Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy obydwie. Myszka robi się fajniutka ale jeszcze cały czas potrzebuje wsparcia w postaci głasków, przytulania i pieszczot. Co chwila do mnie podchodzi i pogłaskana wraca na miejsce.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BasiaD']Wiesz jest taki środek usuwający przykry zapach moczu osobno dla kotow osobno dla psów...Nazywa się URINE OFF.Podobno jak zwierzak nasika na dywan lub kanapę spryskanie spowoduje, że mocz się wykrystalizuje i ptem łatwo te kryształki usunąć..Ja używam dla kotów ( mój 14-letni Rudzielec od jakiegoś czasu uwielbia siusiać na kratkę wentylacyjną lodówki, jak osunęłam lodówkę to kryształki były) ale dywanów w domu nie mam..[/QUOTE]

to dziala albo...tani sposob: woda z sola ;)

Posted

Jeszcze mam. Kupuje Fela ale nie ma kasy. Jeśli się będzie kończyła będę prosiła o pomoc.Na razie mam wielkie kłopoty rodzinne. Od soboty krążymy między domem, pracą a szpitalem. Czasami wszystko jest do dupy. Człowiek patrzy bezradnie na cierpienie bliskiej osoby i boi się dźwięku telefonu.

Posted

[quote name='obraczus87']Auraa to trzymam kciuki, aby wszystko wróciło do normy.. i dużo zdrowia dla tej Osoby w szpitalu![/QUOTE]
Podpisuje się pod słowami Martusi!

Posted

[quote name='auraa']Dziękuję Wam bardzo.
Przez to,że wiele godzin psy były same to niestety było nasikane ale który to zrobił nie mam pojęcia.[/QUOTE]

Ehhh... może to tylko dlatego, że na długo zostały same...

Przepraszam za spam, ale zaginęła sunia dorci44 - Warszawa Włochy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236826-Warszawa-Włochy-ul-Świerszcza!-Zaginęła-suczka-york!-Bardzo-prosimy-o-pomoc[/URL]!

Posted

Niestety, śmierć jest zawsze za blisko, przychodzi za szybko, bez względu na wiek..........
Musimy się pozbierać, zorganizować pogrzeb i wierzyć ze Bóg wie co robi,choć to takie trudne .

Posted

Wracam do świata żywych. Ostatnie dwa tygodnie to był horror. Najgorsze ze znów mam problem z zatokami. Czy jest na dogo dobry laryngolog z Warszawy? Nie żartuję! Boli mnie głowa, gardło, strzela mi w uszach i dusi kaszel. Faszeruję się lekami i nic mi nie pomaga. Mam wszystkiego dosyć.
Myszka coraz lepiej. Straszna z niej przylepa, Łasi się cała sobą. Choć wczoraj, kiedy było u nas sporo nieznanych osób, lezała schowana pod schodami i do pokoju weszła dopiero gdy już wszyscy wyszli. Widać było że jest zadowolona , że już po wszystkim. Dziś rano nie bardzo miała ochotę wyjśc na dwór. Pogoda jej się zdecydowanie nie podobała.
Wspaniale zareagowała na pierwszy śnieg. Zachowywała się jak małe dziecko. Gdyby miała ręce to pewnie ulepiłaby śnieżki i nimi rzucała;)
Czekamy na sterylizację i panna będzie gotowa do adopcji.

Posted

Auraa próbowałaś tego leku?? [URL]http://www.bionorica.pl/produkty/na_zatoki.php[/URL] Wiem, że mojej przyjaciółce pomógł. Tylko na efekt trzeba chwilę poczekać.

Fajnie sie czyta wieści o Myszce :)

Posted

Dzieki za zyczenia.:lol: Ja również życzę Wszystkim Wesołych Świąt.
Na sterylizacje czekamy w kolejce. Ostatnie problemy powodują że nie bardzo mam do tego wszystkiego głowę.
Moim sposobem na zatoki jest operacja. Teraz biorę krople ze sterydami. W tym tygodniu byłam już dwa razy u lekarza ale ledwo żyję. Szukam dobrego laryngologa, który pracuje w szpitalu.

Posted

[CENTER][B]Jest taki dzień, bardzo ciepły, choć grudniowy
Dzień, zwykły dzień, w którym gasną wszelkie spory
Jest taki dzień, w którym radość wita wszystkich
Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski

Niebo ziemi, niebu ziemia
Wszyscy wszystkim ślą życzenia
Drzewa ptakom, ptaki drzewom
Tchnienie wiatru płatkom śniegu [/B]

[B] Jest taki dzień, tylko jeden raz do roku
Dzień, zwykły dzień, który liczy się od zmroku
Jest taki dzień, gdy jesteśmy wszyscy razem
Dzień, piękny dzień, dziś nam rok go składa w darze[/B]

[IMG]http://www.senior.pl/Wigilia-na-polskim-stole-dawniej-i-dzis_img4950325a2ec4a.jpg[/IMG]
[/CENTER]