auraa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Witamy! Mała to bałaganiara. Przed wyjsciem z domu trzeba wszystko zamykac. Dziś córka zostawiła otwarte pokoje i mała narobiła bałaganu. Wszystko pościągała, porwała papier toaletowy, chusteczki. Nawet ściągnęła ze stołu w kuchni kawałek chleba i zaniosła do pokoju. Ale go nie pogryzła. Jeszcze tyle musi się nauczyc. Quote
Gusiaczek Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='auraa']Witamy! Mała to bałaganiara. Przed wyjsciem z domu trzeba wszystko zamykac. Dziś córka zostawiła otwarte pokoje i mała narobiła bałaganu. Wszystko pościągała, porwała papier toaletowy, chusteczki. Nawet ściągnęła ze stołu w kuchni kawałek chleba i zaniosła do pokoju. Ale go nie pogryzła. Jeszcze tyle musi się nauczyc.[/QUOTE] I nauczy się, na pewno. Biedna, nie potrafi jeszcze znaleźć swojego miejsca, zachowań w normalnym domu ... Ovo robiła demolki po kilku miesiącach pobytu u nas ... i jeszcze teraz czasami dokańcza np. tapetę w przedpokoju:mad:, ale zawsze jest przyczyna takich zachowań. Quote
zachary Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Wiem, że mała dziamciaczka się boi zabawek, ale może jak wychodzicie, to zostawić jej smakołyki do gryzienia, takie większe z suszonych jelit, żwacze, kostki wapniowe z tych jelit.... i może troszkę ją pomęczyć spacerem, dłuższym....My "zamęczaliśmy" niszczycieli z adhd przy okazji wycieczek rowerowych.....Parę godzin był spokój.... Quote
auraa Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Właśnie wzięła zabawkę do pyszczka i ją maltretuje!!!!! Quote
Gusiaczek Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Zachary dobrze prawi:) Ovolinka dostaje raciczkę lub wędzoną, twardą kość;) no i gonitwa za piłeczką czyni cuda:) Quote
Gosiapk Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='auraa']Dziś doszła karma. Dziękujemy!!!!!![/QUOTE] Super :) Jak szybko :) Czy gryzaczek też znalazłaś? Quote
Ziutka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Gusiaczek'] i jeszcze teraz czasami dokańcza np. tapetę w przedpokoju:mad:[/QUOTE] Ja Ci tu pomacham pałą na Ovkę.... :mad: Quote
Gusiaczek Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Ziutka']Ja Ci tu pomacham pałą na Ovkę.... :mad:[/QUOTE] Dasz Ty mi spać?:) Quote
Ziutka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Gusiaczek']Dasz Ty mi spać?:)[/QUOTE] Myślałam, że już poszłaś !!! Quote
Gusiaczek Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 DzieńDoberek:) Słoneczko świecie - będzie dobrze. Quote
zebrazebra Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='auraa']Właśnie wzięła zabawkę do pyszczka i ją maltretuje!!!!![/QUOTE] Super, bardzo dobrze :evil_lol: Quote
auraa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Gryzaczek znalazłam a zabawka zmaltretowana.:lol:Mała do połowy jest wyczesana. Trudno jest czesać psa, który lezy brzuchem do góry;) Ze zdjęciami jest problem bo kiedy biorę aparat do ręki to Myszka natychmiast robi przerażoną minę i ucieka:scared: Quote
Pyrdka Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [INDENT] [SIZE=4]SERDECZNIE ZAPRASZAM na kolejny bazarek na podopiecznych [URL="http://stowarzyszenielapa.pl/"]"ŁAPY"[/URL] [/SIZE][URL="http://www.tinyurl.pl?h6SRhIGc"][SIZE=4][FONT=georgia]BAZAREK KSIĄŻKOWO-PLUSZAKOWY[/FONT][/SIZE][/URL] [/INDENT] Quote
zachary Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Wyczesana do połowy...dobre...:evil_lol:...Później będzie druga połowa:razz:, spoko, nie wszystko od razu.... Quote
bela51 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 No, a kiedy bédá chrzciny ? Nie moze byc ciagle Tirówka, to takie smutne. Quote
auraa Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Od wczoraj znowu regres..............Wieczorem nie chciała wyjsc na dwór więc ją wyniosłam. Na górę już nie weszła i całą noc spała na dole pod schodami. W nocy i tak w przedpokoju zrobiła kupę. Rano znowu nie chciała wyjść i znów ją na siłę wyciągałam, potem przede mną uciekała. Zastanawiam się czy to nie przez czesanie? Kiedy mam cos w ręku mała głupieje nie mam jak zrobic zdjęć. Quote
auraa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ciocie zapomniały o Myszce a ona długo jeszcze będzie wychodziła na prostą. To jest jeden wielki strach. Nawet jej zabawa jest bardzo nerwowa. Boi się wszystkiego. Wczoraj wieczorem znów pilnowała drzwi. Trzeba uwazac na kazdy ruch. Ona bardzo potrzebuje miłosci i czeka na każdy gest w jej kierunku. Quote
beataczl Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 nie zapomnialy wczoraj czytalam,ale ..Ona taka biedna wystraszona ja ne wiem jak to dlugo bedzie trawalo nim sie przelamie. Mialam sunie z ulicy zabralam do domu to tylko na siku biegiem ze schodow i spowrotem pedem do domu nie chciala byc na dworzu bala sie ze zostanie ze znow ja ktos wywali...a tu jest jeszcze gorzej.. Quote
Gusiaczek Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Witam Dziewczyny przed wyjazdem:) Wracam wieczorkiem. Postaram się zajrzeć. Quote
Marysia R. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ja również cały czas śledzę co u suni i przekazuję ciepłe myśli:) Quote
Ziutka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 I ja też cały czas śledzę co u Myszki, tylko nie zawsze się odzywam Relciu ;) Quote
Gosiapk Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Jak koleżanki wyżej ja także czytam, ale nie zawsze piszę. Czy sunia zechciała zjeść Eukanubki od cioci Gosi? Quote
Nadziejka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Zagladam do myszenki cudnej i sle milion pozdrowien:iloveyou:jak dobrze , ze jest u cioteczki:thumbs: Quote
Recommended Posts