Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

tęsknota tak jest naprawdę, wbrew pozorom, budująca
oznacza, że za nami nie ma pustki
wyobraź sobie, że nie masz na kim, czym tęsknić?
co było wczoraj, rok temu lata .... nic?!?
nie! zdarzyło się coś za czym tęsknię, był ktoś kogo mi brakuje
nauczyłam się już dziękować za to co było dobrego i pięknego w moim życiu,
za to, że mogę mieć w sobie serdeczną tęsknotę ....

przytulam Ausiu

Posted

[quote name='Gusiaczek']tęsknota tak jest naprawdę, wbrew pozorom, budująca
oznacza, że za nami nie ma pustki
wyobraź sobie, że nie masz na kim, czym tęsknić?
co było wczoraj, rok temu lata .... nic?!?
nie! zdarzyło się coś za czym tęsknię, był ktoś kogo mi brakuje
nauczyłam się już dziękować za to co było dobrego i pięknego w moim życiu,
za to, że mogę mieć w sobie serdeczną tęsknotę ....

przytulam Ausiu[/QUOTE]... myślę że i ja spróbuję ... ale to chyba ... będzie trudne:niedowia:

Posted

Aniu, proszę przyjmij od nas [B]Najserdeczniejsze życzenia Szczęśliwego Nowego Roku [/B]:loveu:
[SIZE=3][FONT=georgia][B][URL="http://zyczenia.tja.pl/zyczenie,nowy-rokprzywitajcie-w.html"]Nowy Rok
przywitajcie w szampańskim nastroju,
ufając, że będzie wspaniały
[/URL][/B][/FONT][/SIZE]
[CENTER][SIZE=3][FONT=georgia][B][URL="http://zyczenia.tja.pl/zyczenie,nowy-rokprzywitajcie-w.html"].....i przyniesie niezapomniane chwile!!!!![/URL][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[CENTER]
[IMG]http://101zyczen.pl/images/news/szampan-sylwestrowy.gif[/IMG][/CENTER]

Posted

Maksik bardzo zaniemógł dziś był u weterynarza komplet badań doktor stwierdził ,że jest w doskonałej kondycji jak na 17 letniego psa .Wątroba zdrowa płuca czyste tylko bardzo słabe serce .:-( Maksik dostał zastrzyki i więcej tabletek wyższą dawkę vetmedinu teraz 2x2,5 , digoxin , lotensin i kilka innych .Jest taki kruchutki :-(

Posted

[quote name='Mika31']Maksik bardzo zaniemógł dziś był u weterynarza komplet badań doktor stwierdził ,że jest w doskonałej kondycji jak na 17 letniego psa .Wątroba zdrowa płuca czyste tylko bardzo słabe serce .:-( Maksik dostał zastrzyki i więcej tabletek wyższą dawkę vetmedinu teraz 2x2,5 , digoxin , lotensin i kilka innych .Jest taki kruchutki :-([/QUOTE]

Maksinku Kochany, wracaj do zdrówka i nie martw Anusi ani nas...
Trzymam za ciebie kciuki dostojny jamniczy Seniorze:loveu:!!!!!!!!

Posted

nie ma dobrych rokowań pies jest w doskonałej kondycji jak 10 czy 12 latek prócz serca bardzo słabe najbliższe dni zdecydują czy leki chwycą a może inna kombinacja , Maksiu jest staruszkiem ale jest ruchliwy ma tylko mały ubytek słuchu i wzorku nadal biega nawet skacze :angryy: lubi się bawić niestety serduszko się poddaje

Posted

[quote name='Mika31']płonna nadzieja niestety słabiutki , 30 metrów spaceru i ma dosyć a tak chce iść :-([/QUOTE]

Aniu, musisz wierzyć...
Zobaczysz, Maksiunio da radę, ja w to mocno, bardzo mocno wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!