siku biegiem ze schodow i spowrotem pedem do domu nie chciala byc na dworzu bala sie ze zostanie ze znow ja ktos wywali...a tu jest jeszcze gorzej..