Gosiapk Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Auraa, odbierzesz karmę do końca tygodnia z okolic Wola Parku, czy wysłać pocztą? :) Quote
auraa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jeśli możesz wyślij pocztą. Późno kończę pracę i śpieszę się do psów bo moja rodzina wraca jeszcze później. Adres przeslę na pw. Mała już zaczyna dokazywać. Skacze, biega, energia ją rozpiera. Jednak kiedy przypomina sobie, ze trzeba się bać, ucieka do kontenerka. Quote
Gosiapk Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='auraa']Jeśli możesz wyślij pocztą. Późno kończę pracę i śpieszę się do psów bo moja rodzina wraca jeszcze później. Adres przeslę na pw. Mała już zaczyna dokazywać. Skacze, biega, energia ją rozpiera. Jednak kiedy przypomina sobie, ze trzeba się bać, ucieka do kontenerka.[/QUOTE] To dobry znak, oswaja się :) Ślij adres na PW. Quote
auraa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Myszka jest bardzo mądra. Dziś zjadła pół rachunku z MPO. Więc zapłacę tylko połowę!;) Quote
Ziutka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='auraa']Myszka jest bardzo mądra. Dziś zjadła pół rachunku z MPO. Więc zapłacę tylko połowę!;)[/QUOTE] Mądra sunia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Hhihihihihihiihihiihii - mądralińska;) Dzień Dobry:) [quote name='auraa']Myszka jest bardzo mądra. Dziś zjadła pół rachunku z MPO. Więc zapłacę tylko połowę!;)[/QUOTE] Quote
auraa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Dzień dobry! Jest lepiej ale strachu w niej co niemiara........... Wymagania co do domu muszą być duże. Moim zdaniem w ogłoszeniach nie należy pisac, że to spadek po tirówkach. Budzi to niezdrowe komentarze i chamskie żarty. Moja córka wczoraj aż się popłakała z tego powodu, kiedy prosiła na fb o udostępnianie. Wdawało by się, że wykształceni ludzie powinni umiec się zachować ale niestety......:shake: Quote
Elza22 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='auraa']Dzień dobry! Jest lepiej ale strachu w niej co niemiara........... Wymagania co do domu muszą być duże. Moim zdaniem w ogłoszeniach nie należy pisac, że to spadek po tirówkach. Budzi to niezdrowe komentarze i chamskie żarty. Moja córka wczoraj aż się popłakała z tego powodu, kiedy prosiła na fb o udostępnianie. Wdawało by się, że wykształceni ludzie powinni umiec się zachować ale niestety......:shake:[/QUOTE] Brak słów co do postępowania niektórych ludzi oby domek się odpowiedni trafił ja przelew zrobię dopiero w poniedziałek bo przez internet nie potrafię a w banku straszna kolejka i dla ludzi przepuszczenie kobiety z małym dzieckiem które krzyczy i nie ma zamiaru stać w kolejce jest czymś niezrozumiałym zapomniałam że przecież jestem w Polsce gdzie ludzie są tak uprzejmi. Quote
Gosiapk Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='auraa']Dzień dobry! Jest lepiej ale strachu w niej co niemiara........... Wymagania co do domu muszą być duże. Moim zdaniem w ogłoszeniach nie należy pisac, że to spadek po tirówkach. Budzi to niezdrowe komentarze i chamskie żarty. Moja córka wczoraj aż się popłakała z tego powodu, kiedy prosiła na fb o udostępnianie. Wdawało by się, że wykształceni ludzie powinni umiec się zachować ale niestety......:shake:[/QUOTE] Jak ona się dzisiaj czuje? Zapomniała już? Biedne dziecko. Quote
Pyrdka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 I ja przybiegłam do maleńkiej. Mam straszny sentyment do takich wielorasowch'"brzydusiów" Sama takowego posiadam . Uważam,że to najfajniesza rasa. Quote
Marysia R. Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 A ja zapraszam na obiecany bazarek imienny:) Jest może trochę nie konwencjonalny ale może się spodoba. Podrzucanie i rozsyłanie mile widziane:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233474-LOTERIA-IMIENNA!!-Tylko-do-18-10-do-20-00-ZAPRASZAM-%29?p=19803799#post19803799[/url] Quote
auraa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Moja córka to juz dorosła dziewczyna ale bardzo wrażliwa. Dzis mamy regres. Mała znów siedzi pod schodami w kontenerku i nie wychodzi. Za to kiedy wyszłam z domu narozrabiała. Zjadła kapcia córki i pogryzła brzeg przescieradła. Zabawek nie rusza, boi się ich. Kolację jadła tak łapczywie jakby od tygodnia nic nie miała w pyszczku. Pozycję przy jedzeniu przybrała jak bezdomny przeganiany pies. Nie jest lepiej. Dzięki za bazarek!!! Quote
Marysia R. Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Faktycznie z tirówek trzeba raczej zrezygnować. To było dobre żeby przyciągnąć ludzi ale teraz wywołuje tylko albo głupie komentarze albo oburzenie. Bo ludzie zamiast patrzeć na psa to widzą słowo "tirówka" i już tylko na tym się skupiają:roll: Quote
bela51 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Ja tez zachęcam do kupowania losów na bazarku imiennym. ( losy tylko po 2 zł ) Kto bedzie mial szczescie, moze zostac chrzestnym rodzicem i nadac suni imie:lol: Marysia miała swietny pomysl z bazarkiem :lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233474-LOTERIA-IMIENNA!!-Tylko-do-18-10-do-20-00-ZAPRASZAM-%29[/url] Quote
auraa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Mała w dalszym ciągu bardzo się boi. Biedactwo straszne. Quote
Gosiapk Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='auraa']Mała w dalszym ciągu bardzo się boi. Biedactwo straszne.[/QUOTE] Potrzebować będzie wyrozumiałego domu. Jakie są dalsze plany poszukiwania domu? Quote
auraa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Na razie musi przestać się bać własnego cienia. Trzeba ją zaszczepić a co dalej zobaczymy Quote
Gusiaczek Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) Witaj Kochany Strachulcu:loveu: Oby strachy poszły precz szybciutko. Edited October 13, 2012 by Gusiaczek literówka Quote
Nadziejka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) I ja odwiedzam malenkie cudne serduszko:buzi::cool2:i sciskuniam mocno za malenka obejrzalam filmiki....matenko jakie to malenstwo wystraszone bylo:-( juz ter w anielskich rekach , wiec musi byc lepiej i malenka coraz bardziej szczesliwa:loveu: [COLOR=#800080]zapraszam na malutenki bazarus dla malenkiej [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233521-Dla-bezimiennej-z-lasu-zapraszamy-kochani-od-13-10-20-10-godz-22-00[/URL] [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Zoo/017.gif[/IMG][/COLOR] Edited October 14, 2012 by ewa gonzales Quote
auraa Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Bardzo mi jej żal. Miałam psy z Krzyczek, psy pocharatane ale szybciej pokonywały lęki. Ona boi się wszystkiego. Dziś uciekła z kuchni, bo otworzyłam szybko lodówkę. Wczoraj bała się wejsć do domu bo z parapetu okiennego przy drzwiach spadła kartka. Kiedy zapomina że trzeba się bać jest wspaniała, radosna, skacze. A ogon od machania mało jej nie odleci! Quote
Gosiapk Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Bardzo ktoś musiał ją skrzywdzić, skoro tak się boli. :roll: Quote
Nadziejka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233521-Dla-bezimiennej-z-lasu-zapraszamy-kochani-od-13-10-20-10-godz-22-00[/URL] zapraszam ponownie na bazarek dla malenkiej, rozsylajcie prosze Quote
auraa Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Mała dziś zrobiła olbrzymie postępy! Szkoda tylko,że bardzo zapragnęła byc ze mną o 5.00 rano. Wniosłam ją na górę i zaczęło się skakanie, upominanie o pieszczoty, wskakiwanie na łóżko i obgryzanie kapci. Kiedy ja zniosłam na dół, bo musiałam jeszcze trochę pospać zaczęła piszczeć i sama wdrapała się po kręconych schodach. Wchodziła ale nie umiała zejsc. TEraz juz tę sztukę opanowała. Najbezpieczniej jednak czuje się za fotelem. [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/619/806dd5e24d85c3cdmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts