auraa Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Już się denerwuję kiedy myślę o sterylce Myszki.:shake: Quote
obraczus87 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='auraa']Już się denerwuję kiedy myślę o sterylce Myszki.:shake:[/QUOTE] Ciotka nie denerwuj sie, bo Myszka to czuje. Wszystko bedzie dobrze. Suka mojej teściowej zabieg miała w piątek, a teraz już fika i bryka. Quote
auraa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Myszka biega, szczeka, skacze ale boi się przejść koło odkurzacza. Dziś biedna ukuła się igłą od choinki i krwawiła jej łapka. Na szczęście szybko przestała. Myszka to takie kochane stworzonko, wystarczy że spojrzę na nią i już macha ogonkiem. Bardzo potrzebuje uwagi. Chodzi za mną krok w krok Ostatnio nauczyłam ja złych rzeczy: podgryzania mojej dłoni ( uwielbia to) ale robi to bardzo delikatnie i skakania. Quote
zachary Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Auraa, no ładnie....;) Złych nawyków Myszeńkę uczysz:evil_lol: ... Quote
zachary Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Witaj myszeńkowa opiekunko:loveu:. Co tam dzisiaj mała narozrabiała?;) Quote
auraa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Poza tym, że zjadła mi skarpetkę i porwała dwie reklamówki była bardzo grzeczna. Niestety trzeba wszystko sprzatać bo nigdy nie wiadomo co jej strzeli do tego małego łepka.:lol: Quote
zachary Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dlatego właśnie kupuję gryzaki i psie zabawki, chociaż...nasze rzeczy osobiste i piloty są o wiele lepsze.... Quote
auraa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ona ma dziwny zwyczaj zgryzania wszystkiego. Pogryzła wszystkie zabawki, które służyły kilku tymczasom. Boję się że może coś połknąć. Quote
zachary Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 To fakt, mogłaby połknąć kawałek gumowej zabawki. Gryzaki takie jak suszone jelita, przełyki, ogonki, czyli do zjedzenia ale twarde kupujesz? Quote
inka33 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Myszka to fajowa dziewczynka! Przesyłam mizianki! :glaszcze: Tylko czy przytyło jej się troszkę za bardzo...czy tylko tak na zdjęciach wyszła? Ale i tak jest urocza! :) Szkoda, że taki lejek-boidudek... :( Trzymam :thumbs: za bezproblemowe ciachnięcie i mało stresów! Quote
auraa Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Apetyt ma ogromny i zjada prawie wszystko. Żebrac też uwielbia ale nie przytyła. Na pewno wygląda lepiej niż na początku ale jest w sam raz.:lol: Quote
zachary Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Żebrać się nauczyła...No ładnie...:eviltong:;)A kto jej pokazał,że żebranie się opłaca?:evil_lol: Quote
auraa Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 :hmmmm: :scared::scared:No, nie wiem........... Quote
zachary Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 W tych leśnych ostępach, krzaczorach pewnie te imienniczki tirówki ją nauczyły....Taaaaak, pewnie tak....:evil_lol:;) Quote
mestudio Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ja podczytuję wątek pieska, ale umknęło mi czy już sunia przestała może tak namiętnie sikać na dywan? Quote
auraa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Tak, przestała ale trzeba systematycznie ją wyprowadzać bo może nasikać. Dziś z mężem stwierdziliśmy ze ona tak w 60% jest zresocjalizowana. W dalszym ciągu wiele rzeczy przyprawia ją o strach. Quote
zachary Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 U mnie jest taka Myszeńka od 7 lat i też jest zsocjalizowana w 60%...Strachy odrobinę przygasły ale pozostały i czasem się odzywają...Mam wrażenie,że pewnych sytuacji ona nigdy nie zapomni...Wzięcie do ręki choćby parasola, mopa itp. wywołuje ucieczkę w najdalszy kąt. Musiała być bita chyba kijem...I choć od 7 lat nikt na nią nie podniósł ręki, to te przedmioty wywołują strach w jej oczach. Quote
auraa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Myszka też boi się szczotki, mopa, odkurzacza, gwałtownych ruchów. podniesionego głosu itd........... Quote
auraa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Sterylka przełożona na piątek. W sobotę będę miała dla niej więcej czasu. Panna pogryzła mi dwie skarpetki . Nie wiem dlaczego tak robi bo ma co gryźć. Jest coraz większym przytulakiem ale boi się gości. Przed chwilą wyszła koleżanka, która przywiozła dla zwierzaków koce, kołdry itp Cała jej wizytę Myszka przesiedziała pod swoimi schodami. Quote
Recommended Posts