Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No więc...były już wieści od Radara, od Arii, to teraz kolej na Shire:D
Już się zadomowiła, jej relacje z kotem sa różne, zazwyczaj szczeka na niego, jednak Państwo starają się ją tego oduczyć(całe szczęślie, że tylko szczeka, a nie rzuca się na niego:mad:). Co do zostawania semej to zdarzało jej sie rozrabiać: przewracać kosz na śmieci, raz przegryzła kabel(na szczęście nie podłączony), więc teraz Państwo dla bezpieczeństwa domu i jej samej, zamykają ją w piwnicy, na czas ich nieobecności, gdzie ma legowisko, miski, zabawki i okienko do wyglądania na świat, w lato będzie zostawać na dworze albo w kojcu. Jak Państwo są w domu to kładzie się blisko nich i odpoczywa, lubi spać także w łóżku córki albo syna Pani. Zrobił się też z niej leniuch, nie chce jej sie nawet wstawać rano o 7 na poranny spacerek:evil_lol: Co do zdjęć, to córka Pani, z którą pisze, nie była w domu od 3 tygodni (studiuje w Katowicach) i jedzie dopiero w przyszły weekend, ale obiecała że porobi wtedy zdjęcia i mi wyśle:D

Posted

Doczekalam się wieści od Shirki:loveu:
No więc jest bardzo zadbana, w schronisku ważyla 15 kg, a teraz 21,5:crazyeye:sierść jej pięknie błyszczy i podobno już się tak nie leni. Jej robocze imię to teraz Zdzisia:evil_lol: Mimo, że w schronisku był z niej łakomczuch to w domu stanowczo odmawia jedzenia suchej karmu, dentasix itp., za to jak je makaron/ryż z mięskiem, to robi przy tym niezły bałagan- wybiera z miski najlepsze rzeczy i zanosi je na środek kuchni i tam je zjada:mad: Ostatnio udało sie jej nawet w spokoju jeść z kotem z jednej miski:crazyeye: ale podobno gdy ten tylko przestał jeść i zaczął się na nią patrzeć, ta znowu go obszczekała:mad:no i mam kilka zdjęć i filmiki:loveu::loveu:
Moja piękna szczęśliwa Shirka:loveu::

Kochana moja wariatka:

Posted

No i jeszcze 2 filmiki, oczywiście z zabaw:loveu:
[video]https://picasaweb.google.com/117372526468708545339/Filmiki#5856412895926758466[/video]

[video]https://picasaweb.google.com/117372526468708545339/Filmiki#5856412898980784674[/video]

• 3 months later...
Posted

Robiąc porządek na moim już i tak zawalonym komputerze, znalazłam zdjęcia Shiry, które dostałam w kwietniu albo maju, ale że był to czas zaliczeń i egzaminów to nie miałam za bardzo czasu ich zgrać i później o nich zapomniała:oops: Więc wstawiam je teraz:
Standard- Shira z zabawką:evil_lol:

Shira podczas kąpieli:diabloti:

Shira zaraz po kąpieli:loveu:

I efekt- pięknie błyszczące futerko:

I filmik z zabaw:
https://plus.google.com/u/0/photos/117372526468708545339/albums/5897096127056438401/5897096640438237378?pid=5897096640438237378&oid=117372526468708545339