Gusiaczek Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Przytulam, Anusiu ..... Nadrobiłam zaległości u Was. Pozdrawiam bardzo serdecznie:) Quote
Mika31 Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7tzW_C63ZuFAWP4wCrwYzDxCbGmzTHNlpg31ltht-eP9sInvD[/IMG] Quote
Mika31 Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 też pozdrawiam w ten smutny dzień Quote
anica Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 I ja przytulam, Aniu.... łączę się w tęsknocie, jutro jest rocznica odejścia Kajusi:-( .... a ja od paru dni... nie mogę sobie znaleźć miejsca.... tęsknię bardzo za nią:-(!.... Quote
Mika31 Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 ja cały czas mam wrażenie ,że Pikuś wpadnie do mojego pokoju podskakują i szczekając na mnie tak jak robił to zawsze rano jak za długo utknęłam sprawdzając pocztę albo jak chciał przysmaczka:-( Quote
anica Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Mika31']ja cały czas mam wrażenie ,że Pikuś wpadnie do mojego pokoju podskakują i szczekając na mnie tak jak robił to zawsze rano jak za długo utknęłam sprawdzając pocztę albo jak chciał przysmaczka:-([/QUOTE] wiem o czym mówisz ... ja nawet czułam jak się kokosi obok mnie pod kołdrą:-(!.... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Aniu, przytulam Cię do serducha... wiem, doskonale wiem jak boli.... [COLOR=#b22222][SIZE=5][FONT=comic sans ms][B]Pikuniu [*] Kochaniusi - pamiętamy Skarbie...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][IMG]http://www.beruska8.cz/svicky/svicny2/111.gif[/IMG] Quote
Isadora7 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Niestety ja tez codziennie płaczę, tęsknię bardzo i pytam DLACZEGO? Quote
Mika31 Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 to dlaczego jest najgorsze .................:-( Quote
yunona Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Aby troszkę rozwiało smuteczki zapraszam: [SIZE=3][B] Otwarto Dom Mody Sopelfeld na dogo [/B]: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248112-Pomagaj-i-b%C4%85d%C5%BA-na-topie-kupuj-ubranka-w-Domu-Mody-Sopelfeld-do-11-11-g-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-11-11-g-22-00[/URL] [B] Zapraszamy ! [/B] :loveu:[/SIZE] [IMG]http://spionek.pl/jamnik_live.gif[/IMG] Quote
anica Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [COLOR=#800080][SIZE=3][FONT=book antiqua][B]Za wszystkich ,których kochaliśmy..... a nie ma ich już z nami......[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://www.picturesanimations.com/c/candle/Kaarsengold25252D1.gif[/IMG][IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQHDpF-ezbSvQ7rCm-MkEg64fzqltuwwH-Yg11G5tTaxJeV2UN7TQ[/IMG] Quote
Mika31 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 zostały tylko wspomnienia ....................... Quote
Isadora7 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [h=1]Zaduszki[/h] [I]by pamiętać![/I] Jest tylko jeden taki dzień w roku gdzie przy mogiłach stoimy do zmroku, w złocie chryzantem, przy blasku zniczy biegnących godzin nikt z nas nie liczy. Przejrzysta mgiełka grobami się snuje mistyczny nastrój dokoła panuje obecność czyjąś czujemy w okół kochanych osób przybyłych z obłoków. Z odległych do nas przybyli światów by pobyć z nami wśród zniczy i kwiatów, by w ciche się nasze słuchać rozmowy, zatęsknić za życiem straconym tak młodym. Grobowa cisza panuje dokoła nikt głośno nie mówi ani nie woła i nawet dzieci ucichły krzyki, wpatrzonych w na wietrze tańczące płomyki. A każdy z ludzi poważny skupiony w swej księdze życia przewraca strony, radości i smutki przeżywa na nowo w tęsknocie za bliską straconą osobą. I choćby nam lat upłynęło tysiąc, wydaje się wszystkim jak by to był miesiąc, w smutku, tęsknocie błądzą wspomnienia, tak bardzo daleko od śmierci, cierpienia. Przeszłości cienie wśród mogił się snują w powrotną drogę w zaświaty szykują, tysiące światełek im drogę oświeca, w gorących modlitwach Bogu poleca Bo oprócz modlitwy im więcej nie trzeba by mogły stanąć u progu Nieba. [I]GC [/I] [I] autor Gregcem[/I] Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Mika31']zostały tylko wspomnienia .......................[/QUOTE] Mikuniu, One żyją naszą pamięcią i nie pisz: "tylko" - wspomnienia są tym, na co trzeba sobie zasłużyć Ty je masz, Kochana Quote
anica Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Gusiaczek']Mikuniu, One żyją naszą pamięcią i nie pisz: "tylko" - wspomnienia są tym, na co trzeba sobie zasłużyć Ty je masz, Kochana[/QUOTE] Głębokie!.... Quote
anica Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Zaglądam... czy wszystko u Was w porządku?.... Quote
Isadora7 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='anica']Zaglądam... czy wszystko u Was w porządku?....[/QUOTE] Podepnę się pod pytanie. Quote
Mika31 Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Maksiu trochę nie domaga , Aleks zgotował nam halloween po który dopiero dziś się otrzęsłam plus popsuty komputer część 2 czyli taka norma u mnie w domu Quote
JamniczaRodzina. Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Maksiu to tak jak nasz Amiś ciągle coś wyskakuje :shake: a co ten czarny diabełek zmalował Aniu? Quote
Mika31 Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Czwartek dzień jak co dzień aż do wieczora . O godzinie 13 mój laptop zwariował itd okazało się ,że muszę cały system i sterowniki zainstalować na nowo czyli miałam zajęcie a psy się nudziły .Aleks kilkakrotnie mnie odwiedził ale byłam zajęta , nie było nic do jedzenia więc był na dole u rodziców. Wieczorem mama odbierała kwiaty na cmentarz , tata oglądał mecz .Maksiu spał a Aleks się bawił misiem .Kilka razy dzieci zadzwoniły do furtki o cukierki. Ja nadal zajęta więc sprawę obsługiwał tata ,w między czasie wróciła mama z kwiatami .Nie ma w domu piwnicy tylko mała spiżarnia w której je zostawiła. Kolejny dzwonek do drzwi kolejne cukierki minęło trochę czasu mama wchodzi do mnie i pyta o Aleks , nie ma go .Zgłupieliśmy i poszukiwania wystartowały tata szukał ulicę mieszkamy przy cmentarzu przed 1 .XI mamy autostradę obok domu , mama podwórko ja cały dom po krzykach nerwach nawoływaniu , mama otwiera spiżarnię a na środku podłogi z cały bożym spokojem leży ALEKSANDER Wielki i czeka na wypuszczenie. Ani nie pisnął , szczeknął cokolwiek .....to było moje halloween Quote
JamniczaRodzina. Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 To czarny rozbojnik pewnie chciał kwiaty pilnować Quote
Mika31 Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 chyba zresztą tyle tam nowych zapachów i jedzenie stoi .Pikuś by się darł jakby go ze skóry obdzierali , Maksiu by szczeknął a Aluś leży jak cielak i czeka aż drzwi się otworzą.:roll: Quote
anica Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Mika31']chyba zresztą tyle tam nowych zapachów i jedzenie stoi .Pikuś by się darł jakby go ze skóry obdzierali , Maksiu by szczeknął a Aluś leży jak cielak i czeka aż drzwi się otworzą.:roll:[/QUOTE].... ze stoickim spokojem! naprawdę ALEKSANDERWIELKI:D.... wiem, wiem!... Tobie Aniu to do śmiechu nie było wcale:roll: Quote
Mika31 Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 nikomu z nas nie było . Maks był mistrzem ucieczek więc dom i ogród zabezpieczony ale nigdy moim życiu nie udało mi się zgubić psa :shake: raz jak Kacperek był młody to zasnął na poduszce w szafie i raz schował się w pietruszce jak był szczeniakiem . Quote
Recommended Posts